6

272 11 0
                                    

Jess :druhý den škola :
Když si to tak vykračuju po chodbě tak mě zničehonic někdo přirazí ke stěně. Mám sto chutí mu vlepit "Co to děláš Camero" jako vážně teď mě políbíš když tě potřebuju zjebat? Ale musím uznat že tenhle způsob je lepší. Polibky mu oplacím stejně horlivě jako on mi je dává. Chce se mi dostat jazykem do pusy ale to mu nechci dovolit, jenže musím, zmáčkne mi zadek a já lehce vzdychnu. Toho on využije a už se jeho jazyk pere s tím mým. "Tvých rtů se asi nikdy nenabažím" řekne zadýchaně poté co se ode mně odtáhne "Já tvých také ne, ale jestli ti to nevadí tak na nás snad celá škola zírá" odpovím hned poté co se rozhlédnu. "No a co, mě je to jedno at se koukají....Vážení! chtěl bych vám říct že tato krásná slečna je moje takže přestante na ní tak zírat nebo vám rozbiju všem hubu a to si myslím že nikdo nechcete" nakonec hodí ironický úsměv a já mám co dělat abych na něj nezačala řvát co si to dovoluje. Ale jako je to od něj hezký Ne není Jess,fakt není !  řekne můj mozek.  "Jessico Grey! Camerone Dallasy! okamžitě běžte do ředitelny...TED!" no jo páprdo at ti nepraskne žilka v mozku a nechcípneš na mrtvici. "Fakt díky Came! zase jsem kvůli tobě v průseru, to už opravdu nemožný!""Jžš nevyšiluj..tak jdeme k ředitelovi..to je toho". Dál už nic radši neříkám, jinak bych ho musela zabít. Ale to bys neudělala protože by ti chyběl..typíčo at jde to srdce už do píči...nemmůžu ho milovat nebo snad ano?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ahoj omlouvám se že dlouho nic nebylo,byla jsem na adaptáku a jsem díky tomu nemocná...jelikož jsme lezli bosy do leodvé vody která měla asi tak -245256584556 stupnů.

a jeste k tomu vám napíšu tak kratkou ...zítra bude kappitola o 1000 slov,slibuju <3

pardon za chyby

Love you dangerously Where stories live. Discover now