Повелителька мильних бульбашок

445 44 5
                                    

Вона обожнює гелі для душу та аромасвічі, у ванній кімнаті має величезну їх колекцію. Різнобарвні баночки, скляночки прикрашають монохромне дівоче життя.

Вона любить купатись. Вранці та ввечері ця процедура займає в неї не менше двох годин. А чим їй ще зайнятись?

Купання для дівчини - величезний ритуал. "Бу-бух!", - і чергова бомба для ванн вже розчиняється у теплій воді.

- Раз, два, три, чотири, п'ять - я пішла себе купать! - сміючись, за допомогою лічилки обирає дівчина гель для душу. - Сьогодні буде з ароматом вишневого пирога, ой, як добре, як це добре!

"White noise in my mind / Won't calm down", - тихенько грає музика. Дівчина запалила аромасвічки, вимкнула світло.

Рамантíк.

Занурюється в гарячу воду, виринає, потім знову занурюється -і так багато разів. Бере до рук ту саму баночку з вишневим гелем для душу, невелику його кількість виливає на долоню... Ось тут і починається справжня магія.

Інші жінки народжують дітей. Вона ж дає життя мильним бульбашкам, кожна з яких - недосліджений таємничий світ. Вони переливаються різними барвами райдуги, відзеркалюють прекрасний світ ванної кімнати та темні, наче ніч, очі Повелительки мильних бульбашок – так себе називає дівчина, яка відчуває себе справжнім Богом. Давати та забирати життя – ось її божественні привілегії.

Шкода, що її влада поширюється лише на мильні бульбашки.

Вона склала пальці так, ніби показує, що все ОК. Але насправді це не так. Більше драми, життя потребує більше драми! По ТБ, в Інтернеті, в реальному житті! В головах, у душах, в наших серцях! І посеред цього вічного хаосу ми бачимо її, дівчину, яка видуває у ванній кімнаті мильні бульбашки...

Історії осінніх людейWhere stories live. Discover now