2.,

2.5K 179 13
                                    

buchnutie dverí sa ozvalo celou chodbou, v ktorej Sammyho byt sídlil. čiernu látkovú tašku cez plece si prehodil krížom cez svoje telo. topánky, ktoré skrývali jeho malé nožičky svojim dopadaním na zem vytvárali hlasný zvuk prechádzajúci cez celú bytovku.

Sammyho ručičky sa nervózne chytili remeňa tašky prechádzajúceho cez jeho sako. celé telíčko sa mu nepríjemne otriaslo. necítil sa v oblečení, ktoré jeho práca vyžadovala komfortne. najradšej by si na seba dal čierne rifle ; vansky a veľký sveter.

hneď ako zišiel všetky schody a dostal sa ku vchodovým dverám, ktoré otvoril do tváre ho ovanul studený vietor. obloha nad ním nebola práve ukážková,  no to bolo pre Anglicko typické.

roztraseným nádychom si do pľúc vohnal vzduch a tak sa pripravil na cestu pred ním.

s jeho výškou sa v dave ľudí, ktorý prechádzali všade naokolo úplne stratil. nepasoval tam. bol až príliš drobný na tak veľký svet.

autobus, ktorý ho mal doviesť na zastávku blízko firmy meškal presne tri minúty, za ktoré bol zelenoočko viac než vďačný. chcel sa stretnutiu s jeho šéfom vyhnúť čo najdlhšie mohol.

keď sa usadil na sedadlo vedľa okna svoj pohľad automaticky sklopil na svoje prsty, s ktorými sa začal nervózne hrať.

nemal rád mestskú dopravu. bolo tam až príliš veľa ľudí a všetci sa až príliš zaujímali o druhých. desilo ho to.

samozrejme, možnosť chodenia do práce firemným autom s vodičom bolo možné, no spoločnosť, ktorá by bola v jednom aute spolu s ním ho desila viac ako prepchatý autobus.

brunetovi už ako po stí krát za posledných pár dní hlavou prebehla myšlienka podania výpovede. Sammy rozmýšľal nad odstúpením od firmy a tak mať možnosť začať odznova, no aj naďalej si nebol istý. až príliš sa bál jeho reakcie.

malý brunet, v ktorom bolo momentálne toľko starostí sa v snahe zahnať zlé myšlienky a myšlienky na svojho šéfa zatriasol hlavičkou. snažil sa myslieť na niečo pozitívne.

snažil sa myslieť nato ako sa poobede zastaví v dome svojho brata a ako sa konečne zbaví tej samoty, ktorá mu už pomaly liezla na mozog.

čo ho privádzalo k myšlienke, že by si možno mal kúpiť šteniatko alebo mačiatko, aby sa mal aspoň o niekoho starať, keďže bábätko mať nemôže, kvôli svojej orientácií.

no o tom sa ešte musel porozprávať s Charliem. ako vlastne o všetkom.

-
Vote, koment ma určite potešia 🤙🏻

I want you.Where stories live. Discover now