eerste date

82 3 2
                                    

Nizar ziet hasnae en loopt naar haar doe bij de fietsen staling staat. Hasnae ziet hem en zwaait naar hem en hij zwaait terug. Nizar staat tegenover haar en vraagt aan haar of ze morgenavond iets te doen had. Ze zegt dat zie niets te doen heeft.
Nizar: mooiso😊. Ik vroeg me af of je samen wilde chillen? Als je dat leuk lijkt
Hasnae: Ehmm.. Ja is goed. Wat wil je doen dan en hoe laat?
Nizar: We kunnen naar de bios gaan als je wilt? Om 7 uur.
Hasnae: oke das dan afgesproken.
Nizar: oke tot morgen dan en loopt weg
Hasnae doet op dat moment een klein vreugdedansje en ziet dan Oumayra aan komen rennen en springt van der fiets af en rent naar haar toe.
Oumayra: wow woe wat is er met jou aan de hand. 😀
Hasnae: je gaat nooit geloven wat er met is gebeurd!!!
Oumayra: wat dann🤓
Hasnae: nizar heeft me uitgevraagd🙈
Oumayra en hasnae gokken allebei.
Ouamyra: yeeyyyyy oke oke wat gaan jullie doen?
Hasnae: we gaan naar de bios.
Oumayra: oke kom we gaan naar je huis te kijken wat je dan aan gaat doen en een beetje oefenen.
Onder tussen is nizar thuis gekomen en ziet hij dat er niemand thuis is alleen zijn broertje. Hij vraagt aan zijn broertje waar mama is. ( zijn ouders zijn gescheiden). Imran: (de broertje van nizar) mama is nog op werk.
Nizar: oh oke. En hij gaat naar zijn kamer.
Wanneer hij in zijn kamer zit denkt hij aan hasnae. En valt met haar gedachte in slaap. Een paar uur later komt zijn moeder naar boven om hem wakker te maken voor het eten. Hij gaat aan tafel zitten en zijn moeder vraagt hoe zijn eerste schooldag was. Nizar: leuk hoor.
Lamyea(de moeder van nizar): en heb je al wat vrienden gemaakt?
Nizar: ja met hasnae maar ik vind haar eigenlijk wel leuk dus ik heb er uitgevraagd en ze zij ja. We gaan morgen naar de bios
Lamyea: oohh mijn habibti word groot.
Nizar: mama stop
Imran: ooohhh nizar is verliefd 😏
Nizar: stil jij😑. En kijkt Imran aan.
Ze gingen na het eten nog ff tv kijken en gingen daarna naar bed. "⏰". De wekker ging af en hasnae stond op om zich klaar te maken. Ze had zich vandaag extra goed aangekleed omdat ze vandaag een date had. Ze ging naar beneden om te ontbijten en toen ging de bel. Ze ging open doen en zag dat het Oumayra was. Oumayra kwam binnen en ging zitten wachten tot hasnae klaar was met ontbijten. Toen ze klaar was gingen ze naar school en de dag verliep als gewoonlijk. Toen ze thuis kwam was het 5 uur dus ze had nog 2 uurtjes om zich klaar te maken. Ze ging een douche nemen en kleede ze had een zalme overknee jurkje aan en zwarte louboutin hakken aan. En een mk tasje. Toen ze aankwam bij de bios zag ze hem staan en hij zag er zo lekker uit😍. Ze had er geen woorden voor. Ze gaven elkaar een knuffel en liepen naar binnen.
Ze hadden wat snacks gekocht en gingen toen de zaal binnen. Ze gingen zitten en toen begon de film hij deed een arm om haar schouder heen en ze begon te blozen maar doordat het donker was zag je dat gelukkig niet. Aan het einde van de film gingen ze naar huis hij liep met haar mee naar huis en onderweg gingen ze wat praten.
Nizar: en wat vind je van de film?
Hasnae: leuk😄 ik hou van romantische films.
Nizar: mooiso😊. Vindt je dit herhalingsvatbaar?
Hanae: ja zeker. Zegt ze verlegen.
Ze kletsen nog wat en dan komen ze aan bij hasnae der huis. Nizar neemt afscheid van der en geeft haar een zachte kus op der lippen en loopt weg. Hasnae hield hem tegen en kustte hem volop de mond en ze krijgen  er kriebels van in der buik. Ze kijken elkaar voor de laatste keer aan en hasnae gaat dan naar binnen.

het leven van hasnaeWhere stories live. Discover now