🌹8 date or Nah?

8 3 0
                                    

POV Liv

Ik zit hier nu al een half uur met Laura in de badkamer. En het enige wat ik nu heb gedaan is non stop huilen. Ik snap niet dan Laura het nog steeds vol houd met mij hiero die nu onderhand op een panda lijkt. Ik zucht een keer diep en schraap al mijn moed bij elkaar. Ik sta op en haal de deur van het slot. Als ik de deur open doe zie ik Mart en Luuk naast de deur van mijn kamer zitten(dat is de dichtstbijzijnde deur bij de badkamer). Ik vind het lief van ze dat ze al die tijd hebben zitten wachten. Ik zie nu pas dat ze ook in slaap zijn gevallen. Ik laat ze wel gewoon lekker slapen.

Ik loop eerst weer naar binnen in de badkamer en maak daar mijn gezicht schoon. En ik doe mijn make-up ook opnieuw. Als ik klaar ben ga ik naar mijn kamer en kijk wat op mijn telefoon. Ik krijg ineens een appje van een onbekend iemand.

??- Heey Liv Ik vond het leuk om je te ontmoeten. Heb je zin om morgen iets leuks te doen met mij?Liv- Wie ben jij?
??- Ooh vergeten te zeggen ik ben Niall.
Liv- Oh oke wacht even hoor.
??- Ik heb de tijd.😂
Ik glimlach even en verander zijn naam snel in Nialler😍🔥.
Liv- Niall?
Nialler😍🔥- ja?
Liv- Ik kan morgen!
Nialler😍🔥- yes Ik haal je op om half 12 oke?
Liv- Oke is goed tot dan xx

Oh nee waren die 2 x jes niet teveel?

Nialler😍🔥- Tot dan xx

Gelukkige hij stuurde ook x jes. Omg ik ben blij daar mee anders stond ik echt voor schut. MAAR EVEN SERIEUS IK HEB MORGEN EEN AFSPRAAK OF DATE IDK EIGELIJK MET NIALL JAMES HORAN!!!!!!!

(A/NJe denkt vast wtf hoe heeft hij haar nummer maar die heeft ze gegeven toen hij haar nummer vroeg dus jaa)

POV Niall

Ik denk al de heletijd aan dat mooie meisje van vanmiddag. Wat is haar naam ook al weer? Oh ja Liv. Ik verzamel al mijn moed bij elkaar en besluit haar te appen.

Niall- Heey Liv Ik vond het leuk om je te ontmoeten. Heb je zin om morgen iets leuks te doen met mij?Liv😍- Wie ben jij?

Fuck wat ben ik weer dom om dat er niet bij te zetten.

Niall- Ooh vergeten te zeggen ik ben Niall.
Liv😍- Oh oke wacht even hoor.
Niall- Ik heb de tijd.😂
Liv😍- Niall?
Niall- ja?
Liv😍- Ik kan morgen!

Ik ben zo blij nu maar ik weet niet wat een goede tijd is maar we gaan picknicken dus ik denk dat half 12 wel goed is.

Niall- yes Ik haal je op om half 12 oke?
Liv😍- Oke is goed tot dan xx

Super schattig die x jes.❤

Niall- Tot dan xx

Zo dat is gedaan ik heb echt heel super veel zin in morgen.

POV Louis

Ik vind het leuk voor Niall dat hij eindelijk iemand leuk vind. Van mij mag hij gaan ontkennen maar hij vind haar sws leuk.

Net zo als my love Hazza ooit heeft gezegd leeftijd maakt geen verschil. Ja mensen ik ben verliefd of Harry Edward Styles. Vroeger was Larry Stylinson real maar nu helaas niet meer. We werden uit elkaar gehaald door het manegament. We moesten allemaal meisjes daten. Ik moest zelfs zorgen dat mijn ex zwanger zou worden. Maar ja ik date nu Elenour maar ik vind haar niet eens leuk ofzo. Ze gaat altijd vreemd en ja het enige waar zij eigenlijk handig voor is is mijn behoeftes.

Maar Harry is gelukkig met zijn Victoria Secret model. Ze is niet eens heel knap dus ik snap niet hoe ze bij Victoria's secret zit. (A/N sorry maar dat is ook mijn mening😞) Elenour is zelfs nog knapper dan haar en ze zit niet eens bij Victoria's Angels dus ja.

Maar oké het ging over Niall en die girl niet over mij en Harry enzo. Ik hoop echt dat ze een stelletje worden. Ik zag dus dat artikel en zien er echt schattig uit samen. Ik hoop met heel mijn hart dat ze iets krijgen want ik voel op een of andere manier gewoon dat zij hem ook leuk vind. Ik hoop dat Niall haar op date gaat vragen want ik merk gewoon dat hij van haar houd want hij is nu al weer beschermend over haar.

POV Liv

Ik zit nog een uurtje op mijn telefoon wattpad boeken te lezen. Ik kijk naar de tijd en zie dat het ondertussen al half 10 is. De tijd gaat echt snel. Ik schreeuw door het huis weltruste want ik heb echt geen zin om naar iedereen toe te gaan. Veel te veel moeite en ze willen dan toch weer gaan praten. En überhaupt als ik mij nu klaar maak ben ik waarschijnlijk slaap ik pas om 11 uur ofzo. Ja ik ga helemaal verhalen lezen, boeken schrijven, filmpjes kijken, muziek luisteren en natuurlijk nog 1 van de belangrijkste dingen eten. Ik douche snel en doe mijn ondergoed en pyjama is. Ik draag niet echt pyjama's ik hou het meer op pyjamabroekjes croptops of gewoon t shirts en in de winter yogapants met oversized truien/ t-shirts. (A/N Dat is echt zo bij mij.) Ik leg alvast mijn kleren voor morgen klaar.⬇⬇

Ik besluit maar om te gaan slapen maar dan bedenk ik mij dat ik nog even tegen Laura moet zeggen dat ik morgen weg ben en dat ze niet mag zeggen waar naar toe

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Ik besluit maar om te gaan slapen maar dan bedenk ik mij dat ik nog even tegen Laura moet zeggen dat ik morgen weg ben en dat ze niet mag zeggen waar naar toe. Ik loop snel naar haar kamer. Ik loop gewoon naar binnen want ze ligt waarschijnlijk op bed. Ik had gelijk. "Laura wil je please iets voor mij doen?" Vraag ik op mijn liefste. "Uugh wat??" Vraagt ze. "Nou ik ben morgen weg en wil je please zorgen dat de rest niet weet waar ik ben?" Vraag ik. "Oke maar dan wil ik wel weten waar je naar toe gaat" vraagt ze nieuwschierig. " Wil je beloven dat je niet gaat schreeuwen of gillen?" Vraag ik snel. "Ja ja ik beloof het" zegt ze ongeduldig. "Ik heb morgen een afspraak met Niall" zeg ik zacht maar hard genoeg dat zij het kan horen. "Omg je hebt een date met je celebrity crush" zegt ze zacht en verbaast. Ze hersteld zich snel en zegt "Natuurlijk help ik je veel plezier morgen! Van hoelaat tot hoelaat?" "Hij komt mij om half 12 ophalen maar ik weet niet wanneer hij me weer terug brengt." Zeg ik bedenkelijk. "Oke maar nu slapen lil sis je moet niet moe zijn op je date. " zegt ze zorgzaam. "Ja ja" zucht ik moe. Ik loop richting mijn kamer en doe de deur open. Ik laat me op mijn bed vallen en ik kan niet eens meer de deken over mij heen doen want ik ben al in slaap gevallen. Oepsie.

POV Laura

Ik zit hier verbaast op mijn bed. Ik denk al iets van 10 minuten maar dat is een bijzaak. Mijn zusje heeft morgen een fucking date met Niall James Horan. Ik wil echt familie worden van Niall of Cameron Dallas. Maar ja teveel gedacht voor nu, ik ga slapen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ik hoop dat jullie het een leuk hoofdstuk vinden. Sorry dat ik vaak niet meer post. Maar ik heb weinig inspiratie en ik zit niet echt in ene fijne periode. Ik heb veel problemen met mijzelf en met mensen die mij in de steek hebben gelaten. Maar ja ik hoop dat het beter gaat. En nog even over het boek wat zou Cameron ineens temaken met dit verhaal. Misschien kom je daar ooit nog achter.Bye💕
Xxx me

Strong ft Niall Horan Место, где живут истории. Откройте их для себя