8

279 13 0
                                    

Jess:

Když se ráno probudím cítím se patřičně rozbolavělá..kurva moc. Cameron vedle mě v klidu chrní a já se cítím nějaká utlačená. No, ještě aby ne, tiskne mě k sobě jak kdybych mu měla v plánu utéct. Nenápadně ale opravdu nenápadně mu sundám tu jeho pracku z mého pasu a dojdu se vyčůrat. Jakmile vyjdu z koupelny naskytne se mi pohled na Camerona který jen tak v trenkách sedí na posteli a směje se jak měsíček na hnoji. "Taky dobré ráno přeji" pozdravím ho a jdu k němu blíž. "Vzbudím se a ty nikde...Byla mi bez tebe zima  v té posteli." řekne poněkud sklesle a obejme mě kolem boků a zaboří svou hlavu do mého břicha. "Ale prosimtě ta chvíle nemusela být až tak hrozná jak to líčíš ne?" "Ale jo byla, snad ještě horší tohle mi už nedělějte mladá dámo" "Aaa" zakřičím když mě hodí pod sebe. "Blbečku" vypláznu jazyk a toho on využije a skousne mi ho. "Tvle čo m t dlás?" řeknu když ho stále nepouští. "Nic, ale miluju tvůj jazyk ale tebe víc..." zvážní a pozoruje mou reakci. "Hmm....já tebe taky Came" rozzáří se když mu odpovím. 

"Víš jáá...uhmm..dneska bychom měli začít dělat ten projekt" nadhodím opatrně páč nevím jak na to zareaguje. "Vím, tak co tam řekneme ? že si mladí dokazují lásku..šukáním, orálním sexem nebo jak?" "Debile...takhle jsme to nemyslela" zasměju se a pokračuju "Co třeba něco že každá láska začíná nějakou nenávistí, pokračuje kamarádstvím, dál tam je vztah , rozchod, pomluvy toho druhého a jsme zase u nenávisti" navrhnu a on se rozesměje "Ne, to je  moc snadný to by jsme měli hned hotoví jak znám ředitelku tak ta bude chtít mnohem víc než jen tohle co třeba udělat prostě něco jako příběh?" "JO, to zní líp..ale jak to chceš udělat ty chytráku?" při posledním slově významně vyzvednu bradu do vzduchu. Dostanu na ní polibek a další návrh "No, to máš pravdu ale tak já nevím...prostě třeba můžeme čerpat z vlastních zkušeností ne?" "Jo jasně už nás vidím jak budeme vyprávět že hned dvě hodiny potom co jsem tě poznala jsem šla s tebou do kumbálu...ses posral ne haha" rozesměju se naplno a už k tomu víc slov protože to je i na mě moc. "No, tak opět máš pravdu" začne se smát se mnou. "Chceš něco k jídlu?" optá se mě potom co se uklidníme. "Jo, dám si lupínky s teplým mlékem ale vše do postele díky lásko" odpovím. "Nejsi nějaká náročná uhh?" "Ani ne zlato" vtisknu mu polibek na rty a řeknu mu at už jde dělat že si pak dáme společnou sprchu. Načež se rozběhne a div si nerozbije držku. Debil můj.

"Dobře si ohřál to mléko" pochválím ho když máme dojezeno. "Nech toho, víš jaká je to práce?...musíš vyndat mléko, vyndat misky, nalít mléko, otevřít dvíř.." "Jo, zlato já vím jak se dělají lupínky s mlékem" ujištuju ho a vypíjím zbytek mléko. Svůdně si olíznu horní ret a vidím jak se Camovi rozšířily zorničky. "Pojd dáme si tu sprchu" řeknu a postavím se. Cam mě následuje jako pejsek až do koupelny. Celou dobu mě pozoruje jak se svlékám, předkláním nad vanou aby jí naplnila vodou. Ani já na to nejsem jinak. Je děsně sexy ale to už asi víme že? Asi si říkáte proč nejdou do školy? Odpověd je jasná..máme výmluvu že pracujeme na tom projektu takže pohodkaa. 

"Pojd do té vody " prosí mě Cam a já ho mileráda uposlechnu. "Kurva, to je moc horký..mám jisté partie kterou jsou po včerejšku patřičně rozbolavěné" "Zvykej lásko, chci aby jsi byla ještě víc, tohle je nic" zašeptá mi u ucha. Trhaně se nadechnu a mám co dělat abych ho neojela. "Pojd, omyju si tě" řeknu a vezmu do ruky houbičku a dám na ní sprchový gel který mě ovane svou božskou vůní. "Dobře" zachraptí očividně nadržený jako prase. Začnu klasicky rameny, krkem, prsy, břišáčky, až tam k juniorovi. Které mu se tato hra více než líbí. Vezmu ho do ruky a sjedu dolů a zpět nahoru. Nadechne se a okamžitě vydechne když to zopakuju. Chtěla bych pokračovat, jenže to by nás nemohl přerušit můj vypíčenej telefon že?Vylezu z vany a zvednu můj krásný hovor. "Ano?" zavrčím a hned zvážním když uslyším kdo mi volá "No, ahoj Jessinko, tak co jak se máš?" "Jamie co chceš?" řeknu docela vyklepaně. Jak ho mohl pustit doprdele? "Ale jo jde to hlavně když mě pustili za dobrý chování" řekne přidrzle. "Ahaa, no a co mi teda chceš?" "Ale nic moc, jen jsem ti chtěl říct že jsem nezapomněl co jsi mi udělala..a to že jsi přestěhovala mi nějak nezabrání tomu se ti pomstít zlato" odpoví a hned to típne. "Děje se něco zlato?" řekne Cam a já se rozbrečím. No, to snad není pravda co ten zmrd tady dělá?  "Shhh, to bude dobrý" "Víš volal mi můj bývalý přítel které ho jsem neviděla asi 2 roky, zavřeli ho kvůli tomu že mě zbil tak moc že jsem měla veliký otřes mozku." "Neboj, nic ti neudělá...pod si dát relaxační koupel a ničeho se neboj." "Jen relaxační?" "No, takhle se mi líbíš, a proto tě miluju tak moc" "To máš blbý protože já tebe víc." usměju se a začnu ho líbat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ahojky tak jsem tady s další kapitolou <3

 Začíná se nám to rozjíždět, doufám že vás to bude bavit. 

pardon za chyby <3

 s láskou NikGrey_50

Love you dangerously Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin