🌹6 nieuws en te veel vragen

11 2 0
                                    

POV Laura

Ik zit op Internet te kijken of er nog iets nieuws is. Ik zie een artikel staan

Niall Horan nieuwe vriendin?

Ik kijk met grote ogen naar de foto en titel. Ik ga snel verder met de tekst lezen.

Heeft Niall horan ex-bandlid van one direction een relatie of is het alleen vriendschappelijk. Ze werden vanmiddag in Nederland gesignaleerd bij een supermarkt en bij een huis. Het meisje gaf hem een knuffel en een kus op zijn wang dus we weten bijna zeker dat ze een relatie hebben. Wij willen graag weten wie het meisje is al je meer informatie hebt over het onbekende meisje geeft het a.u.b. aan ons door.

Ik hoor geklop op mijn deur en ik hoor aan de klop dat het Liv is want we hebben samen een speciale zussen klop bedacht die de jongens nog steeds niet weten. Even later vraagt ze "mag ik binnen komen?" Als antwoord geef ik een chagrijnig. Als ze binnen komt kijkt ze mij fronzend aan (dat zie ik vanuit mijn ooghoek) waarschijnlijk omdat ik boos naar mijn telfoon kijk. Uiteindelijk vraagt ze aan mij "Wat is er?". "Nu kan ik jou en Niall nooit meer koppelen hij is hier met iemand anders aan het knuffelen en volgensmij hebben ze een realtie" zeg ik en ik laat de foto zien dat Niall met dat meisje knuffelt. Ze schiet in de lach en trekt mij mee naar de deur. Ze zegt "Lieve Laura 2 dingen kijk eerst naar de achtergrond en kijk dan voor je en kijk daarna eens heel goed wie hij knuffelt." Ik kijk eerst naar de achtergrond van de foto en dan kijk ik voor mij het is precies het zelfde. Hij is gewoon voor mijn fucking huis geweest en ik wist het niet. Ik kijk nu al we met open mond maar als ik goed kijk naar wie knuffeld zie ik dat het mijn zusje is. WOW WACHT WAT?!? Ik spring helemaal blij op en neer en ik schreeuw "OMG IK WORDT FAMILIE MET NIALL JAMES HORAN". Liv schiet in de lach maar doet snel haar hand voor mijn mond waarschijnlijk omdat niemand anders het nog weet.
Ik zit de speech voor hun bruiloft te mompelen. Als ik klaar ben met mijn speech like ik haar hand. "Gadverdamme Laura iel ga mijn hand niet likken " zeg ze en ze trekt een vies gezicht. Ik grijns er alleen maar om.

POV Niall
Ik krijg een melding van WhatsApp. Ik zie dat Louis mij iets heeft gestuurd. Het is een link ik op de link snel. Als ik de titel zie weet ik dat het niet goed is.
De titel is namelijk

Niall Horan nieuwe vriendin?

Fuck ik lees snel wat ze hebben gezegd.

Heeft Niall horan ex-bandlid van one direction een relatie of is het alleen vriendschappelijk. Ze werden vanmiddag in Nederland gesignaleerd bij een supermarkt en bij een huis. Het meisje gaf hem een knuffel en een kus op zijn wang dus we weten bijna zeker dat ze een relatie hebben. Wij willen graag weten wie het meisje is al je meer informatie hebt over het onbekende meisje geeft het a.u.b. aan ons door.

Ik kon het verwachten maar dit is niet goed want ik weet als ze weten wie Liv is dat Liv allemaal haat gaat krijgen en dat verdient ze niet. Ze is zo mooi en perfect ze mag niet onderuit worden gehaald door de paparazie en haters. Het is mijn schuld en ik zou het mijzelf nooit vergeven als er iets met haar gebeurt. Ik heb zowiezo al een probleempje ik denk dat ik verlieft ben op Liv want elke keer als ik aan haar denk krijg ik allemaal kriebels in mijn buik. Liv verdient mij en al die bekendheid niet. Niet gemeen bedoel dat ze de bekendheid niet verdient maar je kan nooit ergens rustig naartoe gaan zonder gespot te worden door fans en paparazie. Dat is soms vreselijk iritant maar soms is het ook super leuk. Louis spamt me helemaal vol op WhatsApp nu.

Gesprek

Lou: jij moet mij wat vertellen.

Lou: wat heb jij mij nog niet verteld?

Lou: date jij met haar?

Lou : ze is toch veel te jong voor jou?

Lou: Hoe heet ze?

Lou: waar heb je haar ontmoet?

Lou: vind je haar leuk?

Lou: is ze Nederlands?

Ik: Lou even rustig graag ik heb het ook pas net gelezen.

Ik: 1 vraag tegelijk graag

Lou: geef nou gewoon antwoord ik wil het weten.

Ik: ja ik vertel het rustig.

Lou: oke ik wacht

Ik:....

Ik: 1 nee we daten niet.

Lou: oke

Ik: 2 dat klopt ze is denk ik 14 jaar.

Ik: 3 ze heet Liv

Lou: oke ze is wel wat te jong maat ze heeft wel een mooie naam.

Ik: 4 We botste tegen elkaar op in de supermarkt. Toen ze door had wie ik was rende ze snel weg. Maar haar sleutel wou niet meer in haar fiets slot. Dus toen heb ik haar thuis gebracht.

Lou: ahh❤

Ik: 5 denk dat ik haar leuk vind ik moet de heletijd aan haar denken aan Hoe mooi en lief ze is en steeds als ik dan aan haar denk heb ik kriebels in mijn buik.

Lou: Nialler je bent in love💕

Ik: ja dat wist ik nog niet😐

Lou: doe niet zo sarcastisch het is toch leuk om verlieft te zijn?

Ik: het is zeker leuk alleen we kunnen nooit een relatie krijgen. En ze ziet mij toch nooit staan.

Lou: Why not?

Ik: ze is te jong voor mij zometeen word ik aangehouden voor pedofelisme.(is dat een woord😂) En het antwoord van vraag 6 ja ze is Nederlands daarom kunnen we ook niet samen zijn want ik ga over ongeveer 2 of 3 maanden weer terug naar Ierland.

Lou: oh kijk dan gewoon Hoe het gaat tussen jullie. Heb je haar adres?

Ik: ja die heb ik.

Lou: ga morgen bij haar langs en vraag of jullie samen iets leuks kunnen doen.

Ik: goed plan Lou dankje maar wat kunnen we doen?

Lou: wat had ze allemaal tijdens het boodschappen in haar mandje?

Ik: volgens mij had ze vooral donuts, chocola en redbull.

Lou: ga picknicken met allemaal zoete dingen enzo.

Ik: goed plan dankje dan ga ik alvast kijken waar doei.

Lou: gast jij bent echt tot over je oren verlieft Suc6 met je date😉

Ik: thanks maat☺

(Ik ben het zo slecht in omg)

Strong ft Niall Horan Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu