4. Pokalbis

3K 123 0
                                    

Nuraudau ir vengdama Zayn žvilgsnio ėjau link savo vietos. Turbūt buvau labai raudona, nes ir mokytojas tai pastebėjo:
-Kere, ar tau viskas gerai?
Išgirdusi mokytojo žodžius, pastebėjau į save įbestas visos klasės akis.
-Taip, viskas gerai,- paprastai atsakiau ir nuėjau atsisėsti į vietą.
Laukiau kol ši pamoka baigsis. Kodėl jis mane stebi ? Nejaugi nėra matęs liūdnos, patyčias patiriančios merginos.. Mano mintis pertraukė skambutis. Jis nieko nesakęs pats pirmasis išbėgo iš klasės, aš iš lėto vadovėlį įsidėjau į kuprinę ir atsisveikinusi su mokytoju, ėjau į kitas pamokas..
*Po 3 pamokų*
Ėjau link valgyklos, kadangi buvo pietų pertrauka. Nusipirkusi pavalgyti, pamačiau naujoką, vieną sėdintį prie stalelio. Senoji aš būtų priėjusi ir paklaususi ar galėčiau prisėsti. Bet dabar aš bijau.. Bijau prisirišti prie žmonių. Todėl prisėdau prie kito laisvo stalelio. Ir vėl pajaučiau jo žvilgsnį. Mane tai pradeda erzinti. Pakėliau į jį akis, galvodama, kad jis susigės ir nusuks akis, bet jis to nepadarė. Toliau spoksojo, be jokio saiko. Tiesa sakant, mane jis pradėjo gąsdinti. Galbūt jis koks maniakas, žudikas ir nusižiūrėjo auką, tai yra mane? Bet net pati po tokių savo minčių nusipurčiau. Taip negali būti, vis dėlto jam turetų būti kaip ir man tik 17 metų nors jis atrodo vyresnis. Nemanau, kad toks jaunas vaikinas galėtų toks būti. Reikėtų prieiti prie jo paklausti. Žinoma ne to, ar tu kartais nesi žudikas maniakas. Baiginėjanti savo valgį, dar vieną kartą pakėliau akis į jį. Jis sėdėjo, su šakute vartė lėkštėje likusias salotas ir matėsi, kad apie kažką mąstė. Aš atsistojau, nunešiau lėkstę iki plautuvės. Ir bandžiau susikaupti. Delnai prakaitavo, bet kitaip nieko nebus, man reikia jo paklausti. Sukaupusi visą drąsą, ėjau link staliuko, prie kurio jis sėdėjo. Vienu momentu vos neapsisukau ir nenuėjau atgal, bet žinojau, kad taip nieko nepasieksiu. Taigi priėjusi prie jo staliuko tyliai įkvėpusi oro tariau:
-Atsiprašau, galiu paklausti?
-Amm..turbūt,- atsakė Zayn pakėlęs galvą ir tada aš pamačiau jo tamsiai rudas akis.
-Ar su manimi kažkas netaip, pastebėjau, kad dažnai spoksojai į mane? ,-šiek tiek susimėčiusi paklausiau
-Naa..-numykė jis,- Tiesiog neturėjau ką veikt.
-Tikrai ?
-Nu jo, o ką tu pamanei?
-Nieko, nesuk galvos,- pasakiau ir išėjau iš valgyklos.
Kokia aš kvailė, nejaugi maniau, kad yra kažkokia priežastis. Jau pasidariau pakankamai gėdos. Likusį pertraukos laiką buvau mokyklos tualete, kad niekas negautų progos iš manęs išsityčioti. Nuskambėjus skambučiui, dar šiek tiek palaukiau ir ėjau į pamoką. Įėjusi į anglų kalbos kabinetą atsisėdau į prieš paskutinį suolą prie lango. Nekenčiau anglų kalbos mokytojos ir jos pamokų, todėl beveik visada per šią pamoką žiūrėdavau per langą. Šį kart pamačiau kai ką įdomaus. Lauke išvydau Zayn besidedantį motociklininko šalmą. Po kurio laiko prie jo privažiavo 4 motociklai. Kiek supratau tai buvo jo draugai, nes su jais jis vyriškai apsikabino, o poto visi išvažiavo. Ir vėl nuobodu. Mokytoja, kaip visada neaiškindama pamokos sėdi savo kėdėje ir skaito pigų romaną. Skambutis.. Susidedu knygas ir greitai dingstu iš kabineto. Nueinu prie spintelės, susirenku savo daiktus ir patraukiu mokyklos vartų link. Keista, kad niekam neužkimbu už akies ir atsipūtusi išeinu namo.

Lūžis (1,2 sez) // Z. M. fanfiction (BAIGTA)Where stories live. Discover now