WAUW

1K 29 2
                                    

(12/9/17) Ik ben sprakeloos momenteel!

Jij Bent van Mij heeft inmiddels meer dan 87 duizend reads! Dat is echt ongelooflijk en ik kan jullie niet genoeg bedanken voor al jullie reads en stemmen en reacties.

Voor degene die zich afvragen waarom ik niet meer reageer op alle reacties: helaas krijg ik er teveel om op allemaal te reageren, ook al probeer ik dat af en toe nog te doen. Sorry als je dus geen reactie krijgt, mijn e-mailbox loopt echt helemaal vol. Daar ben ik natuurlijk hartstikke blij mee en ik word ook altijd weer vrolijk als ik al jullie reacties lees. Het kost echter te veel tijd om er ook op te reageren. Ik hoop dat jullie dit begrijpen.

Omdat Jij Bent van Mij nu erg dicht in de buurt komt van de 100 duizend ga ik een speciaal/extra hoofdstuk schrijven. Ik weet nog niet of ik die hier in het boek plaats of dat ik er een nieuw boek voor aanmaak, dat horen jullie gauw. Ik hoop in ieder geval dat jullie blijven lezen en stemmen, zodat zodra we de 100 duizend halen ik hem kan plaatsen!

Nogmaals super bedankt voor al jullie steun en trouw en hopelijk tot gauw!


Update (19/2/18)

Inmiddels staat het verhaal klaar en wacht ik op die laatste paar lezers die voor de 100.000 lezers zorgen! Dus blijf lezen en hopelijk komt ie dan zo snel mogelijk online te staan.

Het hoofdstuk wordt gewoon in dit boek gepubliceerd, dus laat hem in je bibliotheek staan of archiveer hem zodat je het meteen weet als hij wordt geüpload!

Ik kan alvast verklappen dat het een uittreksel is uit het vervolg van dit boek. ;)


Allerliefste groetjes en kusje van Heleen

Jij Bent Van Mij | CompleetWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu