o. introduction

255 43 44
                                    

Πρόλογος
«Στην αρχή...»

Σάουθ Γκρέης𝟣𝟧 · 𝟢𝟤 · 𝟣𝟫𝟩𝟢

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Σάουθ Γκρέης
𝟣𝟧 · 𝟢𝟤 · 𝟣𝟫𝟩𝟢


   Η παλιά, σκουριασμένη μηχανή 25 τελείωνε το δρομολόγιο της· το τελευταίο που θα έκανε για πολύ καιρό. Ήταν μία από τις παλαιότερες και χρήσιμες επιβατικές μηχανές στον σιδηροδρομικό σταθμό της μικρής κομητείας Σάουθ Γκρέης.

   Το τρένο, με τον οδηγό φυλακισμένο στο πρώτο βαγόνι, εκτροχιάζεται και οδηγεί τους δυο τους σε έναν τόπο απόκοσμο, έναν τόπο τον οποίο οι ντόπιοι αποκαλούν ως «ζώνη του σκότους».

   Κανένας δεν την ξανά είδε μετά από εκείνο το βράδυ. Όμως κάθε χρόνο, ακριβώς πέντε λεπτά αφού το ρολόι έχει χτυπήσει δώδεκα τα μεσάνυχτα, η επιβατική μηχανή 25 επιστρέφει στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό του Σάουθ Γκρέης, καλώντας οποιονδήποτε τυχαίνει να βρίσκεται εκεί κοντά για μια τελευταία βόλτα.

   Ένα εκτυφλωτικό φως, μια ξαφνική μελωδία ηχεί, απαλή, χαλαρωτική κλασική μουσική.

   Το τοπίο της πόλης χάνεται. Το τρένο εκτροχιάζεται και παίρνει την ίδια κατεύθυνση που πήρε εκείνο το μοιραίο βράδυ του Φεβρουαρίου του 1970.

   Κανένας δεν ξανά είδε εκείνα τα πρόσωπα. Τους θυμούνται, όμως ξεθωριάζουν. Σαν να μην έζησαν ποτέ ανάμεσα τους. Θάβονται έξι μέτρα κάτω από χοντρά βιβλία λαϊκών μύθων και συλλογισμούς σκεπτικιστών.

   Ωστόσο είναι και αυτοί οι λίγοι που θέλουν να πιστεύουν πως το στοιχειωμένο τρένο όντως επιστρέφει εκεί όπου όλα ξεκίνησαν. Στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό του Σάουθ Γκρέης, για να γιορτάσει την επέτειο του, αρπάζοντας όποιον και ό,τι τολμήσει να βρίσκεται εκεί κοντά, στα μοχθηρά θανατηφόρα δίχτυα του.

[...]

αφιέρωση

Αυτό το βιβλίο είναι αφιερωμένο σε εσάς που πιστέψατε σε αυτό.

·

bIoomiing
THEICEWOLVES

·

Κορίτσια η δημιουργικότητα σας με εμπνέει και κάθε φορά που σας μιλάω θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ και αυτό για το οποίο ξεκίνησα πρώτη φορά να δημοσιεύω στο wattpad.

❪ also : εύσημα στην Αλίνα για τα υπέροχα εξώφυλλα που μου φτιάχνει 👏 ❫

keep on being awesome you guys, hope you enjoy this story

[...]

λίγα λόγια

Μαζεύοντας το γραφείο μου βρήκα ένα κομμάτι σκισμένο χαρτί από πιθανότατα το δημοτικό. Είχε αυτήν την ιστορία γραμμένη και σκέφτηκα να ξεκινήσω μια κανονική πλοκή εφόσον είχα τρελαθεί με αυτήν την ιδέα και την είχα δει σε ένα επεισόδιο ενός παιδικού στην τηλεόραση. ( so, not an original idea ) Τα εύσημα πηγαίνουν στην σειρά της οποίας το όνομα δεν θυμάμαι ...αρχαία χρόνια τώρα... ( μάλλον όμως θα ήταν στον Άρνολντ ) Εύχομαι να σας αρέσει και σίγουρα θα έχετε αγανακτήσει με την συνεχής επαναφορά του βιβλίου. ❪ promise this is the last time ❫

[...]

κάποια προειδοποίηση

Υπάρχουν αναφορές βίας, λεπτομερείς περιγραφές. Θάνατος, αίμα, στοιχειωμένα τρένα.

Το βιβλίο είναι επίσης εμπνευσμένο και από το stranger things. Συγκεκριμένα, στο επίκεντρο της ιστορίας μας είναι παιδιά και έφηβοι όπως και στην σειρά.

Καλή ανάγνωση από εμένα ...


tatiana

THE TRAIN © 2019BY TATIANA TH

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

THE TRAIN © 2019
BY TATIANA TH

The TrainΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα