-39-

1.5K 118 15
                                    

,,Chloe musím ti povedať, že ťa mám vážne moc rád. A som neuveriteľne rád, že si mi odpustila, že som sa správal jak kokot," povedal a celú dobu sa mi pozrel do oči.

,,Harry, aj ja ťa mám neuveriteľne rada. Som šťastná, že si zase ten starý Harry. Odpustila som ti hneď. Nemala som dôvod sa na teba hnevať. Ty si bol šťastný a potom som bola šťastná aj ja, ale nakoniec to dopadlo tak ako to dopadlo," povedala som a slabo sa usmiala.

,,Teraz môžeme byť šťastní spolu. Ako najlepší kamaráti," povedal a usmial sa. Au. To bolelo.

Od kedy je Hazz doma tak ho zase ľúbim. Teda ja ho už ľúbim od vtedy ako bol na ten mesiac doma. Celé dni sme v tedy boli spolu a zotavovali sa z rozchodu. Harry mi bol veľkou pomocou a aj ja jemu. Povedal mi ako chcel požiadať Kendall o roku. Chcel ju požiadať v Paríži na Eiffelovke. Všetko to plánoval no nevydalo. Bol strašné zničený z toho.

,,Budeme spolu šťastý. Ty, Bella, chalani, Lukas, Cheryl a ja," povedala som a usmiala sa na neho.

,,Áno. Presne tak. Nikoho nenecháme aby k nám vstúpil. Možno tak keď budú mať Niall a Louis priateľky," zasmial sa a zase ma objal. Stále sme stáli na tom istom mieste.

,,To je jasné. Nepôjdeme už domov lebo mi je dosť zima," povedala som pravdu. Vážne mi bola zima a nepomáhalo mi ani Harryho sako.

,,Jasné poďme," povedal a chytil ma za ruku.

Ruka v ruke sme kráčali k autu, Po ceste sme streli aj novinárov. To budu zase fotky. Vrátili sme sa k autu. Nastúpila som a posadila do do koženej sedačky Harryho Ranger Roveru. Harry nastúpil tiež. Hlavu som si oprela o okno a na svojej ruke som pocítili Harryho ruku. Usmiala som sa. Zatvorila som oči a po chvíľke som zaspala.

Harry p.o.v.

Chloe zaspala. Stále som ju držal za ruku. Keď som zaparkovala pred domom tak som si to musel odfotiť. Dal som to na ig,

@harrystyles: Najlepší večer <3 @chloe48

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




@harrystyles: Najlepší večer <3 @chloe48

Pustil som jej ruku a rýchlo som vystúpil a prebehol na stranu spolujazdca. Pomaly som vytiahol Chloe. Zamkol som auto a išiel som do domu.

,,Už ste tu?" spýtal sa Louis.

,,Hej, len ju idem odniesť hore hneď som tu," povedal som mu a išiel som hore do mojej izby.

Chloe som pomaly vyzliekol a nechal jej len spodné prádlo. Obliekol som jej svoje tričko a dal jej pusu na čelo.

,,Dobrú noc kráska," povedal som a prikryl ju.

Išiel som dole kde bol Louis a Niall.

,,Kde je Bella?" spýtal som sa.

,,Hore. Zaspala asi pred 10 minútami," povedal Louis.

,,Dobre. Keď si pôjdem ľahnúť tak sa za ňou zastavím," povedal som a sadol si na gauč.

,,Tak čo ako bolo na rande?" spýtal sa Niall.

,,Skvelo. Veľmi som si ho užil. Boli sme na večeri a potom sme sa išli prejsť do parku kde sme sa rozprávali. Nakoniec zaspala v aute," povedal som a usmial sa.

,,Videli sme fotku na ig," zasmial sa zase Niall.

,,Hej. Celú cestu domov som ju držal za ruku. Bolo to dosť ťažké kedže som musel aj šoférovať ale ona ma vôbec nechcela pustiť," usmieval som sa ako slniečko na hnoji.

,,Jáj tak. Ste na sebe strašne naviazaní. Od kedy vás podviedli hentí dvaja zase ste takí akí ste boli. Harry už jej prosím neublíž. Kvôli tebe preplakala snáď tisíc nocí," povedal Louis a postavil sa z postele.

,,Nemám to už v pláne," usmial som sa.

Louis odišiel a hneď po ňom som išiel aj ja, zastavil som sa ešte za Bellou a dal jej pusu na čelo. Išiel som do svojej izby. Chloe stále spala. Vyzliekol som si veci a dal si tričko na spanie. Ľahol som si k nej a ona si hneď dala hlavu na moju hruď. S úsmevom na tvári som zaspal.

Nová časť <3

prepáčte za chyby <3

Čo hovoríte na dnešnú časť :D

 My Sister's Nurse |H.S| ✔Where stories live. Discover now