Christmas bonus VI.

648 108 8
                                    

Jelikož má Draco v ložnici u nějak moc pobožných, nebo jak se tomu nadává, tak se rozhodli, že budou dodržovat nějaké jejich připitomnělé Vánoční tradice. Nejdřív málem při pouštění lodiček z ořechů podpálili závěs na posteli, potom při lití olova vylili všechnu vodu a o rozpálené olovo se spálili a po tom, co si jeden z kluků držel nad hlavou jmelí a po celé společence běhal za holkama a snažil se, aby mu některá dala pusu přišlo na to nejhorší...
Rozhodli se rozkrajovat jablka. Ano, rozkrajovat. V překladu vraždit. V ještě dokonalejším překladu VRAŽDIT DRACOVY LÁSKY.
Všichni se seběhli k Dracovo posteli a servali síťku z postele. Draco se s nima popral, ale akorát spadl na zem do tý vody od toho olova. Ale nakonec se mu povedlo síťku získat znova... ale teda bez jednoho chudáka jablíčka.
Jeden z kluků Draca chytl, aby nemohl utýct a držel ho pevně, že se fakt Draco nemohl dostat ven, ale když se jeden vrah blížil k jeho lásce s nožem, psychichy  to neunesl a prostě se mu vytrhl. Popadl jablko a síťku se zbylýma a utekl pryč.
Tam se rozbrečel... ale byl alespoň se svojí láskou, a to bylo nejdůležitější!

Tak, předposlední díl. Snad se líbil❤️ budu ráda za komentáře, znovu přeju nejkrásnější Vánoce, koukejte na pohádky a buďte šťastní!
Běžím koukat na Anděla páně, tak papaa😘❤️

DrappleWhere stories live. Discover now