8. Hij had het beloofd

251 6 6
                                    

~1 week later~
Afgelopen week heb ik geprobeerd James te negeren. Geprobeerd. Brad nodigde Connor, Tristan en James vaak uit bij zich thuis. Wat dus nu ook mijn huis is. Het raakte me. Ze zijn erg close met ze'n vieren en ik heb erg het idee dat het Brad niks uit maakt dat ik James bijna elke dag moet zien. Vandaag is weer zo'n dag. Ik hoor Brad, Connor, Tristan en James lachen. En ik.. ik zit hier maar wat, op "mijn" kamer.

Brad. Ja Brad. Ik dacht echt dat we zo close zouden kunnen worden. Maar nee. We lopen niet eens meer met elkaar naar school. We zien elkaar eigenlijk bijna niet. Hij zit de hele tijd in zijn kamer. Het doet me pijn. Hij had me beloofd om me niet alleen te laten. Maar dit is dus precies wat hij doet. Brad zijn ouders zijn bijna nooit thuis door werk. En ook nat is druk met school. Ik voel me eenzaam. Alweer.

En geloof me, ik heb geprobeerd met Brad te praten. Maar hij was "te druk". Ik snap niet waarom hij ineens zo doet. Ik heb hem alles verteld over mijn jeugd, maar het boeit hem gewoon niet.

Nu moet ik toegeven, dat ik Brad niet ben gaan haten. Dit heeft een reden. Elke keer als Connor, Tristan en James weer naar huis gaan, hoor ik Brad zacht praten tegen zichzelf. Ik kan het nooit echt goed verstaan. Maar soms klinkt Het net alsof hij boos is en verdrietig tegelijkertijd. En daarna speelt hij gitaar en zingt hij. Ik zit dan de hele tijd mee te luisteren met mijn rug tegen de muur aan. En het voelt dan net dat hij weet dat ik mee luister.

Geeft hij dan wel om me?

Deze vraag stel ik me al 7 dagen lang af. Maar ik kan het antwoord niet vinden. En ik ben het zat.

Maar ik heb een plan. Niet dat het een goed plan is..... en ik weet niet of het juist super dom is...

Maar het is het enigste waar ik op komen.

--------------------
Wat gaat ze doen........

Dark times {the vamps||BWS}Where stories live. Discover now