Sansa: Bosszút áll (part 1)

29 4 0
                                    

Megint felidegesítették, és tudta, hogy csak egyféleképpen tud lenyugodni: gyilkolással. Felkapott egy fehér pulcsit, egy fehér farmert és elindult. Amikor eltervezte, hogy sorozatgyilkos lesz még nem tudta mennyire megkedveli majd ezt az életet. A már volt főnöke házához ment. Megkerülte a hatalmas házat és bemászott az egyetlen kitárt ablakon. Bent egy rózsaszín gyerekszoba fogadta, az ágyban békésen szuszogott főnöke egyetlen kicsi lánya. Elsurrant mellette, még nem a gyerek kellett neki. Halkan leosont a konyhába. A konyha melletti szoba volt a takarító, szakács és bébiszitter nőé. Beosont a szobájába és bezárta maga mögött az ajtót. A nő az ágyán feküdt és láthatóan szépet álmodhatott, mert hangosan nyögdécselt. Odalépett hozzá és az egyik kezével befogta a száját, míg a másikkal a konyhából elcsent kést húzta elő. A nő az érintésére felébredt és ijedten nézett a felé magasodóra. Rávillantott egy mosolyt és a késsel elvágta rövid hálóingét. A nő már meztelenül feküdt előtte. Megnyalta a szája szélét, ezt a részt élvezte a legjobban. A késsel beleszúrt áldozata mellkasába és felnyitotta a szívénél. Megfogta a még dobogó szívet és egy határozott mozdulattal kitépte a helyéről. Keresett egy táskát és beletette a szívet, majd a többi testrészt egy zsákba tette és becsúsztatta a kislány ágya alá.
- Még találkozunk- suttogta és kimászott az ablakon.
----Másnap----
Már hajnali ötkor talpon volt és elment megvenni az újságot. Ahogy sejtette, a gyilkosság a címlapon volt.
"Sírig tartó munka"- így szólt a cikk címe.
"Ma hajnalban holtan találták Sarah Kyler nevelőnőt. A holttestet az ágyában találták meg, felboncolva. A belső szerveit később megtalálták az általa tanított gyermek, Hannah Jessica Olmann ágya alatt. A gyerek ártatlannak vallja magát, szülei bentlakásos iskolába küldték. Vajon ő volt a gyilkos? Részletek később!"
Gonoszul elvigyorodott. Nem ezt akarta, de ez még jobb annál mint amit tervezett! Az internetről megkereste az iskolát és megtudta mikor hol lesz kábé a lány. Aztán készülődni kezdett a délutánra.
-----Később----
Még egyszer átfutott az öltözékén. Egy sima farmert és egy a suli logójával díszített pólót viselt. A táskájában volt pár kés, de csak önvédelemre hozta őket. Amikor az iskola elé ért, éppen kicsöngettek. A gyerekek kizúdultak az épület ajtaján, gyorsan besurrant köztük. A folyosókat róva senkinek se tűnt fel, apró termete és ruházata miatt diáknak lehetett nézni. Egy láb lépett elé, rögtön utánna a láb tulajdonosa is előlépett az árnyékból.
- Téged még nem láttalak itt! Új gyerek vagy?
- I-igen - játszotta a félénk kislányt és ránézett a fiúra. Tipikus "menő gyerek" volt. Hátrazselézett haj, baseball sapka, focimez, és "felsőbbrendű vagyok" vigyor.
- Értem... Tudod, hogy ki vagyok?
- Ne-em...- játszotta tovább a szerepet.
- Akkor, most megismersz!- lökte neki a haverjainak, akik lefogták - Itt én vagyok a király! Srácok, hozzátok!
Elindult a folyosón, a szolgái őt tolva követték. Gondolta megvárja mi lesz belőle, ha durvulnamax megöli őt is. Betolták a fiúvécébe és bezárták az ajtót. A menő srác odalépett elé és beleharapott a szájába.
- Remélem szűz vagy még...- gondolta itt van elég.
A két izomagy lelökte a padlóra a főnökük elé. A srác kigombolta a nadrágját, ő viszont gyorsabb volt és az egyik késével levágta róla belevágva a testébe is. A srác felüvöltött a fájdalomtól, majd remegve nézte ahogy "testőreit" elintézi. Az ajtót rángatta, de jól bezárták a szolgái. Tudta, hogy nincs sok ideje ezért csak elaltatta és kisurrant. A lányok öltözője felé vette az irányt, mert tudta, hogy áldozata ott várja. Benyitott az öltözőbe és megállt az épp öltöző lány előtt.
- Hello. Hannah vagy, igaz?
A lány felnézett.
- Igen ő..- suttogta remegő hangon.
- Ne félj, nem akarlak bántani! - kuncogott egyet- Csak átakarlak hívni hozzánk, láttam hogy kevés barátod van.
- Igen..még új vagyok itt....- összepakolt és követte a lányt.- Rendben, átmegyek hozzátok!
- Remek - összecsapja a kezét - Kint találkozunk jó? Még beszélnem kell az igazgatóval!
- Rendben...- elsétál. Amint elment a lány, felszaladt a fiú mosdóba. A srác még mindig kiütve feküdt a padlón. Felkapta és kidobta az ablakon. A test nagyot puffant a földön. Leugrott mellé és a bokorba rejtette, majd kisétált a bejárathoz. Hannah már ott várta.
- Szia! Mehetünk! -szaladt oda hozzá.
Hannah elmosolyodott és követte a másik lányt, aki kicsit előreszaladt. A végén bevárta Hannáht és előreengedte. Az ajtót becsukta, majd a lányhoz osont és őt is elaltatta. Levitte a pincébe és hozzákötözte az egyik székhez, majd elhozta a fiút a suli mellől és beleültette az ölébe. Felment egy kis citromért, vízért és etil alkoholért. Mire leért, a két gyerek már ébren volt és egymást nézték pipacspiros arccal. A közeledtére mindketten ránéztek.
- Te? - ijedt meg a srác
Hannah kérdőn nézett a fiúra, majd vissza rá.
- Igen, én - vigyorgott rájuk pszichopatán. - De ne aggódj, nem kell sokáig látnod....
Larángatta róla Hannaht és mindkettejüket meztelenre vetkőztette. Elővett három bőrszíjat és összekötözte őket, majd ledobta őket az ágyra. Elővette a fényképezőgépét és lefotózta őket, a képet borítékba csúsztatta és a elküldte a kiadónak.
- Holnap találkozunk! - vigyorgott és nevetve elment.

My demons Where stories live. Discover now