Capitolul 2

2.6K 111 14
                                    

....observ o fata care zacea linga un baiat mai mare ca ea cu 1 an baiatul era intr-o balta de sange si rochia ei alba se transformase in una rosie.Ies din masina si o intreb:

-Fat-o, te pot ajuta cu ceva?Ce s-a intimplat?

Ea nu imi raspunde a si deodata incep sa se auda sirenele politiei si cind ajung fata incepe a striga:

-Ea mi-a ucis iubitul, luati-o de linga mine pe criminala asta!

Politia vine si ma ia puninduma in masina lor. Le spun printre lacrimile care doreau sa iasa dar nu doream sa par slaba:

-Sunt nevinovata nu am facut nimic credeti-ma.

Politistul care conducea imi spune:

-Ne veti spune totul la comisariat.

Am mers vreo 10 minute cu masina si ajunsem.Intram inauntru si ne ducem intr-un cabinet.Le-am spus totul si mi-au spus:

-Domnisoara, o sa fiti dusa la scoala de corectie pentru 3 ani.

-Nu sunt vinovata

Parintii ca deobicei ma-u crezut dar nu puteau face nimic asa ca acum sunt in drum spre scoala aia porceasca.Ies si observ o cladire in culoare alba , pe dinafara pare frumoasa si gradina e amenajata dar iata problema e ca nu stiu cum e inauntru .Imediat in fata noastra apare un domn de vreo 40 de ani si imi ia bagajele lasinduma sa-mi salut parintii.....dupa despartie merg cu el aratindu-mi camera mea si colega mea de camera pe care o chema Ariana Jaquin.Si directorul i-a spus sa-mi arata imprejurimile, am plecat cu ea care mi-a aratat totul dupa sta am mers la cantina unde mi-am luat o salata si 3 aripioare si Ariana la fel ca mine.Ok, nu pot exclude faptul ca ne hranesc bine aici.Ma duc in camera si deasemenea era tot super aveam baia mea, patul meu.Ma duc la baie unde imi pun lucrurile,dupa hainele si papucii in dulap.Era deja seara asa ca mi-am facut un dus si m-am imbracat in pijamalele mele cu inimioare si m-am culcat.

Luni dimineata

Ma trezesc la ora 7:00 aici orele incep la 8:30.Am timp asa ca ma duc sa-mi fac un dus si rutina mea de dimineata si ies. Ma duc in dulap si imi iau o fusta neagra cu a palma mai scurta de genunchi si o camasa deasemenea neagra , o pereche de pantofi cu toc de 6cm.Fiind motivul ca am un 1,65cm, din acest motiv port pantofi cu toc.Imi dau cu putin machiaj si sunt gata.Ariana la fel era gata, am aflat ca are 17 ani ca mine si are parul castaniu si lung si ochi caprui.Ne ducem amindoua la cantina si ne luam o gogoasa si un ceai.Mergem la ore in curtea scolii, deoarece aveam educatia fizica , dar fiind in uniforma nu o facem si ma asez discutind cu Ariana:

-Hey Selena il vezi pe tipul de acolo?

-Da cei cu el?

-El e regele in scoala asta , sa ai grija cu el ca incearca sa le puna pe toate fetele in patul sau

-Dar cum il cheama ?

-Harry Styles si cred ca a pus ochiul pe tine, sa fii atenta.

-Ok, mi se pare ca vine in coace!

-Ce ? Orice vrea trebuie sa indeplinesti.

Se apropie de noi si spune:

-Ei pustoaicelor dati-va de pe scaun ca am obosit.

Ariana se scoala , dar eu nu.Si vine si striga el la mine:

-Ce tu nu ai auzit sa te dai, cine esti sa nu ma asculti ?

-In primul rind sunt Selena si eu nu primesc ordinele unui vagabond.

-Sa nu imi spui dupa asta ca iti pare rau, ca iti va parea iti garantez.

M-am dus cu Ariana dupa ore spre camera doar ca s-a oprit la cantina , dar eu nu.Merg si apare Harry, ma trage intr-o camera sima trinteste la perete incepind sa ma sarute si profit de moment si ii dauun sut in locul unde nu rasare soarele.El tipand si dindu-se la oparte spuse:

-Panaram-o esti ca toate celelalte.

-In primul rind nu sunt panarama si in al doilea rind nu sunt ca celelalte sunt inca si speciala.

Ies repede si il aud strigind:

-Nu sti cu cine te-ai pus, a doua oara imi scapi , dar a treia va fi fara noroc.

Pe drum ma intilnesc cu Ariana si ma intrebase ce sa intimplat , iar eu i-am spus totul. Ea imi spuse ca va fi greu sa scap de el , dar eu oricum nu ma voi lasa batuta.Auzim o bataie in usa si se deschide pe ea intrind..........

Hey sall a doua oara dragilor cum vam promis al doilea capitol , nu stiu cind postez din cauza scolii care saptamana asta am in fiecare zi test si trebuie sa repet dar nu promit nimic , dar spun ca poate simbata viitoare va pun un capitol dau doua sau chiar vineri va voi pune un capitol .Ok va pwp si o saptamina buna in continuare.LA Media e Harry

LA Media e Harry

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ariana dragilor

Inca o poza cu Harry

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Inca o poza cu Harry.

Scoala de CorectieWhere stories live. Discover now