-6-

3.1K 151 7
                                    

Pohľad Harryho....

Dneska ma moja mala princezná rok. Za tých pár mesiacov sa udialo toho pomerne dost. Cheryl je tehotná, Liam sa tak kvôli tomu strieskal ako ešte nikdy. Chloe nám pomaha najviac ako môže. Bell jej povedala mama na čo som sa zase strieskal ja ako prasa. Dva dni na to mi povedala oco. Od vtedy nepijem. Bella už ako tak chodí. Som neskutocne rád za to.

,,Harry, Liam a Cheryl si zobrali Bell a pôjdu sa s ňou prejsť. My ostatní máme pripraviť oslavu. Ja idem robiť tortu a vy to tu zatiaľ vyzdobte," povedala Chloe.

,,Ja ti pomôžem, chalani to zvládnu," povedal som.

Išli sme spolu do kuchyne. Chloe začala vyberať veci na tortu.

Chloe som si strašne obľúbil. Aj Bell si ju obľúbila. Teraz sme pre ňu rodičia. Velmi si vážim ako mi Chloe pomáha aj keby už nemusela. Veľakrát som jej povedal, že už tu nemusí byť ale ona tu chce byť. Páči sa mi a mega moc. Stali sa z nás najlepší kamaráti. Chloe sa nasťahovala ku mne do izby.

Chloe akurát krajala jahody na tortu. Ja som ju zo zadu objal. Bežne sa k sebe takto správam.

,,Čo robíš Harry?" spýtala sa ma so smiechom.

"Nudim sa a chcem ti nejako pomôcť. Je to torta mojej sestry a chcem aspoň v niečom pomôcť," povedal som a hlavu si oprel o jej rameno.

Pipol mi telefón.Kto zas čo chce.
@louist91 váš označil na fotke.
Rozklikol som fotky.

No povedzte, že nie su zlatí spolu ❤ najlepšia kamaráti akí sa kedy mohli nájsť❤ Ľúbim vás detičky moje 😂😂 @Harry_Styles a @Chloe48

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

No povedzte, že nie su zlatí spolu ❤ najlepšia kamaráti akí sa kedy mohli nájsť❤ Ľúbim vás detičky moje 😂😂 @Harry_Styles a @Chloe48

Ja ho zabijem. Ale tak, je to pekná fotka a áno som bez tričká.

,,Asi zabijem Louisa," povedal som. Chloe sa v mňa nechápavo pozrela. Ukázal som jej tu fotku.

,,Náhodou je to zlaté," povedala a dala mi pusu lice. Stala sa moja najlepšia kamarátka behom pár dní čo bolo u nás. Veľmi sme si sadli a keď malá zaspi tak sa vieme rozprávať aj hodiny.

,,Však ja viem. Ale teraz pod dorobiť tu tortu," povedal som.

-----------------------

Už máme všetko pripravené. Možno si poviete, že to je blbosť urobiť pre ročné dieťa oslavu. Ale sme tu len my blízky a obyvatelia tohoto domu.

Počul som otvorenie dvier. Len čo otvorili úplne, mala Bell vošla do obývačky.

,,Prekvapenie!!" všetci sme zakričali.

,,Tata," hneď som si ju zobral na ruky.

,,Všetko najlepšie zlatíčko moje. Tatino ťa moc ľúbi" povedal som.

Áno viem, že niesom jej otec ale mala mi tak už hovori dva mesiace a nechcem jej to vysvetlovat, že som jej brat a nie otec.Ešte by to nepochopila. Mala ma objala. Na to, že ma rok tak sa rýchlo naučila chodiť atď. čo už vedia niektoré 2 ročné deti.

,,Zlatíčko moje všetko najlepšie. Ty moja mala princezná," prišla k nám Chloe. Vážim si ju a vážim si aj to, že sa k malej správa ako mama.

,,To by chcelo fotku," povedala Cheryl. Liam nás vyfotil.

(namiesto toho chalana si tam predstavte Hazzu😂😂)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(namiesto toho chalana si tam predstavte Hazzu😂😂)

Ta fotka sa mi mega moc páčila. Liam mi ju poslal a ja som si ju dal ako tapetu.

Chloe išla do kuchyne pre tortu. Bellu som dal na chvíľku dole nech môže ísť aj za ostatnými.

Ja som išiel pomôcť Chloe. Zobral som tortu a išiel s ňou do obývačky.

Malá si sfukla sviečky. Nakrájal som tortu. Keď sme zjedli tortu dak sme sa rozhodli, že pôjdeme do bazéna. Tam sme strávili celý deň a nakoniec sme si pozreli ešte rozpravku a ja som s Chloe išiel potom uložiť malú a keď spala tak sme isli naspäť dole. Ale čo ma najviac prekvapilo, že ma chytila za ruku a tak išla so mnou do obývačky.

Dneska zase kratšia ale dúfam, že sa vám páči...

Prepáčte za chyby 😁😂

Prepáčte, že časti nevychadzaju pravidelne ale ja teraz 5.4 píšem monitor takže sa učím 😂😂

All the love 💕💕

 My Sister's Nurse |H.S| ✔Where stories live. Discover now