Preview capitol 30

681 28 12
                                    

          Zilele trec una câte una, iar eu mă bucur de timpul petrecut cu sora mea. Primele trei zile de la plecarea lui Harry sunt simple, ușor de suportat. Facem multe cumpărături, ne cunoaștem mai bine și ne simțim din ce în ce mai relaxate, una în prezența celeilalte.

          La doar câteva zile depărtare de Crăciun, stabilim să ne întâlnim cu toții în Romania, de ajun, pe 24. Aleg să îmi împachetez de pe acum bagajele și așez bine cadourile pe care le-am ales pentru fiecare. Majoritatea bagajului meu e ocupat de cadouri.

          Ultima seară în Paris mi-o petrec alături de Sierra, vizionând desene animate vechi, pe care ar fi trebuit să le urmărim când eram mici. Mă trezesc brusc în miezul nopții cu o senzație de goliciune înăuntrul meu. Îmi întorc capul spre greutatea ce-mi apasă coapsa și realizez că am adormit pe canapea amândouă. Îmi șterg transpirația de pe frunte și mă uit la ceas. 3 dimineața, 11 în L.A, așa că îl apelez rapid pe Harry în timp ce încerc să mă dau jos.

          Amorțită și adormită, mă îndrept spre baie pentru a nu trezi pe nimeni. Telefonul lui Harry sună până când căsuța mă oprește. Îngrijorată îl apelez pe Nick, care la fel, nu răspunde. Așez telefonul pe chiuvetă so îmi trec stresată mâna prin păr. Ușa băii se deschide și Sierra intră privindu-mă îngrijorată.

          — Ești ok? S-a întâmplat ceva?

------------------------------------------

Și așa cum ne-am obișnuit, un micuț preview Înainte de întregul capitol.

Vă mulțumesc celor ce stați aproape și îmi citiți cartea. Îi mulțumesc în special dDaniela_98 care își anunță întotdeauna prezența printr-un vot.

Mini lectură plăcută, dragilor, iar capitolul întreg il voi posta în scurt timp..💋💋

Pasiune Și Putere ( FINALIZATĂ )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum