Răpirea

913 27 1
                                    

Autor POV
-Mayaa!! Haide mami, că avem treabă!
Dar Maya era de negăsit ,Dylan și Ali o căutau de zor. Ali se așeză lângă canapeaua din living și izbucni din nou în hohote de plâns.
Era ora 11:35 iar soneria de la ușă o sperie pe blondă ce acum stă în brațele prietenului său. Cu pași lenți aproape târându-se se duce spre ușă și deschide ,se uită în stânga ba în dreapta ,dar...nimic. Se aștepta să fie măcar un polițai care să o informeze că au găsit un indiciu de la fetița ei care acum era închisă cu un băiat ce ei îi era necunoscut,însă nu era niciun polițist era...era doar o amărâtă de scrisoare o ridică de jos și se întoarse în living unde brunetul o privea îngrijorat, dar în același timp și curios.
Cu mâinile tremurând și printre lacrimi ea privea informațile ce i se oferea. Degeaba o cauți. Degeaba o strigi. Ea nu te aude. Tu nu o auzi. Ea nu te vede. Tu nu o vezi. Totul e reciproc. Ce pot să îți mai zic ca să te descurajez? A da...fetița ta sau a noastră, în curând pentru tine nu va mai exista. Ai făcut o greșală că ai luat-o de acolo și i-ai spus adevărul. Ea nu te mai iubește. Defapt ce tot spun ,ea nu te iubește și nici nu te-a iubit vreodată. A eram să uit ,Dylan ai grijă cu el ,iubito mă faci gelos. Cum spuneam tu să nu-ți mai cauți fetița și de Dylan am eu grijă să nu mai existe în viața ta. Abia aștept să ne revedem, iubito.
Ali izbucni iar în lacrimi mai tare acum. Nu se putea ca fetița ei, prințesa ei, totul ei pur și simpul să dispară ca pentru ea să nu mai existe. Nu nu nu e imposibil ,trebuie să facă ceva. Nu mai trebuia să plângă ,să își plăngă de milă.
Între timp Dylan luă scrisoare din mâna blondei și citi ,pe fața sa se putea citi nervozitatea cine dracu îndrăznește să îi ia fetița ,da acum Maya era fetița sa ,prințesa sa ...a lor ,a lui Aliet și a lui. Ali îi povestise totul ,despre ea și Robert ,despre cum acesta a violato și a lăsat-o însărcinată și despre cum acesta se întoarse după fetiță. Dar ei au hotărât că vor face tot posibilul pentru a o apăra pe Maya ,dar în seara aia fură pe nepregătite credeau că nu o va lua acum ,dar se pare că sau înselat. Însă Dylan nu se lăsa cu una cu două ,el era hotărât că cu orice preț o va recupera pe micuță.
-Ali ?
-Mm ?
-Trebuie să te calmezi. Haide cu mine. Trebuie să încetezi cu plânsul ,fi tare.
Fata îl privi apoi se trezi luată pe sus și dusă în baie unde Dylan o spălă pe față și o încurajă. Știa că fiecare cuvânt venit din gura sa o va încuraja și ea se va ridica de jos.
Era ora 16:35 iar cei doi erau pe străzi unde ei obișnuiau să meargă des. O mașină neagră cu dungi albe pe lateral le distrage atenția de la cautări ,Ali scoase repede telefonul și făcut o poză mașini ,era sigură că mai văsuse mașina asta o dată stătu puțin și privi cum mașina se îndepărtează ...mai vazuze o dată mașina ,dar unde ?
-Ali ,esti bine ?
-Mda...mașina asta am mai vazut-o ,dar nu știu unde.
-Păi să te ajut ,poate pe strada ta ,în parc ,la magazinul din apropiere sau poate la liceu ?
-Da da ...asta e ,la liceu. E... E Robert ,m-a urmărit ,ticălosul. O să îmi plătească.
-Hai să-l urmărim!
Fata nu stă mult pe gânduri și sare în mașină unde Dylan o aștepta deja și pornesc pe urmele mașini.
Mare greșală a....


Pam pam.
Sory pentru greșeli.
Pupicii💋

O fată cam tocilarăWhere stories live. Discover now