Capitolul 8

1.5K 80 3
                                    

Selena pov.

. .aud . . . . nu , nu , nu este  posibil au spus ca .  . . . a murit . . . . .

- Domnule doctore inima lui bate faceti ceva ! !

- Cum ? E imposibil !

- Fa  ce ti-am spus si nu lasa omul sa moara acum a 2 oara !

Doctorul repede aduce tot  de cee ii este nevoie si il duce pe Harry in salon . Fac tot ce este posibil .Stiu ca credeam ca este o persoana  mai rautacioasa , dar daca ajungi sa il cunosti nu e asa e chiar de treaba.Nu a inceput sa imi placa  de el pentru ca mi-a dat iPhone-ul a trecut jumate de an de cind fac ore cu el si chiar a inceput sa imi placa de el  . .  . . . da . . . nu ma rusinez . . . . . chiar o spun ca. . . . . mie Selena  imi place de Harry.Simt cum gitul mie uscat asa ca ma duc pina la holul spitalului si imi iau de la aparat o sticluta de 250 ml de Coca Cola . . . . . in sticla roz . Urc inapoi si cind intru in salonul lui Harry el deschidea ochii.Sar la el in  brate si el  pare surprins.Lacrimele de bucurie isi faceau loc  in ochii mei,dar nu vreau sa le dau friu ca Harry sa ma creada ceva mai putin puternica.

-Te-ai trezit !

-Da , dar ce sa intimplat ?

-Nu iti aduci aminte ?

El da din cap afirmativ ca nu isi aduce nimic aminte.Incep cu controlul sa vad daca tine minte:

-Cum te cheama ?

-Harry !

-Citi ani ai?

- 19 ! Selena , termina sunt intreg la minte doar ca nu stiu ce sa intimplat.

Harry pov.

Dupa intrebarile prostesti puse de Selena apuca in sfirsit sa imi spuna ce sa intimplat.

- Ok tu  ma-i dus intr-un parc de distractii si mi-ai dat o cutie care mai avea cutii si acolo era un iPhone si o husa , dupa mai intrebat daca vreau sa fiu iubita ta si eu ti-am spus ca nu am fost intr-o relatie si ca ai o luna la dispozitie  sa ma cuceresti si  am impartit o vata de zahar amindoi si dupa au inceput sa se auda impuscaturi si niste explozii si te-a nimerit un glont ceea ce te-a adus aici si ma-m intilnit cu parintii tai si am discutat si iatate acum treaz linga mine!

-Wow cite s-au intimplat  ! Dar stai masina mea e bine?

-Stai adica masina e mai importanta ca mine sau eu ce sunt aici o jucarie pentru tine?

Vine spre mine si imi da 5 palme peste fata si simt cum se inroseste fata  mea si stiu ca deja imi vor ramane niste vinatai.

-Offfff ! Femeile astea , zic eu si asta m-a facut sa merit inca o palma si care era cea mai dureroasa.

Ok trebuie sa fi terminat  ceea ce ii pregatesc lui Selena si acel ceva este . . . . .

 - - - -  - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - -  --  - - - - - - - - - - -- - - - - -  --  - - - - - Hristos a inviat !!dragii mei un capitol nou stiu ca nu prea postez , dar acum ca sunt in vacanta sper sa mai postez inca citeva capitole si sa recuperez ceea ce nu am postat.Dupa cum vedeti situatia umpic se incinge   si pentru voi azi mai postez un capitol si o sa vedeti ce cadou ii face Harry lui Selena pregatit de vreo saptamina .... Ly :)

Coca Cola        

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Coca Cola        

Coca Cola        

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Scoala de CorectieWhere stories live. Discover now