Şeytanın Metresi ❁

2.8K 175 40
                                    

Erken gelen yeni bölüm. Yarın giremeyebilirim. Bu yüzden erken yayınladım.

Bölüm Şarkısı : Evanescence - Lost Paradise

"Sen benimsin ben de seninim. Ve ölürsek ölürüz, ama önce yaşayacağız."  -Game Of Thrones

Bazen sadece yorgun oluyor insan,
Ne küs, ne yalnız, ne de aşık...

- Cemal Süreya

"Hüzünlü ruhlar, benzer biriyle karşılaştığında huzur bulur..." - Halil Cibran

Yayınlanma: 25.04.2014
Düzenleme: 22.11.2017

Bavol kucağında Cristalyn ile karşıma dikildi. Ne yapalım der gibi bir ifade yerine, hadi gel onu öldürelim ve gömelim der gibiydi. Bavol'dan beklenilen bir ifade fakat benim onu öldürmeye niyetim yoktu.

 Bavol " Öldürsek fena olmaz. Sonuçta Oxton'ın sevgilisi ve az önce şahit olmaması gereken bir sırrı öğrendi. Hem de ikimizin uygun olmadığı bir anda bastı. Terbiyesiz bir cadı."

 " Cadı değil. Rahibe Danel'in öğrencilerinden biri." Dedim ve Bavol memnuniyetsizce baktı.

 " Ondan nefret etmem için daha fazla sebep vermene gerek yok. Ne yapacağız ? En iyi çözüm ölüm. "

 " Saçmalama! Açıklamak en iyisi olacak. Onu yan odadaki misafir yatak odasına götür. Bende geceliğimi giyip, yanınıza geleyim."

 " Emrin olur, Kraliçe." dedi ve odadan çıktı.

 Bende hızla yataktan çıktım ve iç çamaşırımı giydim. Yaralarımı kontrol ettikten  dolabımdan özenle seçtiğim gül kurusu geceliğimi giydim. Bel kısmında siyah dantelleri vardı ve belimin inceliğini hatlarımın yuvarlaklığını gösteriyordu. Ayrıca yırtmacı ile kışkırtıcıydı. Görüntümün özenli olması için saçlarımı taradım. Evet, aynadaki kız hasta gözüküyordu fakat bir yandan güzeldi.

 Terliklerimi giydim ve odamdan ayrıldım. Yan tarafa geçtim. Cristalyn korkmuş bir şekilde, yatakta oturuyordu. Bavol ise, umursamaz bir şekilde elindeki kitapla ilgileniyordu. Bavol ve kitap okumak mı ? Aynı karelerde göremeyeceğim bir şeydi.  Cristalyn'in yanına geldim ve oturdum. Yüzüme ise meleksi ifade takındım. Masum olduğumu ve Bavol'ın zararsız olabileceğini ikna etmem için  tüm gücümü kullanmalıydım. Fakat nereden başlayacağımı bilemiyordum. Nasıl açıklanırdı ? Benim katil bir sevgilim var, korkmayın sizi öldürmez ama beni sinir edersiniz kılıcı sizi kesebilir desem, nasıl olurdu ? Cristalyn derin bir nefes aldı ve düşüncelerimden sıyrıldım.

 Cristalyn " Gördüklerim bir rüya. Rahibe Danel'i kızdırırsan, cezası bu olur işte. Sana asla gerçek olmayacak şeyleri gösterir. Mesela Bavol ve Lani'yi aynı yatakta görmem, karşımda Bavol'ın kitap okuması tamamen zihinsel bir ceza. Özür dilerim Rahibe, çok özür dilerim." 

 " Kendine gel, Cris." dedim.

 " O zaman bana sağlam bir tokat at. Eğer rüya değilse, atarsın. Rüya ise atamazsın. " dedi ve dediğini yaptım.

 Kendine gelmesi için sağlam bir tokat attım ve Cristalyn sanki uykudan uyanmış gibi bana baktı.

Cristalyn " Rüya değilmiş. Rahibe ceza vermemiş, tamamen gerçekmiş. Ah, olamaz ! " dedi hayretler içinde.

 " Tüm gördüklerin gerçek. Hiçbir hayal ürünü yok." dedim.

 " Lani, nasıl bir şeytani büyü yaptı o pis katil ? Nasıl şeytani bir büyü ile seni cariyesi yapmış ?  Korkunç ! Korkma, bu büyüyü Rahibe Danel ile bozacağız ve sonra bu pisliği lanetleyeceğiz." Dedi ve Bavol'a kötü bir şekilde baktı.

Karanlığın Seçimi ❁Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin