Değiştim ❁

3.7K 266 43
                                    

Selam ! İşte biricik yazarınız Tuğçe/Elizabeth ! Neden Elizabeth adını kullandığımı anlatarım. Neyse, işte yeni bölüm ^.^ Kısa ama olsun. Okul öncesi, moral hediyem. Okul zamanı, pek sık sık bölüm yayınlayamam. Üzgünüm. Haftada 1  veya 2 bölüm. 1 yayınlarsam, uzun yazacağım. Sizi tatmin edecek şekilde. Neyse, çenem düştü. bölüm şarkısı ile İyi okumalar !

Hayatta en zor şey de; insanın kendi kendini teselli etmek zorunda kalmasıdır.

William Shakespeare

Yayınlanma: 08.02.2014
Düzenlenme: 20.11.2017

En sonunda, istediğim yere gelmiştik. Evde midir, değil midir bilmiyordum. Ama onu görmeye kararlıydım. Attan indim ve evin önündeki at bağlama yerine bağladım. Bavol'da, sessizce benim yaptığımı yaptı. Daha sonra, bahçe kapısından içeri girdik. Bahçesi her zaman olduğu gibi, derli ve topluydu. Tıpkı onun gibi. Evinin kapısının önüne geldiğimiz de, Bavol elinde bir anahtar çıkardı ve kapının anahtar deliğine soktuğu anda, kapı açıldı.

  " Bunu nasıl yaptın ? " dedim şaşırarak.

 Bavol " Biz bir katiliz, unuttun mu ? Her türlü, bize yarayacak malzememiz olmalı. Bu da, onlardan biri işte. Şaşıracak bir şey yok."

 " Çok hoş." diye mırıldandım.

 " Bunu senin saraydaki odanda kullanmak için, sabırsızlıkla bekliyorum." Dedi hınzırca ve bana göz kırptı.

 " Terbiyesiz ! " dedim ve evin içine girdik.

 Giriş sadeydi. Kimseciklerin herhangi bir sesi yoktu. Merdivenlerden yukarı çıktık ve, yavaş adımlarla salona girdik. Salonda, krem rengi ağırlıktaydı. Koltuklar kremdi ve duvarlar sade duvar kağıtları ile süslenmişti. Kılıç takımını, duvara asmıştı. Etraf biraz dağınıktı ve orta sehpanın üzerinde benim bir resmim vardı. Gülümsedim ve pencere tarafındaki koltuğa oturdum. Bavol'da yanıma oturdu.

 Bavol " Burası Sherman'ın evi, değil mi ? "

 " Nasıl anladın ? " dedim.

 " Evin dekoru, saraylı havası veriyor. Kılıç takımı asmış. Demek ki, asker. Fakat sana değer veren birisi. Aynı zaman da sende, ona güveniyorsun. O zaman anladım."

 " Zeki çocuk."

 " Peki, Sherman yine sana hizmet edecek mi ? Her türlü konu da. Sonuçta artık bir katil örgütünün yöneticisisin."

 " Değiştim. Artık eskisinden daha güçlüyüm. Eminim ki, yine bana hizmet edecek. Her türlü konu da."

 " Sadakatine çok güveniyorsun. Oysa sarayda sadaketten çok ihanet vardır."

 " Evet. Her türlü işimde yanımda olacak. Hem örgütteki kraliçeliğime yardım edecek, hem saraydaki prensesliğime."  dedim ve aşağıdan kapıyı çarpma sesi gelmişti.

 Bavol " İşte geldi." diye fısıldadı.

 " Sherman ! " diye bağırdım ve ayak sesleri salona doğru yöneldi.

 İşte karşımda, benim saraydaki koruyucum gelmişti. Sarı saçları, isyankar bir biçimde duruyordu. Mavi gözleri, bu iki gizemli pelerinliye bakıyordu. Kim olduğumuzu çözmeye çalışıyor gibiydi. Eli, kılıcına gitmişti. Demek ki, saldırabileceğimizi düşünüyordu.

 Sherman " Oxton'a oynadığınız oyunu bana mı oynayacaksınız, lanet olası katiller ! " diye bağırdı.

 " Sherman, beni dinle ! " dedim ve ayağa kalkıp,  pelerinimi çıkardım.

Karanlığın Seçimi ❁Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin