-13-

2.1K 130 2
                                    

,,A preto plačeš," povedal Louis.

,,Nechcem to rozoberať teraz, doma sa za mnou zastav," povedala som. Louis bol ako môj brat. Vedel snáď o všetkom.

,,Dobre," povedal a stále kráčal vedľa mňa.

Zastavili sme pred reštauráciu. Vošli sme dnu a hneď sme si išli sadnúť. Ja som si sadla vedľa Louisa. Sedela som na kraji lebo vedľa seba som mala ešte kočík s Bell. Harry sa na ňu ešte ani len nepozrel.

Chalani si objednali pizzu. Harry dal polovičku Kendall. Ja som si dala šalát a Belle som objednala mäso a zemiakovú kašu. Keď sme dojedli tak chalani zaplatili a išli sme domov. Okrem Harryho a Kendall.

Hneď ako sme došli domov som nechala Bellu Liamovi a ja som vybehla rovno mne a Harrymu do izby. Hodila som sa na postel a začala som plakať.

Do izby niekto vošiel. Bolo mi to jedno.

,,Hej Chloe pre....." nedopovedal to, lebo som vzlykla.

,,Hej prečo plačeš?" spýtal sa ma Louis.

,,Keď ja ho ľúbim a dnes ma oni poriadne nepozdravil," povedala som a objala Louisa.

,,Ale no.cPozri Harry je idiot. Už raz chodil s Kendall a zlomila mu srdce. A teraz je s ňou zase. Zabijem ho," rozčuľoval sa.

,,Ja ho ľúbim. A asi preto sa vrátim späť do svojej izby. Celý čas ma ignoroval. To by mi ani nevadilo, len keby neignoroval malú," povedala som a viac sa rozplakala.

,,Neboj aj keby na vás jebal hoc jak moc tak tu aj tak ostaň. Nenechaj tu Bellu samú. Už si na teba zvykla. Keď si odbehla do izby hneď sa rozplakal. Berie ťa ako mamu a nedovoľ aby bola smutná," povedal mi a viac si ma pritiahol k sebe.

"Neboj sa, len pôjdem naspäť k sebe do izby," povedala som a zotrela si slzy.

"Dobre, pomôžem ti" povedal a postavila sa z postele.

Pomaly sme začali nosiť veci do mojej starej izby. Do hodinky sme to mali všetko hotové. Rozmýšľala som či si sem dám aj Belline veci, ale nakoniec som sa dohodla s Louisom, že tu je ešte jedna hosťovská a, že tam jej spravíme izbu. Cez internet sme objedli nabýtok a tak. Zajtra by to mali doviesť. Keď sme mali všetko objednané tak som išla dole kde bol Liam s Cheryl a hrali sa s malou.

,,Prepáčte, že som vám ju tak narýchlo nechala len proste to je jedno," povedala som a zobrali si Bellu na ruky. Hneď si položila hlavu na moje rameno.

,,To je v poriadku, a určite to bolo kvôli Harrymu," povedal Liam a objal Cheryl okolo ramien.

,,Hneď," povedala som a pozrela som sa na malú, ktorá sa na mňa vyškierala. Už mala dva horné zuby a dva dolné. Bola strašne zlatá.

Počula som štrnganie kľúčov v zámku.Harry a Kendall.

Budem  rada ak sa pozriete na príbeh od Styles_s_94

A budem rada keď si pozriete aj môj nový príbeh o BTS ❤️

Tak a je tu nová časť :D

Dúfam, že sa vám páčila :D

Prepáčte za chyby :D

Teraz budu smajlíci iba takýto lebo mam telefón v oprave :D

All you need is love <3

 My Sister's Nurse |H.S| ✔Where stories live. Discover now