XV. Bölüm: Sisin Derinlikleri ve 7 Katana

24 1 0
                                    


Shikayu ile Tsurama, bir nebze de olsa sarsılmış görünen tecrübeli Sarutobi' yi yatıştırmaya ve ona destek olmaya çalışıyorlardı. Ancak, Sasuke kendisini toparlamıştı, bu görev için odağını ve de dikkatini kaybetmemesi gerektiğini biliyordu. Kampı toparlamışlardı. Sasuke son kez İnorue'den etrafı kontrol etmesini istedi ancak ikisinin de menzilinde kimse yoktu.

Tsurama sağlıklı idi ve grupta da başka bir sıkıntı yoktu, göreve devam etme kararı aldılar. Sasuke bir Kage Bunshin yapıp yaratık insanın cesedini Tobirama'ya gönderdi. Ve harekete geçtiler...

Hafiften tan kızıllığı bulanmıştı gökyüzüne, güneş ağarmak üzere idi. Sakin, çiğ düşürürcesine hafif bir serinliği vardı bu sabahın, hem güzeldi hem de uğursuz...

/Aynı zamanda Saklı Sis Köyünde Hôzuki'lerin yurdunda, yoğun yağmur ile karışık sis bastığı bir günün şafağında biri kırçıllı siyah ve omuzlarına yanaşmış orta uzunlukta saçları olan kesici bakışlı ve yakışıklı bir adam ile, diğer saçları uzun siyah ve yüzü ifadesiz fakat keskin görünen, daha genç olan erkek bir şeyler tartışmakta idiler./

- Amcam, Ranretsu'nun bunu onaylayacağından emin misin baba ?

- Saçma sapan konuşma evladım, amcanı düşünerek karar alacak halden oldukça uzaklaştık, her şey olması gerektiği gibi işliyor. Ağaç yılanlarından gelen haberler iyi idi. Biz de su yılanları yani Hôzuki'ler, plana sadık kalacağız.

Abimin ve de oğlu Gengetsu'nun müdahaleleri şu an için düşüneceğim son şey... Oltamızla yakalamaya çalıştığımız balığa nazaran Abim ve Has Hôzuki ailesi, dev bir atın üzerinde gezinen sinekler gibi kalır.

- Oltamıza gelmesini istediğimiz balık ? Shinobi Tanrısı'nı mı kastediyorsun ?

Bilemiyorum baba biz bu işe baş gelebilecek miyiz? Sen Zangetsu Hôzuki bile Kônoha'daki klan liderlerine nazaran bir beden küçük gelirsin, daha kendi klanının başında bile değilsin ki ! tıhtıhıth :)

Zangetsu Hozuki:

- Nizetsu, Merhum 1. Mizukage'nin koruması olman ya da amcan ile aranın iyi olması beni hiçte bağlamaz. Seni şuracıkta parçalarım.

Nizetsu Hozuki

- Üzgünüm baba biraz eğleneyim derken ayarı kaçırdım sanırım. Yine de senin beni parçalayabileceğin bir gerçeklik bulunmamakta ihtiyar...

/ Babasının tüylerini ürperten bu adam ileride 3. Mizukage olacak olan ve de Jiraiya'nın sıklıkla Orochimaru'ya benzettiği adam idi. Babası ise dönemin Alt Hôzuki Ailesi lideri Zangetsu Hôzuki idi.

Abisi Ranretsu Hôzuki ise Hôzuki klanının hiç bir göç almamış ilk kökenlerinden geldiğine inanılan esas lider idi. Zira bu abi-kardeşin anne ve babası ayrı idi. Zangetsu kendisini su yılanı olarak eski yılan kavminin bir uzantısı gibi görürken Abi Ranretsu, sadece Hôzuki klanını görüyordu./

Zangetsu Hozuki:

- Onu bunu bırakta, Fukitsurumaru'dan haber geldi mi ? Konoha, hareket halinde mi ?

Nizetsu:

- Evet bir hareketlenme olduğunu söyledi ancak yeterince takip edememiş, zira diğer lider ile yaptığı dövüş tahmininden sert geçmiş. Hashirama'nın görevlendireceği herhangi bir ekibe saldırırken böylece kimse ondan şüphelenmeyecekti, klan arası bir dövüşte vurgun yemiş olacaktı çünkü.. Halbuki diğer reisi kışkırtan da en başta Fukitsurumaru-san idi.

Gerçekten de tehlikeli bir herif...

Zangetsu:

- Öyle öyle, demek gelişmelerden net bir haber alamıyoruz bu da demek oluyor ki , henüz su ulusu sınırlarına gelmediler.

Gelirseler nasıl karşılık vermeyi düşünüyoruz.

Nizetsu:

- Bu topraklarda satın alabileceğin en iyi ekip ile elbette !

Zangetsu:

- Sen şu son yıllarda popülerleşen katana grubunu diyorsun sanırım. Ama onlar Su Ulusu için çalışmıyor mu ?

Nizetsu:

- Aslında öyle fakat şu an parayı kim veriyorsa onun için çalışıyorlar.. Ayrıca onlar, sıradan eli katanalı adamlar değil. Her biri kendi yaptığı özel bir kılıcı kuşanan 7 kişiden oluşan bir vurucu tim.

Ve Sis'in 7 Ölümcül Katanası olarak çağırılıyorlar.

Part I: Yılan Deliğinden GeçmişeWhere stories live. Discover now