Predstavenie

54 4 3
                                    

 Gemi (Maya)

Je jí 14 let. Její vlasy jsou karamelový barvy a má smaragdovo-zelený oči. Je celkem malá (cca 150cm). Má štíhlu postavu. Je let's playerka, má přibližně 149k subs. Jej vzor je Gejmr.

Gejmr (Michal)

Je mu 19 let. Je to vysoký (cca 195cm) hnedo-vlasý kluk so smaragdovo-zelenými očami. Má štíhlu postavu. Je let's player, a má přibližně 950k subs.

Simona

Je jí 47 let. Je vysoká, má blond vlasy a modrý oči. Má štíhlu postavu. Je adoptivní máma Gemi (Gemi neví že je adoptovaná).

Jozef

Je starý 54 let. Je vysoký, má černý vlasy a hnedý oči. Je přibratejší postavy. Je manžel Simoni. Pracuje v zahraničí doma je málokdy.

Karol

Je mu 49 let. Je vysoký, má hnedý vlasy a zelený oči. Je sexy vypracovanej postavy. Je otec Gemi a Gejmra. Pracoval jako striptér v baru a teď má vlastní porno firmu.

Hanka

Je jí 42 let. Je strědne vysoká a má hnedý vlasy a žlutý oči. Je hubená. Je manželka Karla. A Gejmrova matka. Pracovala v tom istom bare ako Karol, robila tam tiež stripterku. Pak se z nich stali manželé.

Viktorie

Je mrtvá. Je biologická máma Gemi. Zemřela při porodu.

Carrie

Je jí 16 let. Má tmavě-hnedý vlasy a hnedý oči. Je hubená. Je známa pod prězdívkou 'Youtube bitch' ale Gemi jí ma i tak velmi ráda. Je sousedka a bff Gemi.

Tak to bude asi všechno pro tento díl. Doufam že se vám tento příbeh líbi, pokud jo tak mužete zanechat vote nebo koment. Tak uvidíme se u dalšího dílu zatím papa. Vaše *Gemi*

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 28, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Brácha??!! /GejmrWhere stories live. Discover now