Capitolul 12

364 27 14
                                    

Harry pov.          

Dupa cum spuneam buchetul , rochia , ciocolatele si la ea  LOGIC . Sper sa ii placa ..Mi-a schimbat viata e asa de frumoasa , as vrea sa dormim impreuna , dar toate la timpul lor.

Peste 10 min.                                                 

-Rochia e gata ?! 

-Da ! 

-Poftim banii! E foarte frumoasa!

-Considera ca fiind un cadou din partea mea!

Si plec de la atelier , urmeaza floraria si dupa sa ii iau ciocolate

Selena pov.

Unde e imi fac griji. Stau acum in camera si ma gandesc cum am inceput sa ma indragostesc in BAD BOY-UL scolii de corectie. Cand sunt langa el ma simt in siguranta, totul capata contur si ma gandesc la el mai tot timpul.Cum ar fi sa iesim din scoala asta si sa ne luam o casa ? Dar gandul meu este intrerupt de niste rasete si mirari de afara , iar eu ies in curte langa grupusorul format si intru si eu cat mai in fata posibil si acolo il vad pe ......Harry cu ciocolate si un buchet mare de trandafiri albi si rosii. Dar mai are o cutie , oare ce  e acolo?

Harry pov.

Uite-o si pe printesa mea! Vine si pare uimita. Eu zic:

-Selena, nu stiu cum sa iti zic , dar de gand ai venit m-am schimbat foarte mult , iar asta datorita tie! ii inmanez buchetul si ii spun , Te voi iubi pana cand ultimul trandafir se va ofili si ii inmanez si ciocolatele si rochia!

-Nu stiu ce sa zic!

-Poate sa imi sari in brate si sa ma saruti , iar toata lumea rade.

Ea imi sare in brate si ma saruta pasional , iar eu raman uimit.

Selena pov.

Nu-mi vine sa cred ! Toti spuneau sa deschid cutia si sa ma uit la buchet. Ma uit la buchet era un buchet de 101 trandafiri si a spus ca ma va iubi pana ultimul sa va ofili si ma uita ca un trandafir era artificial....oooo ce cute! Oricum vreau sa deschid cutia asa ca nu stau prea mult pe ganduri si o dechid , iar acolo era o rochie  si era exact marimea mea. Eu cu Harry avusem parte de un sarut lung oferit de mine, iar eu ii soptisem :

- Ma duc sa probez rochia mea de printesa , printule !

Iar el rase si eu ma facusem nevazuta in multime.

Iar el rase si eu ma facusem nevazuta in multime

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Harry pov.

Se apropie de mine Robert si imi spune sa maine putem evada si sa o anunt pe Selena si Ariana .Puneam inca unele detalii la capat ,unde zburam , casa pe care o cumparamsi altele pana o vad pe printesa mea venind pe scari frumoasa ca intotdeauna , iar discutia mea cu Robert se duse pe rapa cand o vazusem pe ea .....Fata visurilor mele. Ma duc spre ea , mandru si o apuc de talie lasandu-i pe toti cu gura cascata.

Ne-am dus la Selena in camera ca sa se schimbe, iar eu fiind un gentleman i-am propus sa o ajut , dar mi-a zis ,, Nu , mersi , nu am nevoie de ajutorul tau". Ea m-a rugat sa ma intorc , dar n-am facuto asa ca s-a intors ea  , iar eu ii admiram doar partea din spate a corpului , care m-a facut sa imi musc buza.Era asa frumoasa, iar asta m-a transferat in lumea cealalta imaginandu-ne pe noi doi singuri in viitoarea noastra casa......Ahhhhh....Selena se intoarce si zice ,,Nu mai saliva ". iar eu ma inrosesc la obraji......

    -Selena vreau sa iti spun ceva legat cu ...........                                                                                                                                                                                                                                                                              ..................................................................Asta a fost dragii ! Poate mai revin cu un capitol si cum ati observat apele sau linistit , dar in capitolul urmator va fi putin cutremur probabil asa ca asteptati...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 24, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Scoala de CorectieWhere stories live. Discover now