Epilog

1.3K 75 18
                                    

Timpul zboară, nu iartă pe nimeni, cum nu ne-a iertat nici pe noi de altfel. Anii au trecut ca vântul și parcă mai ieri aveam prima întâlnire cu Styles. Parcă mai ieri înfruntam obstacol după obstacol și parcă mai ieri mi-am întâlnit sora, pe Sierra.

Lucrurile s-au schimbat repede din bine, în și mai bine, ceea ce m-a surprins plăcut.

Am reușit cu ușurință să-i adunăm pe toți în jurul nostru, asta incluzându-le și pe mama și sora lui Nick. Ne-am mutat cu toții în L.A, ne-am bucurat de fericirea altuia, ca o familie și am trăit fiecare moment din zi în armonie.

Din minutul în care am aflat că port în pântec o fetiță, am fost mai mult decât hotărâți în privința numelui care e Sorana Sierra Styles. Sorana a ieșit din combinația numelor mamelor noastre, Sofia, mama lui Harry, o femeie minunată pe care din păcate nu am apucat să o cunosc și nici să-i mulțumesc și Rania, mama mea. Sierra l-am ales în onoarea și datorită iubirii pe care i-o port dragii mele surori cu care am o relație de invidiat.

Ziua cea mare a venit, după o perioadă lungă de așteptat, după o perioadă în care ne-am axat doar pe fericirea noastră și a prințesei de 4 anișori, care acum zâmbește poznaș în rochia ei, asemănătoare cu a mea.

— Mami, Îți dau un pup pentru noroc. Brațele ei micuțe se încolăcesc în jurul gâtului meu și îmi oferă un pupic dulce pe obraz. Afecțiunea ei mă face să mă topesc încă de când i-am dat naștere.

— Sunt total de acord cu tine, micuțo.
De undeva din spatele meu, apare zâmbind Unchiul Craig, cel care acum mi-a devenit tată și mă va conduce spre altar în ciuda trecutului nostru împreună.

— Unchiule. Chipeș ca întotdeauna. Mă întorc spre el atenta la rochie și zâmbesc radiant, exact așa cum mă simt.

— O să te răzgândești imediat ce îl vezi pe mire. E atât de emoționat că a stricat covorul roșu și a dărâmat și două ghivece cu flori. Sierra s-ar putea să îl altoiască până la final dacă continuă tot așa, spune râzând, însă nu-i ia mult să se oprească, să-și îndrepte spatele și să-mi ceara mâna. Ești pregătită?

Mă întorc spre ghemotocul ce se ține de rochia mea și în ochii identici cu ai tatălui ei găsesc răspunsul.

— Sunt mai pregătită ca niciodată. Rostesc cu hotărâre și luând mânuța catifelată a fetiței într-a mea, pornesc cu pași hotărâți spre altar.

                        Harry

Fără îndoială știam că Samantha are să fie cea mai frumoasă mireasă din câte au existat, însă să o vad așa, pășind ușor pe covorul roșu, cu silueta frumos conturată de rochia de mătase și cu ființa gingașă din dreapta ei, ce îi copie mersul, atitudinea și zâmbetul, e pur și simplu revoltător de frumoasă.

Craig îi întinde mâna, dăruindumi-o mie și îi simt căldura pielii dată de emoții, contopindu-se cu a mea. Îmi oferă un zâmbet dureros de larg și mă stăpânesc cu greu să nu o trag în brațele mele și să o sărut chiar acum.

Universul e în ceață, oamenii din jurul nostru nu mai există pentru noi. Oricât de mult aș vrea să le zambesc Sierrei sau lui Nick nu-mi pot lua privirea de la femeia vietii mele.

— Ești atat de frumoasa. Ii soptesc eu si ii sarut mana usor. Micutei ii fac din ochi sii ii trimit o bezea inainte de a-mi intoarce atentia spre mama sa.

Preotul isi incepe ceremonia insa nici unul dintre noi nu e atent la el, sunt prea ademenit de imaginea femeii din fata mea. Repet juramintele hotarat, spunand un da mult prea accentuat. Cand mi se ofera permisiunea sa o sarut nu zabovesc nici o secunda si imi lipesc buzele de ale sale cu pofta.

Pasiune Și Putere ( FINALIZATĂ )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum