Un Crăciun de poveste

912 44 1
                                    

Dedicata Lui AllyWesley

          Ajunul Crăciunului ne surprinde cu fulgi de zăpadă imenși și care deja au împodobit brazii din jur în timpul nopții. Mă ridic rapid din pat și ies pe balcon pentru a mă bucura de o priveliște ca în povești.

          — Ninge ca în povești. Îl aud pe Harry șoptind în spatele meu și își încolăcește brațele în jurul meu.

          Brazii înalți și dominanți se întind deasupra noastră, acoperiți acum de zăpadă, creând o imagine de vis.

          — O să fie un Crăciun de poveste, răspund șoptit și mă întorc să îl sărut.

          Ne petrecem Ajunul făcând cunoștință, împodobind cabana și mai ales bradul pe care cei trei bărbați l-au cumpărat după câteva ore bune de căutări. Încercăm chiar să o și ajutăm pe Alexandra la gătitul câtorva rețete tradiționale ale României.

          Ziua zboară cu viteza luminii și cu toții ne băgăm în pat frânți, ceea ce aduce un somn profund. Totuși, în noapte mă trezesc și mă strecor în living pentru a plasa toate cadourile sub brad.

          Măsor mândră pomul împodobit cu drag și zâmbesc nostalgică la amintirea Sărbătorilor alaturi de părinții mei. Nu-mi pare rău ca s-au întâmplat atâtea, pentru că deciziile pe care le-am luat, bune sau rele, m-au adus azi aici, alături de Harry și de restul oamenilor minunați pe care îi am acum lângă mine și de partea mea.

          Mă strecor înapoi în pat și imediat ce mă așez, Harry își aruncă un braț peste mine strivindu-mă sub greutatea lui, însă nu-mi doresc să-l trezesc, așa că mă fac mai comodă și găsind o poziție perfectă, adorm.

          Dimineața se așterne peste noi și ne trezim într-o atmosferă plăcută, un Crăciun autentic Românesc, după cum spune Alexandra.

          Nu ne ia mult până ne adunam cu toții în jurul bradului pentru a devora cadourile și inima Îmi freamătă de bucurie când toți mă îndeamnă pe mine să încep.

          Mă îndrept spre brad și iau cadoul ce Știu că e împachetat pentru Sierra.

          — Am cadouri pentru fiecare, însă vreau să încep cu sora mea. Crăciun fericit, întind cadoul spre ea și zâmbesc copilărește când deschide cutia micuță.

          — Oh... Sam... E nemaipomenit. Cealaltă jumătate...

          — E la mine, o întrerup înainte să termine și oricât de prostesc ar părea cadoul meu, mi s-a părut cel mai potrivit. Toată viața m-am simțit pustie. Cu părinții mei mai complicați și care m-au ținut închisă sub cheie, nu am reușit niciodată să mă apropii atât de mult de o fată, să am o prietenă pe care să o iubesc ca pe o soră, așa că sentimentul acela, sentimentul ăsta, mi-a lipsit enorm de mult. Tu ești jumătatea mea, Sierra și acum mă simt mai întreagă și mai împlinită ca niciodată.

          Lacrimile din ochii Sierrei îmi răscolesc inima, însă știu că sunt de fericire ceea ce mă bucura.

          — Mulțumesc. E cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată, pe cuvânt, îmi răspunde cu dragoste in privire și nu ezit și o trag într-o îmbrățișare de urs.

          Rândul lui Harry vine repejor și ajutat de Nick intra în încăpere cu un poster, afiș ce ilustrează o minunată casă pe plajă.

          Pentru o secundă nu realizez ce vrea să însemne cadoul, însă când zâmbetul radiant al lui Harry și cel de complice a lui Nick mă izbesc în față îmi dau seama despre ce e vorba.

Pasiune Și Putere ( FINALIZATĂ )Where stories live. Discover now