første skoledag

57 0 0
                                    

Hey Maggie her! jeg er 17 år. Jeg har boet i Canada, Sverige, Norge, Finland og Tyskland så jeg er lidt i øst og vest. Lige nu er jeg i LA og kommer sikkert til at bo der i en måned, til vi tager et andet sted hen. Mine forældre arbejder meget så jeg ser dem ikke så tit, det er også derfor vi flytter meget. De tjener til gengæld godt og får cirka 4.000 om måneden i lommepenge. Selvfølgelig har jeg et arbejde. Min mor er direktør for et firma der sælger mega fedt tøj, så jeg er model der og får en masse af den nye kollektion hele tiden, så det er da meget fedt. Jeg skriver sange og spiller guitar. Jeg har også mødt nogle forskellige kendte personer som for eksempel Cameron Dallas, Justin Bieber, Niall Horan og mange andre. Men nok om mit liv.

 Lige nu er jeg på vej til min nye skole i LA med musik i ørene. Lige indtil jeg kan høre nogle drenge råbe efter mig. ''Hva' så babe'' ''Hej med dig idiot.'' Jeg har gået til boksning og brydning i snart 5 år og var den bedste på mit hold, så de drenge er intet problem. ''Skal du ikke have et lift'' spørger han. Han er faktisk ret flot. ''Ved du overhovedet hvor jeg skal hen?'' Spørger jeg undrende. ''Nej men du ser ny ud. Er du det?'' Kan han ikke bare holde mund? ''Ja hvorfor?'' Han begynder at blive VIRKELIG irriterende ''Hvilken skole skal du gå på?'' Please sig jeg ikke skal gå på samme skole som ham ''Westbrook Highschool.'' Jeg ber til guderne om at jeg ikke skal gå på skole med den der! ''Fedt du kan få et lift af os, vi går på den skole'' NEEEEEJ. Guderne må virkelig hade mig. Skal jeg gå på en skole fyldt med players? Men hvad havde jeg regnet med. ''nej tak du jeg klare mig.'' Jeg vælger at sætte mit hår op i en hestehale, og da jeg nu har en mavebluse på, så når jeg løfter op i mine arme kan man se meget ad min mave. *Pift* lyder det jeg kigger over på drengene. ''Flot krop træner du?'' OKAY NU ER DET NOK! jeg vil drille ham lidt ''kom her over og find ud af det'' siger jeg sexet. Han kommer ud af sin bil og jeg kan se at han går over mod mig. Jeg smiler lidt, og da han kommer tæt nok på river jeg fat i hans bluse og sætter ham ned til mig. ''Hør her 'Karl Smart' jeg er ved at være godt træt af dig så nu holder du din kæft og lader mig være'' hvæser jeg ad ham. ''Og hvad vil du gøre hvis jeg ikke gider?'' Jeg slår en knytnæve tæt på hans ansigt, men standser lige inden den rammer. Jeg ligger ham ned uden problemer, og tager fat i hans arm og vrider den rundt og holder den på ryggen, så jeg har den i politigreb. ''Var det svar nok til dit spørgsmål?'' spørger jeg flirtende. Han nikker og skriger nærmest. Jeg giver slip og kigger over på de andre drenge som kigger skræmt på mig. ''Hva' fuck glor i på'' råber jeg. De hopper af ren forskrækkelse og lader mig gå forbi. Jeg går og smiler for mig selv da jeg kommer til skolen.

 Jeg finder hurtigt kontoret. '' Maggie Johnson'' siger jeg til damen som kigger op og finder nogle papirer ''Her er dit skabsnummer, koden, skema og klasseværelse.'' Siger hun, og rækker mig en lille stak papirere  ''tak'' mumler jeg. Så går jagten bare på at finde klasseværelset.

Efter en halv time ser jeg en gruppe drenge med ryggen til. Jeg går hen til dem ''Undskyld, men kan i hjælpe med at finde klasselokale 304?'' Den ene dreng vender sig om og jeg genkender med det samme hans ansigt ''dig!'' siger jeg truende ''hva' så smukke'' siger han flirtende. De andre drenge kigger på mig og giver mig elevatorblikket. Jeg kigger hurtigt over på ham. Den ene synker en klump i halsen. ''Ja selvfølgelig'' siger den ene. Jeg vender mig om. ''Hvad er jeres navne'' ''Mike'' siger en lyshåret dreng ''Jonas'' siger en mørkhåret ''Josef'' siger en sorthåret ''og ham du lagde ned hedder Lukas'' ''okay mit navn er Maggie'' ''nårh hvor er 304 så?'' tilføjer jeg ''ja nu skal jeg være der'' siger Mike.

 Da vi kommer til klassen takker jeg og banker på ''kom ind'' siger en kvindelig stemme. Jeg går ind og alles blik lander på mig. Akavet siger jeg bare. ''hej du må være Maggie, mit navn er Camille. Vil du fortælle lidt om dig selv?'' ''Øhm...Ja...Jeg hedder som sagt Maggie jeg er 17 og har boet lidt i øst og vest går til---'' Mere når jeg ikke at sige før døren går op. ''Sæt jer nu ned drenge'' siger Camille vores lære. '''Jeg går til brydning og boksning, og har ingen problemer med at ligge en 18 årig dreng ned, ikke for at prale'' siger jeg og griner mens jeg kigger ned på Lukas. Han rømmer sig lidt og bliver lidt rød i hovedet. ''Er der nogle der har spørgsmål?'' Der er et par stykker. ''Hvad mener du med det sidste?'' spørger en pige med mange fregner i hovedet  ''Jo i morges lagde jeg Lukas ned ude på vejen'' siger jeg og griner lidt. Resten af klassen griner også, og kommer med nogle 'damn' og 'åhhh.' Så det er nu meget sjovt. En dreng rækker hånden op. ''Har du en kæreste?'' Sørger han. Jeg griner lidt men svare så. ''Nej det har jeg ikke'' ''Så du er ledig?'' spørger han igen. ''Ja. Men jeg må advare dig. hvis du prøver på noget ender du med en forstuvet arm'' Griner jeg. Han kigger lidt ned i bordet. ''Hvor skal jeg sætte mig?'' Spørger jeg.  ''Ja du kan sætte dig hos Sofie'' siger Camille. Pigen rækker hånden op og jeg sætter mig ned ved siden har hende. ''Lagde du virkelig Lukas ned?'' spørger hun. ''Ja hvorfor?'' ''Han tror bare han ejer alt og alle, og viser sig som den stærkeste på hele skolen'' griner hun.


~~hjemme~~

Skolen var ikke så slem jeg fik en ny veninde og havde det sjovt min mor og far er ikke kommet hjem endnu og klokken er 20:30 så jeg snupper en frysepizza og varmer den. Efter jeg har spist den er kokken 22:45 så vælger, at gå i seng i morgen er der sommerferie og jeg vælger at bruge ferien på at få et kørekort da jeg alligevel bliver 18 om to dage. Jeg sætter min IPhone 6 til opladning og går i seng 

***

1150+ ORD PÅ FØRSTE KAPITEL håber i kan lide den sad oppe til 00:15 for at lave et kapitel god ferie til alle

Opdateret den 18. august 2017

Redigeret den 19. april 2019

Maggies Hemmelige Liv....(PAUSE)Där berättelser lever. Upptäck nu