Katil ve Kraliçe ❁

4.3K 284 47
                                    

Selam, Savaşçılar !  ( Neden böyle seslendiğini, yazarda bilmiyor.)  İşte yb. bölüm. Tahmin ve yorum isterim. Votelara devam :D Ayıca yarın da minik de olsa, bir bölüm yayınlayacağım. Hepsi, sizler için. Yarışmada oylamaya devam. :) Multimedya Alania ve Bavol'ın giysileri var. Böylece nasıl giyindiklerini görebilirsinz. Ayrıca, Alania'nın banyosu ve tören zamanındaki saçı da bulunmakta. Bir de, Bavol'ın gösterişli tahtı :D Bu tahtı bulan biricik arkadaşım - kendisini biliyor- teşekkürler. Onun sayesinde Bavol'ın bir tahttı var :D neyse, fazla gevezeyim. İyi okumalr !

 ❁  ❁  ❁

Ve bölünür hayatınız bir kör bıçağın ucuyla tam orta yerinden ikiye: Senden önce, senden sonra..

Nazan Bekiroğlu

Yayınlanma: 07.02.2014
Düzenleme: 20.11.2017

Pamilian " Hadi, git yıkan. Bende giyeceğin kıyafeti hazırlayayım." Dedi umursamazca.

 " Ne töreni, Pamilian ? " dedim merakla ama o bu merakımı giderecek gibi durmuyordu.

 " Ne yazık ki, bir şey söylemem yasak. Söylersem, Bavol benim işimi bitireceğini söyledi ve bende yaşamayı seviyorum. Sevgilinden öğrenirsin."

 " Lütfen, birkaç ipucu ver o zaman." Dedim yalvarır sekilde.

 " Bana bak, kızım. Eğer banyoya girmezsen, Bavol'a aldırmam, seni döverim."

 " Peki ! Unutma, daha seninle de görüşeceğim." dedim ve banyoya girdim.

 İnanmıyorum, banyomda mı değişmişti ? Bavol ! Neden söylememişti ki ? Banyom, inanılmaz güzel olmuştu. O, karanlık alan yerine daha cıvıl cıvıl bir yer gelmişti. Morun en canlı tonu banyomu süslüyordu. Küvetim bile vardı ! Sıcak, köpüklü su ile beni bekliyordu. Kıyafetlerimi çıkardım ve küvetin içine girdim. Su, beni rahatlatmıştı. İyice temizlendikten sonra,  küvetten çıktım. Yeni, mor havluma vücudumu sardım. Başka bir havlu ile saçlarımı sardım. Banyodan çıktığımda, Pamilian'ın yanında birkaç kız gördüm. Pamilian bana kıyafetlerimi verdi ve onları giydim. Sonra başımda havlu ile aynaya baktım. Karşımdaki kız, inanılmaz cesur ve güzel görünüyordu. Siyah gömleğimin içine, yelek giymiştim. Aynı zamanda, gizli cepleri olan kolluklar takmıştım. Bu kolluklar siyahtı ve kırmızı ipler dolanmıştı. Bunların amacı, korumaktı ve gizli minik silahları saklamaktı. Bacaklarıma sımsıkı yapışan pantolonumu giydim. Belime de, kırmızı kuşak belimin inceliğini gösterdiği gibi kılıcım için uygun alanı oluşturuyordu. Bacaklarıma da, minik kırmızı ipler sarmıştı. Botlarımda, dizime kadar geliyordu. Siyah kurdele ile bağlanmışlardı. Kısacası, aynadaki Alania savaşçıydı.

 Pamilian " Aynada kendini süzmeyi kes ! Saçlarını kurutacağız ama seni bekliyoruz." Dedi sıkılgan bir sesle.

 " Peki." dedim ve makyaj masama oturdum.

 Tepemde dikilenler el birliği saçlarımı kuruttular. Fakat nasıl yapacaklarına karar veremiyorlardı. Kararsızlık, en sevmediğim şeydi.

 " Yeter ! Kendi saçımı kendim yaparım. " dedim ve saçlarımı basitçe yaptım.

 Açık bırakmıştım ve arkadan  minik bir örgü yapmıştım. Evet, gayet güzel olmuştu.

 Pamilian " Makyajını da biz yapalım."

 " İyi olur. En azından bir işe yararsın, Pamilian ! " dedim sinirle.

 " Seni var ya ! Hızla yükseldin fakat, hızla da inebilirsin. Dikkatli ol !" dedi öfkeyle ve makyajıma başladılar.

Karanlığın Seçimi ❁Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin