Holiday bonus VI.

322 50 7
                                    

V pět ráno už byl Draco spoli s Jablkem připraven na chodníku před hotelem, kde čekají na taxi. Dnes podle plánu jedou do zábavního parku Wonderland. Je to jejich poslední den tady v Kanadě, tak si ho musí parádně užít.
***
Draco s jablkem předběhli celou frontu, s tím, že jsou V.I.P. Kupodivu jim to všichni uvěřili. U pokladny se chvilku Draco pral s mudlovskými penězi, ale po chvíli se konečně dostali dovnitř.
Poprvé jeho zrak padl na stánek s jídlem. V košíku tam byly jablka. Zelená i červená. Vypadaly, jako by se o ně špatně starali, proto si je všechny koupil a schoval k sobě. Konečně budou v dobrých rukou.
Pak se rozhodl jít na kolotoč. Bohužel ale u vchodu zakázali jakékoli "zavazadla", tím pádem tam Draco nemohl, protože se mu jablka, po tom co jich nakoupil asi 10, nevešla do kapes a bez nich rozhodně nepojede.
Tak se otočil a vydal se k ruskému kolu. Jeho pozornost upoutala veliká cedule, která hlásala, že pro páry je jízda se slevou. Tak se s radostí rozběhl k pokladně. U pokladny se na něj ta prodavačka dívala velice divně a nevrle, jako by on mohl za to, že se jí v té malé budce, kde celé dny sedí, asi paří zadek, a jako by měla problém s tím, kdo je Dracova drahá polovička. Když jí Draco začal předvádět i polibek s jablkem, aby mu uvěřila, že jsou pár, radši už neměla kecy, prodala mu zlevněný lístek a vyhnala ho gesty ruky pryč.
Následující půl hodinu si pár užíval jízdu. Při výstupu dostali nějakou slevu na autodrom. Draco však nechtěl riskovat zdraví jeho lásky a tak papír vrazil nějakému dítěti.
Nakonec navštívili pár stánků se suvenýry a pomalu se vydali do hotelu.

Po asi 2 měsících konečně další část😄!
Doufám, že se vám líbila🍏❤️.
Můžete napsat názor do komentářů💖.
Doufám že přežíváte školu a máte se dobře😇.

(Kristyna1Paderova finally🙌🏼)

DrappleKde žijí příběhy. Začni objevovat