ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4

17 2 2
                                    

Ο Ντάνιελ σκούπισε τον ιδρώτα του στην μπλούζα του. Ο ήλιος ήταν τόσο λαμπερός που τον τύφλωνε. Είχε ήδη λαχανιάσει και ας μην έκανε πάνω από δύο λεπτά προπόνηση. Στο δεξί του χέρι κρατούσε το σπαθί του. Απέναντι του στεκόταν ο γιος του στρατηγού Μάγκναμορ, ο Πέλγκαμορ. 

'Πρέπει να τον κερδίσω' Σκέφτηκε το 16χρονο αγόρι. Το σώμα του σφίχτηκε ακόμα περισσότερο. Πέρασε το χέρι του για άλλη μία φορά από τα κασταννά μαλλιά του και πήρε λίγο από τον ιδρώτα. Τα πράσινα του μάτια συναντήθηκαν με τα μαύρα του Πέλγκαμορ, τα οποία σφίχτηκαν από θυμό.

Οι δυό τους μισιόντουσαν. Ήταν θανάσιμοι εχθροί. Ο Πέλγκαμορ ήταν καλύτερος από τον Ντάνιελ στα πάντα. Και όμως, ο Ντάνιελ ήταν ο πρίγκηπας, ο Ντάνιελ ήταν ο δεύτερος γιός του Άρχοντα Τζόουνς.

Ο Πέλγκαμορ δεν έχανε ευκαιρία για να μείωσει τον Ντάνιελ, να τον κοροϊδέψει και να τον ταπεινώσει. Και τις πιο πολλές φορές που το έκανε αυτό ήταν αφού τον κέρδιζε στην εκπαίδευση. Ο Ντάνιελ δεν είχε σκοπό να χάσει για 34η φορά.

Ο Ντάνιελ δεν έλεγε ποτέ τίποτα στον πατέρα του. Δεν ήθελε μα φανεί αδύναμος μπροστά στον Άρχοντα. Ήταν γιος του και όφειλε να αντιμετωπίσει το θέμα μόνος του. 

Οι δύο αντίπαλοι κάναν κύκλους ο ένας γύρω από τον άλλον. Ο Ντάνιελ δυσκολευόταν να συγχρονίσει τα βήματα του σωστά για να βρίσκεται απέναντι στον αντίπαλο του. Αν πήγαινε να κοιτάξει για να τα διορθώσει, θα έχανε οπτική επαφή με τον εχθρό και θα είχε ήδη χάσει. 

Κάθισε ακίνητος. Το ίδιο και ο Πέλγκαμορ. Και εκείνος αφού χαμογέλασε σαρδόνια, επιτέθηκε με όλο του το πάθος. Ο Ντάνιελ ετοιμάστηκε. Το πρώτο χτύπημα πήγαινε προς το κεφάλι του. Τελευταία στιγμή έβαλε το σπαθί για να προστατευτεί. Το δεύτερο χτύπημα για τον λαιμό του. Πήγε προς τα πίσω και το απέφυγε για λίγο. 

Έκανε λίγα ακόμη βήματα πίσω.
'Θέλει να με σκοτώσει' Σκέφτηκε ο Ντάνιελ. 'Δεν θα διστάσει'
Μία ακόμη επίθεση από τον Πέλγκαμορ. Τα σπαθιά τους συγκρούστηκαν για άλλη μία φορά. Ο Ντάνιελ κρατούσε με τα δύο χέρια το σπαθί του, ο Πέλγκαμορ με ένα, για αυτό βρήκε ευκαιρία με το ελεύθερο χέρι και του έριξε μία δυνατή γροθιά στο πρόσωπο.

Ο Ντάνιελ έπεσε προς τα πίσω. Η μύτη του αιμορραγούσε.
"Μπάσταρδε" Είπε σιγανά ώστε να το ακούσει μόνο ο αντίπαλος του και του όρμηξε. Η επίθεση του όμως ήταν απρόσεκτη. Ο Πέλγκαμορ και απέκρουσε το χτύπημα του και του έκανε μία γρατζουνιά στον μοιρό με την λεπίδα του. Ο Ντάνιελ ξαναπήγε προς τα πίσω και ξαναεπιτέθηκε αυτή την φορά πιο αποφασισμένος. Οι λεπίδες συγκρούστηκαν στον αέρα με τόση δύναμη που έβγαιναν σπίθες, καθώς σπίθες πετάγονταν και από τα μάτια των δύο αντιπάλων που κοιτιόντουσαν μεταξύ τους με όλο το μίσος που είχαν μέσα τους.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα