(20)5.yıl

1.8K 125 49
                                    

Medya; büşra

Yanaklarım yanmaya devam ediyordu. Bişey diyemedim Sadece gülümsedim. O anda kar yağmaya başladı. Sanki evrenin verdiği bi mesajdı. Üşümem gerekirken ona bakıp ısınıyodum.

Evren bana o poyraz ama senin için esmiyo yanıyo demek istiyordu sanki. Ayağa kalkıp etrafımda dönerken ellerimi karı hissetmek için açıp gökyüzüne baktım. Bi anda sert bişeye çarpınca durdum.

Ne ara ayağı kalkmıştı? Onun kollarındaydım. Bana sıkıca sarılıp "üşümüyomusun?" diye sorunca "hayır senin yanında ısınıyorum" dedim. Gülümseyerek bana baktı ve alnını alnıma koyup "sen benimsin artık" diyince bende gülümseyip "evet Seninim" dedim. elimden tutup uçurumun kenarına koştu.

Uçurumun ucuna kadar geldiğimizde durup "DUYDUN MU İSTANBUL HAYAL ARTIK BENİM HAYALİM" diye bağırınca bende "DUYDUN MU İSTANBUL POYRAZ ARTIK BENİM İÇİN ESİCEK ÇÜNKÜ ARTIK BENİM" diye bağırdım.

Bana dönüp kısık bi sesle "poyraz senin için esmeyecek senin için sönecek" diyince gülümsemem genişledi. Bi anda dudağı dudağıma baskı yaptı.

Yavas yavas öpmeye başladı bende karşılık verdim. Sonra benden ayrılıp "seni seviyorum" diyince "bende seni seviyorum" dedim. Gülümseyip elimi tuttu ve arabaya doğru ilerledik.

Elimi bırakıp sürücü koltuğuna oturdu bende kapımı açar diye bekliyodum öküz bi anda bu kadar romantik olurken bi yandan da öküz olmayı nasıl beceriyodu.

Yanına oturduğum da arabayı çalıştırdı. Arabayı çalıştırdıktan sonra hiç benle konuşmadı bişey düşünüyo gibiydi. Bende arkama yaslanıp başımı cama dayadım.

Babam aklıma gelmişti yıllar sonra ilk defa ayrı geçirmiştik yılbaşını. Yılbaşına nasıl girersen bütün yıl öyle olurmuş. Bütün yıl ayrı mı kalacaktık. acaba beni özlüyomudur?  Yoksa alışıkmıydı zaten?  Ben o eve geri dönmem o niye gelmiyo peki?  Aklımda bir sürü soru. Birden içime dolan kokuyla gözümü araladım poyraz'ın kucağındaydım acaba uyandığımı görse indirirmiydi beni?  Gözlerimi tekrar kapatıp uyumuş numarası yaptım.

Sırtım yumuşak zeminle buluştuğunda beni yatağa bıraktığını anladım. Ama yatak o kokuyodu beni kendi evine mi getirmişti?  Bi anda sırtıma değen çıplak bedenle korkmaya başladım. Beni kendine çevirip sarıldı.

Hiç itiraz etmeden yanında uzanmaya devam ettim. Bana sıkıca sarılıp başımı göğsüne koyup saçıma bi buse kondurdu.

biraz geçtikten sonra nefesi düzgün attığını duyunca uyuduğunu anladım. Gözümü açıp yüzüne baktım çok masum uyumuştu. Aklıma ateş gelince acaba burdamıdır diye merak ettim miray evde tek mi kalmıştır Diye düşününce kollarından çıkmaya çalıştım ama bu zayıf bedenle asla başaramazdım. Ateş miray'ı yanlız bırakmaz diye düşünüp kendimi uykuya verdim.

Poyraz 'dan devam...
5 yıl önce....

"Gülüm seni yarın öğleden sonra alıcam biraz uyu iki gündür doğru düzgün uyumadın"
"Tamam aşkım seni seviyorum"
"Seni seviyorum gülüm"
"Hadi git artık ben eve girerim"
"Yok prensesim sen gir ben sonra giderim"

Yanağıma küçük bi buse bırakıp kapıya doğru giderken bana dönüp gülümsedi içeri girdiğinde odasının lambası yanınca arabaya binip soföre sürmesini söledim.

Eve geldiğimde içimde acaib bi sıkıntı vardı duşa girip kısa bi duş aldıktan sonra eşofmanımın altını giyip yatağa uzandım.  Gözümü kapattığımda büşra geliyodu gözüme çok seviyorum onu gülüşünü o da beni seviyodu çok mutluyduk Can bonomo'nun dediği gibi "Her şey dünyaya ait ben ona aitim"

~~PSİKOPAT TİKİLER ~~ (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin