_13_

22 1 0
                                    

Pov Ruben;

"Hey daar zijn jullie, ik dacht dat jullie ons zouden volgen," zegt Abbygail met een brede lach. Ik glimlach ongemakkelijk en kijk naar Stiles die wat drinken in schenkt. Hij neemt een slok en wrijft een keer in zijn ogen, waarna hij de hele beker in een keer op drinkt. Ik frons een keer en begin wat te praten met Emily. "Ik verveel me, gaan we weer dansen?" vraagt Abbygail na een tijdje. Ik knik en loop achter haar aan.

Stiles kijkt glazig uit zijn ogen en danst een beetje op de muziek. Zijn wilde haren hangen voor zijn groene ogen, en bijna perfecte wenkbrauwen. Emily heeft nog een beker in haar hand en geeft hem aan Stiles, die hem gelijk achterover slaat. Abbygail en Emily beginnen te lachen en te dansen, terwijl ik een beetje sta toe te kijken. Stiles gaat helemaal los op de muziek en lijkt flink dronken.

Emily haalt op een bijzondere manier ergens nog een beker vandaan en neemt een slok. Zodra ze de beker bij haar mond heeft knijpt Stiles erin. Een plons drinken komt over haar heen. Ze schiet in de lach en gooit de rest van de drank over Stiles heen. Hij lacht een keer en geeft dan een kus op Abbygails mond. Stiles' shirt is helemaal doorweekt en zit vast geplakt aan zijn dunne lichaam.

Ik heb door dat ik aan het staren ben als Stiles op mijn wang tikt. "Weetje Vincent?" begint hij mompelend zijn zin. "Vincent?" vraag ik. "Of hoe je ook heet. Het leven is mooi, er zijn zoveel dingen waar je van kan genieten, en dan kijk je naar mij? Kleine eendjes zwemmen graag, dat ook," vervolgd hij zijn zin. "Euhm oke what the fuck, jij bent zo dronken," zeg ik lachend. Hij pakt zijn lip vast met zijn duim en wijsvinger en knijpt er hard in. "Abbygail, ik heb auw, kusje op?" vraagt hij zielig. Ze begint te lachen en wijst naar mij.

Stiles loopt mijn kant op en drukt zijn lippen op de mijne. Ik voel zijn zachte lippen tintelen op de mijne. Hij laat me weer los en dan lijkt hij, ondanks dat hij dronken is, heel goed te beseffen wat hij zojuist heeft gedaan. Het valt stil en Stiles draait zich snel weer om naar Abbygail. "Stiles?" vraag ik zacht. Hij draait zich om en maakt een 'hm' geluid. "Ik ga," zeg ik. "Waarom, het wordt net leuk!" schreeuwt hij enthousiast. "Ik ben bang dat Boy ons heeft gezien, hij staat daar," zeg ik zacht terwijl ik naar Boy wenk. "Boy is mijn beste vriend!" schreeuwt hij uit. "Wat een mooi leven," zegt hij.

Hij trekt me mee naar Boy en schreeuwt wat dingen uit. "Dude, twee dingen, als eerst, jij bent fucking dronken. Als tweede, je begint je teveel aan te passen aan die loser," zegt hij lachend. Stiles mompelt wat dingen en loopt dan weer mijn kant op. "Ik ga, zie je morgen," zeg ik snel. Hij loopt weg zonder iets te zeggen. Ik loop naar buiten waar ik een paar zoenende mensen tegen komt. Ik loop snel door richting huis. Ik weet niet precies wat er zojuist is gebeurd, maar besluit het te vergeten, aangezien Stiles zich ook niks kan herinneren.

Waarom gaat hij eigenlijk met mij om. Ik had verwacht dat hij alleen achter Boy aan zou lopen, aangezien Boy mij nog steeds niet mag, terwijl ik hem nooit iets heb aangedaan. Ik zucht en plof op mijn bed neer. Misschien doet hij alsof hij me mag en laat hij me later weer vallen zodat ik weer een kut gevoel heb. Misschien moet ik maar niet met hem omgaan, alleen als we aan het project werken.

En misschien moet ik hét hem vertellen. Niet nu, later misschien.

Pov Stiles;

Abbygail loopt met me mee naar huis. Ik wankel wat heen en weer en leun af en toe op haar schouder. Het alcohol lijkt ondertussen alweer uitgewerkt te zijn, en een kater komt gelijk. "Thnx voor het meelopen," zeg ik zodra we voor mijn huis staan. "Geen probleem ik woon dichtbij dus maakt niet uit. Hopelijk herinner je je nog wat van deze avond," zegt ze met een glimlach, vervolgd door een knipoog.

Ik kijk haar vragend aan maar ze draait om en loopt weg. Bedoeld ze dat ik iets met haar heb gedaan? En Boy dan? Wacht. Heeft Boy al aan haar verteld dat hij vreemd is gegaan? Misschien doet ze het als wraak? Maar dan ben ik de lul, omdat ze natuurlijk gaat zeggen dat zij het niet wilde. "Kutzooi," roep ik terwijl ik de deur open maak. Ik trap mijn schoenen uit en loop rustig naar boven. Ik kijk naar mijn telefoon, het is bijna half vier. Ik verbind met de wifi en krijg gelijk duizenden meldingen.

'@HighSchxxl.Gossips tagt you in a post.' '@The.Boy commented on a post you're tagt in' en veel meer over een foto waar ik in ben getagt. Ik tik op de melding en wacht totdat de foto is geladen. High School Gossips? Wtf. De foto is geladen. Het is niet een duidelijke foto, maar kan net zien dat ik met iemand zoen, maar kan niet zien wie. Waarschijnlijk Abbygail, en dan beheert Boy het account, en gaat allemaal dingen lullen. Ik lees de caption.

'Op het feestje is er iets opmerkelijks gebeurd.'

Jeetje het is het nieuws niet. Ik lees rustig verder.

'Stiles, iedereen kent hem, is gay? Ik zal het uitleggen. Als eerst denk je; hij zoent daar met een meisje. Maar nee, hij zoent daar met een jongen! Dan zal je denken, hij was vast dronken, maak er geen punt van. Maar nee, ikzelf heb tegen hem gepraat, en hij had duidelijk geen alcohol gedronken! Ik heb verhalen gehoord dat de twee samen weg zijn gegaan en 'dingen hebben gedaan', maar hier heb ik helaas geen bewijs voor.

Voor meer foto's van de twee, kijk op mijn account'

What the fuck? Ik heb helemaal niet met een fucking jongen gezoend ik ben niet gay. En als ik het gedaan heb ga ik nu mijn mond wassen gadverdamme. Ik scrol naar beneden en lees de comments.

'die andere was ruben die loser' 'Lekker ruben' 'gadverdamme i hooked up with that guy?' 'Ik had nooit naast hem moeten gaan zitten'

Ik comment; Wtf je kan niet eens bewijzen dat ik dat ben, fotoshop? En ik weet dat ik fucking dronken was dus ga niet liegen.' Jezus wat een hell. Ik sluit de comments af en klik op het accountnaam. Ongeveer 5 foto's van mij met Ruben, maar Rubens gezicht kan je niet zien. Ik scrol verder. Allemaal dingen over iedereen uit onze school. 'De enige echte Boy gaat vreemd na een relatie van anderhalf jaar?!' 'Slettebak Amy heeft het met 2 jongens gedaan op 1 avond?'

What the fuck denkt die beheerder van dat account.Morgen moet ik hier maar met Ruben over praten, hij was niet dronken denk ik.Ik zet mijn telefoon uit en gooi hem gefrustreerd op de grond. Vrienden met Boykan ik ook wel vergeten. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heyy

What's happening next ;) I don't know, but i do


How i Changed (Dutch) (19 Delen Online)Where stories live. Discover now