6. You can tell me

303 8 3
                                    

BRAD POV

Wat the hell is er net gebeurd.

"James" ik kijk hem boos aan. "Waar heeft zij het over". James kijkt me aan en zucht "Brad ik kan het uitleggen". Ik schud mijn hoofd "nee man, ik weet niet waar dit over gaat, maar waar het ook over gaat je gaat het goed maken met haar". Kwaad loop ik achter Amy aan.

Ik loop naar het veldje achter school... dit is waar ik altijd heen loop als ik even alleen wil zijn. Zo te zien is dit ook Amy haar plek. Ze zit tegen de boom aan met haar hoofd in haar handen. Ik loop langzaam naar haar toe en ga naast haar tegen de boom aan zitten.

Ze kijkt op en kijkt me aan. Haar ogen zijn rood en haar mascara is uitgelekt. Ik ga recht tegenover haar zitten en trek haar in een knuffel. Ze legt haar hoofd op mijn schouder en huilt. Ik wrijf over haar rug, en probeer haar te kalmeren. Ik weet niet wat er tussen James en Amy is gebeurd maar ze is erg van streek.

Na een tijdje zo gezeten te hebben, ga ik weer naast haar zitten. "Brad het spijt me, ik wist gewoon niet dat ik hem ooit weer zou zien" ze zucht en kijkt me aan. "Amy.. ik weet niet wat er is gebeurd is tussen jullie... maar ik kan je ook niet helpen als je het niet verteld..". Ze schud en laat haar hoofd tegen de boom aan vallen. "Weet ik Brad, maar het is een lang verhaal en ik wil het er eigenlijk gewoon nooit meer over hebben. En ik wil ook niet dat je dan anders tegen James op gaat kijken.... jullie zijn vrienden Brad...".

"Weet ik Amy, maar als vrienden moet je eerlijk tegen elkaar zijn... zo te zien is hij niet eerlijk geweest".

"Eerlijk geweest met wat Brad"

"Ik heb je naam meerder keren genoemd Amy... ik kon merken dat hij zich anders gedroeg als ik het over je had. Ik vroeg aan hem of er iets is met jou ofzo... hij zij dat er niks was".

Ze kijkt me aan en zucht. "Amy... je kan me vertellen wat er is". Ze knikt "weet ik Brad". Ze laat een traan vallen en kijkt weg. Ik veeg haar tranen weg en pak haar handen vast "vertel me Amy..."

Ze ademt diep in en begint te vertellen...
-------------------------
Wat heeft James mcvey allemaal gedaan😬 next chapter....

Dark times {the vamps||BWS}Where stories live. Discover now