Capitolul 1

3K 117 9
                                    

Buna eu sunt Selena Jamirates si am 17 ani si sunt clasa a 11-a.Pai azi este joi si trebuie sa ma pregatesc pentru scoala.Ok poate credeti ca sunt o tocilara ceea ce va asigur ca nu e adevarat sunt doar eminenta si o eleva normala in toata firea.

A DOUA ZI (VINERI)

Ma trezesc si imi fac rutina de dimineata si cind ies din baie simt mirosul fascinant al clatitelor , miroase super bine, cobor jos si constatez ca nasul meu avusese dreptate ca mama imi pregatise clatite cu Nutella....Ador Nutella , nu stiu ce ma-si face fara ea.

-Neata mami , neata tati!

-Neata , spun ei la unison.

-Mesi mult pentru clatitele cu Nutella , sunt extraordinare, spun eu infulecind o bucata de clatita pe care am uns-o cu Nutella.

-Tati ma duci te rog azi tu la scoala ca mama a spus ca nu poate!?

-Bine , te duc scumpo , orice pentru tine.

Ma urc sus si imi aleg hainele.Optez pentru o camasa alba cu tepi la guler , pantaloni negri si o pereche de ghete negre.Dupa ce ma imbrac merg la baie si imi dau cu putin machiaj.Cobor jos , unde tata ma astepta. Ies din casa si o incui.Intru in masina si ma asez pe locul din fata.

Peste 10 min.

Ajung la scoala si avind prima biologia ma indrept spre cabinet , intru si ma asez linga prietena mea Victoria.Victoria Beling este o fata de virsta de 18 ani , care are ochi caprui ca ai mei si e frumoasa ca mine mereu ne ducem la mall impreuna si familele noastre prietenesc.O salut si ea ma saluta.

-Hey, Selena tocmai vorbeam cu fetele despre petrecerea de diseara, vi?

-Nu stiu ma mai gindesc , iti spun dupa ore.Dar tu mergi?

-Desigur ca da.

Si nu reusesc sa o intreb ce nota luase ieri la mate ca intra si profesoara care ne saluta:

-Buna dimineata elevi , asezati-va!

-Buna dimineata doamna .

-Bine sa vedem care e norocosul de azi dupa catalog.

Mi-am dat seama ca azi eram eu.

-La tabla trece Selena Jamirates.

Ies la tabla si su surprinderea mea mi-a spus la tabla nu sa disec o broasca.O disec , ce urasc lucrul asta.Si profesoara imi spune:

-La loc 10, acum cine vrea sa repete disecarea?

Toti tac asa ca, deodata se aude clopotelul.Iesim din clasa si restul orelor au trecut foarte repede.Ies de la ultima ora care era engleza si ma duc spre Victoria :

-M-am decis, merg la petrecere.

-Oooo.Super ne intilnim la 20:00 in fata casei unde are loc petrecerea.

-Bine, spun eu indepartinduma

Ajung acasa si imi aleg in ce sa ma imbrac.Mi-am ales o rochie alba o geaca de piele , neagra si o pereche de balerine negre.Dupa ce ma imbrac strig:

-Ies la o petrecere, bine?

-Da,scumpo, te duci singura cu masina ta?

-Ma duc cu Victoria si da , merg cu masina mea.

Ma duc in baie si imi fac un machiaj ca deobicei simplu. Ma duc in camera si imi iau cheile de la Porsche-ul meu si iPhone-ul , ii scot bateria si cobor spre usa.Ies si ma urc in masina si constatez ca mi-am uitat cheile , ma intorc si le iau si ma duc iarasi la masina , ma asez , imi pun centura si demarez in tromba mergeam cu 100km/h.Ajung, ma dau jos din masina si ma uita la ceas e ora 20:00 , si obserb masina Victoriei si pe ea in spatele meu.Ea iese si coboara si vine la mine, ne imbratisam si intram.Mirosul de tigari si alcol isi face prezenta in narile nasului meu, toti fiind beti deja.Am stat doua ore pierzind-o pe Victoria din peisaj.Asa ca consider sa plec.Ies si ma duc la masina, pornesc si cind asteptam la semafor, care arata rosu observ ......

HEY , SALL STIU CA SUNTETI SUPARATI CA NU AM POSTAT DE MULT ,DAR IATA CA A DAT SI DOMNUL SA-MI GASESC TIMP......OK MA REVANSEZ AZI CU INCA UN CAPITOL SPER SA VA PLACA.ASTEPT PARERILE VOASTRE IN COMANTARII.VA PWP NE AUZIM , PROBABIL AZI!

VA PWP NE AUZIM , PROBABIL AZI!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Prietena Selenei,Victoria

Prietena Selenei,Victoria

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Selena si Victoria

Scoala de CorectieWhere stories live. Discover now