[8] Hastalık✓

53 11 11
                                    

"Ama sonra biri gelir hayatınıza girer, ve herşey değişir. Sonra bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Çünkü izin verirsiniz hayatınıza girmesine. Sizin acılarınızı sardığı gibi , yeni acılar bırakır size ve öylece gider."

Chen kalemini bıraktı ve sırtını dikleştirdi. Sadece kısa bir anlığına gözünü kapattı. Tekrar gözlerini açtığında hızlı adımlarla kalemini eline tekrar aldı ve yazmaya devam etti.

"Hayır. Hayır... Soyeon öyle değil. Ben onun bana vereceği acıya bile razıyım. O benim cidden ilk aşkımdı. Hiç gitmeyecek ve bitmeyecek ilk aşkım..."

************************************

Ertesi gün Chen ve soyeon şehir merkezinde geziniyorlardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ertesi gün Chen ve soyeon şehir merkezinde geziniyorlardı. Elleri üşümüş olan soyeon devamlı ısınmak için elini dudaklarına doğru götürerek sıcak havayı üflüyordu. Bunu farkeden Chen hızla elini soyeona uzattı.

Soyeon chen'in elini tutuğunda , Chen ellerini cebine koydu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Soyeon chen'in elini tutuğunda , Chen ellerini cebine koydu. Soyeon gülümseyerek chen'e baktı. Ve yürümeye devam ettiler. Hiç konuşmadan öylece mağazaların önünden geçiyorlardı. Soyeon'un görüş alanına kar küreleri satan küçük bir dükkan çarptı. Soyeon chen'in elini bırakarak dükkana doğru koşmaya başladı. Chen'de hızla soyeon'un peşinden gitti. Chen küçük dükkana girdiğinde soyeon'u yerde oturmuş kar kürelerinden birine bakarken gördü.

"Niye bunları bu kadar seviyorsun?"

Soyeon chen'in varlığını yeni farketmiş gibi chen'e baktı daha sonra kar küresine bakarak cevap verdi.

"Özel bir anlamı var çünkü"

Chenin suratı asılmıştı.

"Eski erkek arkadaşın falan mı?"

Soyeon kar küresini bırakarak chen'e tekrar baktı.

"Hayır. Öyle bir şey değil. Her neyse bana bir kağıt ve kalem verebilir misin?"

Chen sırt çantasından bir kağıt ve kalem çıkartarak soyeona verdi. Ne yaptığını anlamak istercesine baktı fakat soyeon yazdığı kağıdı ona göstermiyordu. Soyeon yazmayı bitirdikten sonra kağıdı bir kaç defa katlayarak küçülttü. Daha sonra çok beğendiği kar küresinin altına koydu. Ve kar küresini rafların en arkasına sıkıştırdı. Chen rafa doğru eğildiğinde soyeon hızla chen'in önüne geçti.

Gökyüzü Ve SenWhere stories live. Discover now