_1_

41 3 0
                                    

Ik zit in het vliegtuig onderweg naar Amerika. Ik heb zojuist al mijn vrienden achter me gelaten. Ik sluit mijn ogen en wil in slapen, wat niet lukt. Ik denk steeds aan Tess. Mijn beste vriendin die ik achter me heb gelaten. Ik heb me de afgelopen weken over haar heen gezet, aangezien ik haar een paar maanden leuk heb gevonden. Maar nu ik in Amerika ga wonen heb ik besloten haar te vergeten als vriendinnetje, en gewoon op zoek te gaan naar een ander leuk meisje.

Na een tijdje val ik toch in slaap, en in het bijzonder word ik ook niet meer wakker totdat we aankomen. We landen en gaan onderweg naar ons nieuwe huis. Tijdens de auto rit heb ik weer geslapen, dus heb niks meegekregen van de omgeving.

We komen aan bij ons nieuwe huis. Ik stap uit de auto en kijk met grote ogen rond. Op de hoek staat een enorm huis, ons huis. De brede wegen scheiden de andere huizen van ons huis. We lopen over de stoep naar ons huis. Mijn nieuwe thuis. We lopen een trappetje op en openen de deur. Onze spullen, die in ons oude huis stonden, staan nu hier. Alleen ziet het er veel moderner uit door de witte muren en de felle lampen in dit huis.

"Zullen we dan maar de kamers verdelen?" vraagt mijn vader. Ik knik en loop aan kop de trap op. Ik kom terecht op een mooie overloop met 4 deuren. Ik open de eerste deur, de badkamer. Een douche aan de rechterkant en in de hoek een enorm bad. Aan de linker kant twee vierkante wastafels met een onderkast. Daarnaast staat nog een toilet. Mijn ouders zijn ondertussen achter mij gaan staan.

"Super mooi," zegt mijn moeder enthousiast. Ik sluit de deur en loop naar de volgende, een ruime kamer waar al een twee persoons bed in staat. "Hier slapen wij dan," zegt mijn vader terwijl hij zijn koffer neerzet. Ik bekijk de volgende kamer. We ontdekken nog een deur, naar een wat kleiner kamertje. "Hier kan je broer mooi slapen, dan heeft hij een plek om te werken. "Ik vind het best," zeg ik, een beetje teleurgesteld. Nu gaat mijn broer er weer vandoor met de grootste kamer. Ik loop naar de laatste kamer, mijn kamer, en open de deur.

Naar mijn verbazing is deze kamer nog groter dan die van mijn broer. Ik heb een tweepersoonsbed, in tegenstelling van mijn broer. Ik pak gelijk mijn telefoon en maak een foto op snapchat. 'Super mooi hiero♥' zet ik er bij. Ik stuur hem naar Tess, mijn beste vriendin, Sig, een goede vriendin en Twan, mijn beste vriend. Ik mis ze nu al, terwijl ik nog maar even weg ben. Niet te geloven dat ik ze in Nederland moest achterlaten.

Ik zet mijn koffer neer en ruim hem gelijk uit zodat ik dat niet later hoef te doen. Ik vouw mijn kleren nog even netter op en leg ze in de grote kledingkast. Ik heb heel veel kleren, maar toch past alles er in. Ik leg de hoognodigste spullen in een lage kast die tegen de muur staat. Ik ga languit op bed liggen. Ik heb nog niet al mijn spullen hier, die worden gebracht door een of andere verhuis bedrijf. Ik sluit mijn ogen even en geniet van de rust. Volgende week ga ik hier voor het eerst naar school. Ik ga met de schoolbus, maar heb geen idee hoe die shit werkt. Ik vraag wel aan mijn ouders of ze me de eerste dag kunnen brengen.

Ik word geroepen voor het avond eten. Ik heb nog helemaal geen honger,aangezien er 6 uur tijdverschil is. Ik loop langzaam de steile trap af en loopde keuken in. "Morgen ochtend worden onze spullen gebracht," zegt mijn moeder.Ik knik en ga zitten. Mijn broer komt ook naar beneden en neemt plaats naastme.     

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het eerste deell!! I'm really exiteddd. 

Ik hoop dat dit boek wat beter aanslaat dan mijn vorige:)😂

Ik heb dit keer daadwerkelijk tijd gestoken in de foto dinges hoe moet je het noemen? Dus hopelijk trekt dat wat meer mensen aan:)

Tips zijn natuurlijk welkom maar haat word niet geaccepteerd:)

Je mag natuurlijk geïnspireerd worden door mijn verhaal, maar ik wil niet dat ideeën precies worden nagedaan. Als ik dit ergens zie dan blok ik gelijk:)

Je kan mijn laatste boek vinden op mijn account en binnenkort komt er nog een ander boek aann:)

Veel plezier met lezen :)

How i Changed (Dutch) (19 Delen Online)Where stories live. Discover now