Christmas bonus I.

1.1K 163 32
                                    

Snídaně

Draco se probudil. Nebylo to ale normální probuzení. Zdál se mu sen o něm a jeho jablíčku. A při horší situaci ve snu prudce vrazil hlavou do čela postele. To bude boule...
Pomalinku otevřel oči a spatřil, jako každý den, síťku připevněnou na nebesa postele. Usmál se. Věděl, co ho v síťce čeká. Jeho láska.
Pomalu se zvedl, ale znovu se praštil do hlavy. Tentokrát když si stoupnul na postel a nedošlo mu, že jsou nad ním nebesa. Ale to ho neodradilo, a tak rukou vyndal krásné zelené jablíčko ze síťky a zakousl se.
„Jsou Vánoce!" zakřičel, vytáhl druhé jablko a zakousl se znovu.
Byl velmi šťastný. Po špatných chvílích, které skoro jeho vztah s jablkem pokazily, se to všechno dalo do pořádku a teď bude Draco se svou láskou slavit Vánoce...

Na snídani Draco dorazil brzo. Jelikož je Štědrý den, v Bradavicích se sedělo jenom u jednoho stolu. Sednul si, aby byl co nejmíň nápadný, na roh, vedle Lenky a Parvati. Snídaně by probíhala naprosto normálně, ale Parvati začalo, nikdo nechápe proč, vadit, že Draco a Lenka jedi jenom Jablka a Pudink. A tak je začala násilím nutit do Vánočního koláče, ale Draco jí zatlačil na hlavu, kterou to napálila přímo do již zmiňovaného koláče. Na všechny se to rozprsklo, tím pádem se všichni naštvali a začali se prát mezi sebou.
Po tom, co Grangerové ve vlasech přistála lžička od pudinku, to všichni vzdali a pro změnu se snažili uklidnit Hermionu, která začala neskutečně ječet.

A Draco? Ten stál s Lenkou, popíjeli svařák a sledovali divoce tančícího Brumbála s Minervou, kterým nejspíš nikdo neřekl, že v tom svařáku byl alkohol.

Ahoooj! Po dlooouhé době jsem tu s novým dílem. To jste nečekali, co! Do Štědrého dne bych chtěla, aby vycházel každý den jeden bonus z takhle rozděleného Dracova dne, souhlasili byste? :3
Psaní Drapple mi neskutečně chybělo, a když jsou ty vánoce...^^
Prosím napište názor do komentářů, teď jak píšu po dlouhé době, tak to ješte není uplně ono🙈^^
Tak zítra, a dopředu přeju Veselé Vánoce!❤️^^

DrappleWhere stories live. Discover now