Episode 2

13 0 0
                                    

jeg sukker højt, folk vender sig rundt i deres sæder og kikker mærkeligt på mig, jeg giver dem bare et ligegyldigt blik igen. det havde været hårdere end jeg troede at sige farvel til min mor og far, selvom jeg havde glædet mig enormt til det her, er det alligevel lidt hårdt at vide at jeg ikke ser dem, før jeg en gang kommer hjem på ferie. jeg husker tilbage på det de sagde da de sendte mig afsted.

mor: "husk nu at du altid kan kontakte os og at du skal huske at få nok søvn, ikke gå med fremmede, ringe en gang i mellem osv"..

mig. "det skal jeg nok"

far: " en sidste ting Annastasia arbejder der og jeg har aftalt med hende at hun vil se lidt til dig en gang i mellem"

jeg sukker igen og læner mit hoved mod det lille vindue i flyet. Annastasia er en pige som for et par år siden var i praktik hos min far, under den periode havde hun boet hos os og vi var blevet venner, jeg kan huske at vi om aften plejede at side sammen inden på mit værelse inden jeg skulle sove. hun havde fortalt alle mulige spændene historier om hendes teenager år og om alle de kærester hun havde haft, jeg havde elsket det, men det var før min "mørke periode".

Det er så typisk min far at planlage sådan nået. Jeg spekulere over hvad hun nu ville tænke om mig, for jeg var langt fra den lille pige hun havde efterladt da hun skulle videre. jeg trak mentalt på skuldrende, det er ikke mit problem. jeg kikker ud af vinduet og smiler stille for mig selv, jeg husker hvad min far en gang sagde til mig, "når nået gammelt slutter, er der nået nyt der starter" det er vigtigt at du husker på det Rosalie, for det er nøglen til livet havde han sagt. man kan vel godt sige at jeg er på vej ind i et nyt kapitel af mit liv . jeg havde lovet mig selv, at jeg ikke ville lade nogen eller nået stå i vejen for mine mål i livet igen. Og det har jeg tænkt mig at holde uanset hvor jeg er og hvem jeg er sammen med. jeg vil ikke risikere at falde ind i en til mørk periode uanset hvad. Jeg vil gøre mine forældre stolte.

Med den sidste tanke faldt jeg i søvn og sov resten af flyveturen, med et smil på læberne.

Just believeWhere stories live. Discover now