Capitolul - doi ( 2 )

1.6K 137 34
                                    

.
.
.
.
.
.

          La vârsta de cincisprezece ani, am constatat că ceva este în neregulă cu mine. Am vrut să îți spun, dar mi-a fost mult prea rușine. Chiar aveam nevoie de un sfat, dar ținând cont că tu nu erai adevăratul meu tată, nu am făcut-o. Și cum aș fi putut să o fac? Ce ți-aș fi spus? Derek, cred că îmi plac băieții mai mult decât îmi plac fetele. Asta sună destul de rușinos, cu toate că știu că și tu ai avut o relație cu un bărbat. Probabil îmi era doar teamă, fiindcă eram convins că m-ai fi fost alături indiferent de orice.

De când Cody te-a părăsit, nu ai mai avut nici o relație, dedicându-ți tot timpul muncii la birou, iar restul timpului tău stând cu mine. După o perioadă de aproximativ doi ani de zile, Cody s-a întors iar tu l-ai primit înapoi. Eram fericit pentru tine, cu toate că el mă trata precum un servitor, făcea glume proaste pe seama mea și niciodată nu mă voia în preajma voastră. Încerca mereu să te țină departe de mine, și nu înțelegeam de ce.

Revenind la mine, prima mea relație a fost la șaisprezece ani, cu un băiat de clasa a XII-a, eu fiind a X-a. Pusese ochii pe mine de ceva timp și mereu venea în clasa mea de cursuri sub pretextul că vizita un verișor, care era colegul meu de bancă. Îmi dădusem seama doar din felul în care mă privea. Era o atracție puternică între noi, eu fiind unul din cei mai drăguți băieți din clasă după spusele colegelor mele, iar el fiind un adevărat zeu la aspectul său fizic. Fetele roiau precum albinele în jurul său, dar el mereu caută să fie aproape de mine, iar asta îmi dădea o satisfacție imensă.

            Relația noastră a început într-o seară, când el s-a oferit să mă ducă cu mașina acasă, fiindcă Derek era la muncă, iar afară ploua torențial. Normal că ar fi putut să vină Cody după mine, dar din moment ce Ryan s-a oferit, am acceptat bucuros fiindcă chiar nu aveam chef să îl deranjez pe Cody, apoi el să îmi scoată ochii pe această temă.

             M-a sărutat în mașină, iar din acea seară am rămas împreună. Cel puțin o săptămână, fiindcă imediat ce am avut primul meu contact sexual cu el, a doua zi comportamentul lui s-a schimbat radical, nebăgându-mă în seamă după aceea seară. De fapt comportamentul lui s-a schimbat fiindcă partida noastră de dragoste a fost un adevărat eșec, totul terminându-se în momentul în care el a vrut să mă penetreze iar eu nu am putut rezista durerii provocate, împingând-ul pe pe mine. Asta a cam fost tot ce am putut să îi ofer dar se pare că pentru el nu a fost îndeajuns.

             Îmi amintesc că nu am mai mers câteva zile la școală, stând doar în pat, prefăcându-mă că sunt răcit, însă Derek și-a dat seama rapid că ceva este  în neregulă cu mine, și m-a convins că ar fi mai bine să îi povestesc ce am pe suflet. Normal că i-am spus tot adevărul, exceptând faptul că am încercat să am un contact sexual cu Ryan, plângând în tot acest timp, iar el ștergându-mi lacrimile delicat cu degetul mare, spunând că totul va fi bine. A fost mereu acolo pentru mine, iar cu ajutorul lui am prins mai multă încredere în mine și am trecut peste aceea perioadă dificilă.

           La şaptesprezece ani țin minte că tu și Cody ați divorțat după ce l-ai prins cu un alt bărbat în casă. Știu cât de mult ai suferit, iar după divorț ai început să bei. Îmi era frică de tine, cu toate că tu chiar și beat mort, erai același om bun, și veneai să vezi dacă sunt bine, dacă am mâncat, cum a fost la școală, etc. Eram atât de fascinat de tine și de comportamentul tău atât de bun încât începusem să te văd diferit. Îmi dădeam palme mintale atunci când privirea mea îți analiza corpul bine lucrat pe sub cămășile mulate pe care obișnuiai să le porți mai tot timpul și cum înghițeam în sec atunci când te priveam în ochi și pur și simplu mă pierdeam cu totul. Totul era atât de greșit și de aiurea încât începusem să mă depărtez de tine. Sentimentele astea s-au creeat în timp.

            Ai reușit să treci peste despărțire cu timpul, axându-te doar pe muncă, iar eu am fost foarte fericit să te văd din nou omul de altădată. Distanța dintre noi pe care am ales să o țin, a fost o alegere bună din punctul meu de vedere, fiindcă nu aș fi vrut vreodată să afli că am început să am sentimente pentru tine. Nu aș fii putut să te pierd fiindcă tu erai tot ce aveam.

Sfârșit!

___________________________________

Aici se termină amintirile lui Eric, în capitolul următor, totul trecând la prezent.

Ce părere aveți despre Eric?

Media - Eric ( J. H.)

I'm his son - • [ boyxboy ]Where stories live. Discover now