Trădată și bătută

1.5K 44 3
                                    

Uff... E dimineață.Mdea...trebuie să merg la școală , e ora 7:00 la 8 trebuie să fiu la liceu m-am trezit cam târziu da' asta e ,cam greu în prima zi.Îmi fac rutina de dimineață și mă îmbrac
apoi cobor în bucătărie să-mi servesc micul dejun gătit de mama mea ,da știu par o fată răsfățată dar na nu fiți geloși acuma:))). Apoi pornesc spre scoală ,nimic ieșit din comun până ajung în fața liceului (da da am învăța drumul liceului ,în timp ce ieșam cu fetele am văzut liceul) atunci îmi văd cele două prietene Em si Oni discutând cu așa ziși populari liceului ...m-au observat dar nici nu m-au băgat în seamă,probabil așteptau să mă duc eu la ele...mdea degeaba nu aveam de gand să fac asta.La ora 9 începea ,,serbarea" m-am îndreptat spre dulapul meu nr 47 pentru a mi-l aranja puțin ,apoi am pornit spre clasă ,intrând în clasă mă împedic și cad jos ,dau să mă ridic dar ceva mă trântește la loc și un val de râsete pornește:
- Ia uite pe cine avem noi aici ,e chiar Ali prietena noastră cea mai bună damă de companie ,Ups nu trebuia să spun adevărul. Spune o voce pe care aș recunoaste-o oriunde.
- Ce vrei ,Oni ? Ce ai ? De ce te comporți așa urât cu mine ? Cu ce ți- am greșit ?
-O..nu nimic fac asta pentru distracție.zice ea
Asta chiar ma durut.Nu pot să cred prietenele mele m-au trădat ,îmi vine să fug de aici și să nu mai supot bătaia de joc a lor.
-Hai să ne distrăm. adaugă Em
Mă ia de păr și mă trândește de perete apoi i-a coșul de gunoi și mi-l pun în cap îmi dă două picioare în burtă dădundu-mi sângele pe nas apoi mă ridică unul dintre băieți de jos și Oni începe se de-a cu pumni în mine ca într-un sac de box.Numai pot încep să plâng ,apoi simt că s-au oprit băiatul mi-a dar drumul, așteptând să fac contactul cu podeaua ,credeam că s-a sfârșit că mă vor lăsa în pace ,dar două brațe puternice mă prind de mijloc ,apoi simt cum sunt luată în brațe stil mireasă și sunt pusă pe o bancă .Gata mă va viola aici în școală asta dacă mai sunt ,când simt că sunt singură deschid ochi ,văd tavanul alb și nu simt vreo mișcare în jurul meu ,încerc să mă ridic cu ultimile puteri dar cad imediat,simt cum cele două brațe mă ajută să mă ridic eu având ochii închiși din nou :
-Ești bine ,surioară?aud o voce caldă pe care aș recunoaște-o oriunde.Deschid ochii întâlnind privirea îngrijorată a băiatului din fața mea.Când îl văd îi sar în brațe îmbrățișându-l strâns .
-Acum sunt bine ! Spun eu printre suspine
-Shh gata sunt aici ,numai plânge !Nu o să mai las pe nimeni să se atingă de tine.

În scurt timp se auzi soneria în care ne anunța că putem pleca acasă.Se pare că de când stau eu aici s-a terminat și serbarea:)))Fratele meu a plecat la el în clasă pentru a-și aduna lucrurile iar eu am luat-o înainte -destinața acasăăă!!!
Am fugi repede spre ușa de la ieșire încercând să scap de populari ,însă norocul nu ține cu mine aud pe cineva strigând după mine nu mă întorc ci ies din curtea și grăbesc pasul fără șanse,mă prinde de mână și mă întoarce era ..era... Atunci el mă strânge în brațe :
- Vlad ce faci aici ?Ce cauti cu mine ?Eu sunt o tocilară ,te faci de rușine cu mine !
-Ce tot vorbești ? Surioară eu nu sunt ca scârbele alea pe care tu le numeai prietene cele mau bune ,eu nu te trădez niciodată pitic ,tu ești surioara mea iubită .Eu te iubesc surioară ,nu-mi pasă ce zice lumea ,mie îmi place așa cum ești tu .Ești diferită ,ești specială surioară!
-Și eu te iubesc frățioare!spun cu lacrimi în ochii.
-Shh...nu plânge ,hai să mergem acasă.
Urc în Ferari albastru al fratelui meu .În scurt timp ajungem acasă. Mâncăm ,apoi cădem de acord să vizionăm un film .
Vlad POV
La jumatea filmului arunc o privire spre surioara mea care dormea ca un înger în brațele mele .Off..e așa de adorabilă nu înțeleg de ce este badjocorită la școală culmea chiar din prima zi i sa întâmplat ,o să o apăra pentru că o iubesc ,chiar dacă este adoptată este sora mea și o iubesc .O iau usor în brațe și o duc în camera ei, o schimb și apoi ies din cameră ,cobor în living și opresc plasma.Mă duc în camera fac un duș și după mă bag la somn. Mâine e o nouă zi.

O fată cam tocilarăHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin