tijdje weg!?

50 2 0
                                    

Nizar neemt hasnae mee naar een stil hoekje en hij kijkt haar zenuwachtig aan. Hasna kijkt hem aan en zegt wat is er aan de hand je maakt me bang. Niks om je zorgen over te maken. Ik moet je wat vertellen. Ik ga voor 2 weken naar marokko. Het gaat niet goed met mijn oma. Mijn moeder is bezorg de doktoren zeiden dat ze nog maar een paar weken had. En dat we binnekort afscheid moeten nemen. Me oma had kanker en eerst was ze genezen en nu is het weer terug en kunnen ze haar niet meer genezen. Mijn moeder is er kapot van ze is bang om haar te verliezen. Daarom gaan we nu mee om haar te supporten.
Hasnae ik bang. Je hoeft niet bang te zijn er is geen reden om bang te zijn.
En ze geeft hem een knuffel en nizar begint te huilen. Als hij weer rustig is gaan ze samen even wat eten. Na het eten gaan ze naar huis. Nizar is vandaag alleen thuis en vraagt aan hasnae of ze nog wat langer met hem wou blijven. Is goed zei ze. Ze gaan naar binnen en nizar gaat ff naar boven om zich om te kleden. Er belt iemand aan, alleen hasnae wil de deur niet open doen. Dus ze rent naar boven naar nizar die in zijn kamer is.
Wanneer ze binnenkomt staat hij zonder shirt en zit ze hem aan te gapen en denkt, "damnnn hij heeft een sixpack" en ze begint te blozen en hij begint te lachen en ze zegt oh het spijt me maar er staat iemand voor de deur alleen ik durf niet open te doen. Hij lacht en zegt oke is goed. Ze gaan naar beneden en zien dat het een vriend van nizar is. Nizar doet de deur open en ze groeten elkaar op een luidruichtige manier hij komt binnen en ziet hasnae dan in de woonkamer zitten. Hij zegt ik snap al wat er hier gaande is en hij zegt ik ga morgen naar feyenoord wedstrijd ga je mee of niet? Ja is goed ik ga mee. Oke veel plezier verder met je meid😉. Hij gaat de deur uit en zegt emshoemm je hebt een chick gefixt he. Hij lacht naar hem en hij gaat weg. Hij gaat de woonkamer in en gaat naast hasnae zitten. Er valt een akward stilte. En hij zegt zullen we een film kijken of wil je iets anders doen. Een film is goed zegt ze. Ze gaan de film step up kijken. Nizar gaapt en rekt zijn arm uit en doet hem over haar schouder heen en schuift naar haar toe. Hasnae laat het gebeuren en ze kijken samen verder naar de film aan het einde kijken ze elkaar aan en vraagt hasnae wat vond je van de film. ik vond het een leuke film. Ik ook en ze kijken elkaar aan. En nizar kust haar op haar mond en hasnae kust terug en ze gaan zo een tijdje door. Hasnae kijkt hem aan ik denk dat ik maar moet gaan het is al aardig laat en wil me familie niet ongerust maken. Oke maar ik ga je wel brengen ik wil niet dat je alleen naar huis gaat hij trekt zijn moncler jasje aan en hij zegt stap maar achter op zijn vespa. Aangekomen bij hasnae thuis geeft ze hem een kusje op zijn wang en zegt tot morgen op school. Tot morgen zegt hij. Ooohh wacht wanneer ga je vertrekken? Over 6 dagen. Oke is goed tot morgen doeiii.🤗

-----------------------------------------------------------
Sorry dat het zolang duurde totdat ik iets had geplaatst.
Extra lang deel😚

het leven van hasnaeWhere stories live. Discover now