0.1

683 21 4
                                    

     Yüzyıllar öncesinden dünyayı ele geçirmek için cyborglar gönderildi. Her ülkede 100'e yakın bulunan bu cyborglar günü geldiğinde dünyayı ele geçirmek için hazır bekliyorlardı. Bu seferki cyborglar diğerlerine nazaran daha farklı yapılmıştı. Tıpatıp gerçek insanlara benzeyen cyborglar hayatlarını gerçek insanmış gibi yürütmeye devam ediyorlardı.

    Her şehrin bir bölümü bir cyborga ait olurdu. Ve başka bir cyborg bu bölüme geçemezdi geçtiği sırada öldürüldü. Insanlar her zaman başlarına bir şey geleceğini düşünmeden yaşamaya devam ettiler. Yuzyillarca bu böyle sürdü fakat zamanı geliyordu. Cyborglar büyük savaş için hazırdılar..

     C123, insan adı ile wonho binanın tepesine çıktı ve bölgeleri gözetmeye başladı. Akşam olduğunda boşalan sokaklar cyborglar için eğlence alanlarına dönüşürdü. Tıpa tıp insanlara benzeyen cyborglar birbirlerini özel görüşleri sayesinde yakalarındaki karttan tanırlardı.

    Insanlar bu kartları görmezdi sadece cyborg ve yarı cyborg olanlar bunu görebilirdi. Kulağındaki kulaklıkta sinyal sesleri ötmeye başlamıştı wonhonun. "Acil mod" dedi yavaşça ve gözleri kırmızıya döndü. Binanın üzerinden atladı ve onun bölgesini ihlal eden kişinin önüne indi. Silahını hızla havaya kaldırdı ve ona doğrulttu.

    Bir cyborg'un kendine ait bölgesi olması oranın kralı veya daha doğrusuyla yöneticisi olması demekti. Gündüz normal insanlar gibi bölgeye girebilirlerdi fakat akşam olup karanlık çöktüğünde oraya adımını bile atması onun anında öldürülmesine sebep olurdu. Wonho silahının tetiğini çekti ve beklemeye başladı.

    Karanlıkta ortamı kırmızı gözlerinden parlayan ışık aydınlatıyordu. "C123 ben A17 insan adım ile hyungwon bölge ihlali için özür dileyeceğimi sanmıyorum" eğer bütün cyborglar arasında nefret ettiği kim diye soracak olurlarsa kesinlikle A17 derdi. "Öldürülmek hoşuna gidecektir." Dedi wonho karşısında gülen robota karşı.

    "Beni öldüremezsin çünkü ihtiyacın olan bilgiler bende" dedi wonhoya doğru yürürken hyungwon. " cyborglar dünyanın hakimi olmak için gün sayıyor yukarıdan emir geldi. Komutan olmanı istiyorlar.. benim dışımda neden sen olasın ki" dedi ve hızla silahını çekerek ateş etti.

   Ikıncı bir kural ihlali yaşandığı için wonhonun kulaklığı sürekli ötüyordu. Ani bir geri çekilme ile ateşten kurtuldu wonho. Ağzını oynattı "savaş modu" bedeni silahlar ile kaplandığında hyungwon da buna karşı savaş moduna dönmüştü. insanlara benzeyen cyborglar çeşitli modlara girebilir ve dönüşebilirlerdi.

     Bedenleri insan silahlarına veya araçlarına duyarlı yaratılmıştı. Dünya üzerine ilk gönderilen cyborglar yıkımlara sebep olmuş ve insanların silahlarını öğrenmişlerdi. Yıllar sonra aralarından yaşayan ve gezegene dönenler  cyborglar kaydettikleri belleklerdeki dünyaya ait bilgileri gezegenin bilginlerine ulaştırmış ve daha savaşçıl robotlar yapılmıştı.

     Wonho kolunun altındaki silahı  ona doğrulttu ve hızla ateş etmeye başladı. Hyungwon ise gelişmiş bacakları sayesinde oradan oraya koşuyorlar ve ateşten kaçıyordu. Kahkaha sesi yayıldı boş sokağa "gittikçe aciz ve güçsüz insanlara benziyorsun wonho gittikçe onlara dönüşüyorsun." Dedi.

    Wonho tekrar silahını havaya kaldırdığında o çoktan onun sınırından çıkıp uzaklaşmıştı. O sırada aniden arkasından ateş etmişti ve bir kız sesi duymuştu. Gözlerindeki tarayıcıyı hızla açtı ve etrafı taradı. Karanlıkta bir kız yerde dizlerinin üzerine çökmüştü. Birkaç saniye sonrada yere düz bir şekilde uzandı.

    "Insan modu" dedi hızla wonho ve dönüşür dönüşmez kızın olduğu tarafa koşmaya başladı. Cyborglarla savaşmak için kullanılan ilaçlar dozları arttırılmış zehirler içerirdi. Gözleri ile hızla kızın vücudunu taradı ama üzerinde cyborglara ait bir yaka kartı göremedi. Normal bir insandı. Onu kucağına aldı ve kendi bölgesine götürdü.

    Kızın kolundan kanlar akıyordu ve hafif incelemeler çıkarıyordu. Biraz ışığa geldiğinde boynuna doğru yayılmaya başlamış mavi izleri gördü wonho. Kapıya yaklaştığında kapı kendiliğinden açılmıştı ve pelerini rüzgar ile hafifçe geriye savrulmuştu. Evin içine girdi ve kitaplığa yaklaştı "12653209 C123" dedi. Kitaplık ikiye ayrıldı ve geniş yoldaki ışıklar yanmaya başladı.

    Mavi izler daha belirgin görünüyordu wonho hızla koştu ve koridorun sonundaki odaya girdi kızı sedyeye yatırdı ve bazı ilaçlar çıkardı. Göz taramasını kullanarak odanın içinde ki diğer ilaçlarında yerini bulmuştu. Bütün ilaçları kızın vücuduna enjekte etti ama maviliği yarıya kadar indirebilmişti. Ömür boyu bu izle yaşamak zorunda kalacaktı çünkü cyborglar için uzun sürse de bir insan için çok kısa bir sürede ölümcül olurdu bu zehir.

    Siyah pelerini üzerinden çıkarttı kaslarını ortaya çıkaran boğazlı siyah tişört ve altında bacaklarına yapışan bir pantolon giyiyordu. Onların altında ise bir siyah bot vardı bu bot gizli yer altı kapılarını açabilirdi. Arkasını döneceği sırada elinde sıcak bir his hissetti. Baygın bir şekilde sedyede yatan kız elini tutmuştu. Ilacların yan etkisi kabus gösterebilirdi.

     Döndü ve omzunun üzerinden kıza bakmaya başladı wonho "anne... kaç... " diye mırıldanmıştı kız. Arama ekranı çalmaya başladığında wonho kızın elini yavaşça bıraktı ve ekrana dokundu "general ben C123." Dedi ve ellerini arkada birleştirdi. Karşısında ona sert bakan ve bir gülümseme bile olamayan adama bakıyordu wonho.

    "Ne oluyor? Sinyaller alıyorum... bir insan seni mi gördü." Saniyelik omzunun üstünden arkaya baktı ve geri döndü. "Bölge ihlali sırasında bir insanı vurdum. Sadece kolunu sıyırmış ama zehir etkisini göstermiş vücudunda izler kalacak"

     "Daha dikkatli olmalısın wonho savaş yaklaşıyor ve savaşın komutanı olacaksın... kız uyanmadan hafızasını sil bir de onunla uğraşmayalım" dedi adam soğuk ve hiç sevgi olmayan sesiyle "emredersiniz efendim" arama ekranı kapandı ve wonho ellerini serbest bırakarak arkaya döndü. Yavaşça kıza yaklaştı  bir anda kızın sol göğsünün üstünde mavi bir yaka kartı oluşmuştu. Biraz daha yaklaştı wonho..

    Kızın üstünde bir yaka kartı vardı fakat vurduğunda görmediğine yemin edebilirdi..

Merhaba arkadaşlar yeni bir hikaye ile karşınızdayım. Bu değerli hikayemiz biraz fantastik bir kurgu olacak umarım okurken zevk alırsınız 💖

Last Universe // wonho //Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin