Capitolul 6

1.5K 99 12
                                    

Harry pov.

Urmeaza raspunsul final.

- Harry , eu  nu stiu daca o sa ma crezi , dar nu am avut un iubit si nici nu stiu acele sentimente  , dar  ma  voi gindi trebuie sa fiu cucerita nu cu una doua  ies si gata am iubit , nu  papusel va trebui sa  ma impresionezi   asa ca ai 1 luna la dispozitie .

Ok nu mai pot , ma numit papusel.

Constiinta mea

Aleluia , Aleluia ,  parca esti cazut de pe luna acum .

Nu ii  atrag atentie .... ce e drept este ca ma costat  2000 de $ iPhone-ul si 100 $ husa , dar daca   va trebui sa o cuceresc o voi face. 

Selena pov.

Cuvintele alea nu stiu cum au iesit  , dar cumva au facut-o. Ma ia in stil  mireasa si ma duce la aparatul de vata de zahar si comanda una , iar eu spun:

- Noi suntem doi!

- Uite nu mai este decit una , deci .. . . o vom minca impreuna

Vinzatorul vrea sa spuna ca nu e ultima  , dar Harry ii da o bancnota de 50 $ si tace.

Peste 10 min.

Am  terminat vata si pot spune ca a fost foarte  buna . Harry  iarasi ma ia in  stilul mireasa si ne ducem la un stand unde cistiga o un urs gigantic cafeniu si mil intinde mie si  spune :

- Accepti sa imi fi prietena?

-Da  ,  accept .

!! ( apropo prietena adica amica nu iubita) !!

Oare unde o sa  il pun?Ce intrebare . Nu reusesc sa spun  ceva ca  se aud niste explozii si glonturi si  il nimerste pe Harry  , vreau sa ma apropii , dar era fum si nu vedeam nimic.  Il gasesc si observ  ca isi pierde pulsul si foarte mult singe. Sun ambulanta  si spun tot ce s-a intimplat. Aveam dreptate ca  se va intimpla ceva rau .Soseste ambulanta.......

Peste 10 min.

Sunt in masina lui Harry si din pacate nu mau lasat sa merg cu ei la spital si mai aveam si  inchisoarea aia  pe care toti o numesc scoala. Ajung la scoala si vad acolo o femeie care semana cu Harry si un barbat care tot avea cam acelasi corp. Sunt parintii sai. O ..... am masina lui ce o sa spuna acum . Cobor jos:

-Buna seara , domnisoara  fiul meu e cu tine? 

Pot vedea stresul din ochii ei ,  si eu as fi asa daca nu  as avea nici o veste despre   copilulu meu.

-Buna seara, nu , nu e cu mine , dar am fost la intilnire si  au inceput sa se auda  explozii si impuscaturi si a fost impuscat acum e la spital  luptind cu moartea.

- Ooo , esti o fata buna   mereu am dorit  ca Harry sa gaseasca  o fata asa ca tine si iata ca a gasit..

Beau apa.

-ca a gasit....... sunteti impreuna? 

Cind am auzit mam inecat si am spus:

- Nu  , dar are la dispozitie o luna ca sami demonstreze ca ma  iubeste cu adevarat.

-Oooooo , e ca tatal lui.Ce cadou tia dat?

Ii arat si spune:

- Asta e Harry al meu da asa cadouri  la fetele  pe care le place si iubeste la nebunie , dar scuzama ma duc la fiul meu ...

-Nui nimic ducetiva!

-La revedere!

-La revedere!

Ce parinti de treaba  , daca  o sa fie soacra mea va fi cea  mai buna soacra , dar stai  la ce visez la o nunta cu Harry?

- - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - -  - - - - - - - - - -  - - - --  -- - - - - - - - - - - --  - -  

Pentru voi inca un capitol .....Bye ...bye pe saptamina viitoare.!

Ursul

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ursul

Scoala de CorectieWhere stories live. Discover now