Black Panties

571 8 3
                                    

Sevgili Wattpad güzelleri!

Uzun zamandır Wattpad de  aktif bir okuyucuyum. Bir süredirde kendi hikayemi yazmak istiyordum birkaç deneme yaptım fakat içimesinmediği için yayınlamadım. Umarım hikayemi okur ve bana destek olursunuz ayrıca benim gibi yeni yazarlar varsa bende destek olmak isterim. Umarım beğenirsiniz. Daha ilk hikayem olduğu için yorumlar benim için çok önemli votelamasanız bile okumanız ve görüş bildirmeniz benim için yeterli olur  şimdiden teşekkür ediyorum


New York.

Doğduğum ve bütün çocukluğumun geçtiği şehir.

Bir sene öncesine kadar sorsalar New York dışında başka hiç bir şehirde yaşayamayacağımı söylerdim.Öyleydi de. Burası benim evimdi.Ama şimdi Londra'da geçirdiğim 6 ay bana bir ömür gibi gelmişti.Giderken dönmeyeceğime dair kendime söz vermiştim.Üzerinde pekte düşünmemiştim zaten.Gidişim apar topar olmuştu.

New York'tan uzaklaşmak,bir nevi kaçıştı benim için.Yaşadıklarımdan,gördüklerimden.. Suan da belki de geri dönmek en kötü fikir gibi dursada New York'taki arkadaşlarım, baş belası erkek kardeşim Adam'ı oldukça özlemiştim.

Bavullarımı aldıktan sonra etrafta tanıdık biri varmı diye bakınmaya başladım.

"Em! Em! Buradayım bebeğim aaaah! Em!"arkamdan gelen çığlıkların kime ait olduğunu duyduğum an anlamıştım ve suratım da aptal bir gülümseme oluşmuştu.

"Ollie seni çok özlemişim!!! Beni almaya geleceğini bilmiyordum.Bugün döneceğimi nereden biliyordun?"beni boğmak istercesine sarılmaya başladığında onu ne kadar özlediğimi anlamıştım.

"Adam,Adam anlattı.Aslında onun seni almaya geleceğini fakat olanlar yüzünden evden çıkamadığından bahsetti."

"Olanlar? Adam'a birşey mi oldu? Olivia herşeyi anlat bana." söyledikleri beni endişelendirmişti.Yerimde duramıyordum Adam'a birşey mi olmuştu? Peki bana neden anlatmamıştı?

"Em sakin olur musun? Adam iyi. Sadece Jace ve diğerlerine uyup sokak yarışlarına katılmış ve polislere yakalanmış.Önemli bir şeyi yok. Hadi ! Diğerleri seni görmek için sabırsızlanıyorlar.Sana harika bir süprizim var."Olivia beni çekiştirmeye başladığında iç çekip bavullarımı alıp yürümeye başladım.

********

"Hayır,Hayır,Hayır !! " Olamazdı! Bu benim başıma gelemezdi.Bavulun içinden çıkan boxerlar ve erkek gömlekleri kesinlikle benim olamazdı.Nereden çıkmıştı bunlar ?

"Neler oluyor ? " duyduğum sesle iç geçirdim.Başlıyoruz.

"Birşey yok anne" diye söylendim sinirle.Belki konuşmak istemediğimi anlar ve gider diye ummuştum.Fakat her zamanki gibi üsteleyerek konuşmaya devam etti.

"Daisy seninle konuşmamız gereken konular olduğunu iyi biliyorsun tatlım."

"Seninle konuşmak istemiyorum anne. Ne o konu hakkında ne de başka bir konu hakkında konuşmak istemiyorum. Şimdi lütfen çık odamdan ! " annem beni nasıl sinir edeceğini gayet iyi biliyordu.

"Peki şimdi konuşmak istemiyorsun.Bu konuşmayı sonra yapalım.Bu arada seni gördüğüme sevindim Daisy."

İkinci ismimi kullanmasını önceden ne kadar sevsemde şimdi bana hiç hoş gelmiyordu.Aslında annemin suratına bakmak bile bana iyi gelmiyordu.Ona yapmacık bir tebessüm gösterdikten sonra odadan çıkmasını bekledim.Annem gözden kaybolduktan sonra asıl problemim olan bavula geri döndüm.Ne yapacaktım şimdi?

Elime telefonumu alıp Ollie'nin numarasına tuşladım.Uzun bir çalıştan sonra telefonun ucunda duymaya alışık olduğum o tiz ses duyuldu.

"Bana hazır olduğunu ve beni beklediğini söyleme! Çünkü daha yeni hazırlanmaya başladım"

Hidden DesireHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin