_9_

22 1 0
                                    

Ik word wakker door het felle licht dat door mijn raam schijnt. Vandaag begin ik laat, gelukkig. Ik pak mijn telefoon om de tijd te bekijken. Ik zet een alarm en sluit mijn ogen weer als ik zie dat ik nog een half uur kan blijven liggen.

Ik word opnieuw wakker, maar nu door mijn wekker. Ik wrijf in mijn ogen en sla de dekens van me af. Ik pak een shirt en een broek en loop naar de badkamer. Ik zet de douch aan en stap eronder. Vandaag kan ik Laura weer zien. Ik ga vragen of ze zin heeft om wat te gaan doen vanmiddag. Ik wil haar beter leren kennen, zodat ze later misschien mijn vriendin kan worden. Een grijns verschijnt op mijn gezicht bij de gedachte.

Na tien minuten stap ik onder de douch vandaan, droog me af en trek de kleren die ik heb gepakt aan. Ik droog mijn haar nog een keer goed en breng het in model. Ik kijk op mijn telefoon hoe laat het is. Nog genoeg tijd. Ik loop naar beneden en maak wat ontbijt voor mezelf. Mijn ouders zijn allebei nog aan het slapen. Mijn vader heeft hier een baan, daarom zijn we verhuist, maar mijn moeder is nog op zoek.

Zodra ik mijn ontbijt op heb loop ik naar boven en pak mijn tas in. Ik kijk pak mijn telefoon en zie dat ik nu rustig kan ga lopen. Ik loop naar buiten en sluit de deur achter me. De zon staat al aardig hoog in de lucht, het is ook al best warm. Er is niemand op de weg. Ik kijk om me heen terwijl ik richting school loop.

Zodra ik aan kom zie ik Boy en Abbygail op een bankje praten. ik loop naar ze toe en begroet ze. "Hoe was het?" vraagt Boy met een knipoog. Hij bedoeld daarmee wat ik met Laura heb gedaan. Ik krijg een grijns op mijn gezicht. "Nice man, maar zo'n relatie moet het ook weer niet worden," zeg ik vervolgens serieus. Hij knikt en schuift iets opzij zodat ik ook kan zitten. Ik kijk een beetje op mijn telefoon terwijl Boy en Abbygail verder praten.

Na een paar minuten leg ik mijn telefoon weg en meng me met het gesprek, totdat ik Laura aan zie komen, ze is dit keer alleen. Ik sta op en kijk even om naar Boy, die gelijk begint te grijnzen. Ik loop naar Laura toe. "Hey knapperd," begroet ik haar. Ze kijkt me raar aan. "Wat is er?" vraagt ze bot. Ik kijk haar vragend aan. "Heb je zin om vanmiddag wat te doen?" vraag ik dan maar. "Jij bent al geweest, ga weg, het was niet eens zo heel goed," zegt ze waarna ze weg loopt.

"Lau!" schreeuw ik haar nog achterna.

Ik loop weer terug naar Boy die dubbel ligt van het lachen. "Wat?" vraag ik bot. "Je bent niet de enigste die erin trapt," zegt hij schaterend. Ze heeft me gebruikt? Wtf? "Het is moeilijk om op deze school een normaal meisje te krijgen," zegt hij als hij is uitgelachen. Ik haal mijn schouders op. "Ben tenminste niet meer maagd," zeg ik lachend. Boy springt op.

"Was je maagd?" schreeuwt hij met een grote lach op zijn gezicht. "Dude ga niet schreeuwen," zeg ik beschaamd. "Dus je bent ontmaagd door een hoer?" lacht hij terwijl hij weer gaat zitten. Ik geef hem een stomp in zijn maag en wacht tot de bel gaat.

We lopen naar binnen zodra de eerste bel gaat. Ik zie in mijn ooghoek twee mensen hevig zoenen. Een jongen duwt een meisje ruw tegen de muur aan. Ik loop door maar kijk nog eens om. Dat is Laura. Ik tik Boy op zijn schouder. "Dan was je wel heel slecht, meestal wacht ze een weekje," zegt hij lachend. Ik geef hem een boze blik en bekijk de twee is goed. "Dude dat is haar broer!" roep ik iets te hard.

Laura kijkt op en zoekt met een boze blik naar degene die het zei. Volgens mij ben ik op dit moment helemaal rood, omdat het helemaal stil is, doordat ik dat zei. Laura krijgt een grijns op haar gezicht en komt mijn kant op. Ze pakt mijn hand met haar ene hand en met haar andere pakt ze mijn shirt, waarna ze me heel dichtbij zich trekt.

"Je hebt het niet begrepen," zegt ze verleidelijk. Ze duwt me tegen de muur en laat mijn hand los, waarna haar hand langzaam over mijn buik naar beneden glijdt. Ze kijkt me lief aan. Ik weet niet wat er precies in mijn hoofd omgaat, maar ik vergeet hoe ze 5 minuten geleden deed. Ze drukt haar lippen tegen die van mij en douwt gelijk haar tong naar binnen.

Ik zoen haar terug totdat ik bedenk wat haar bedoeling is. Ik doe haar weg waarna ze tegen een jongen aan knalt. "Gaat het?" vraagt hij bezorgt. "Ik heb last van mijn voet," zegt ze half snikkend. "Aandachtshoer," zeg ik zacht. "Gast," zegt ze jongen. Laura slaat haar armen om de jongen heen als 'ondersteuning'. Ik zucht een keer en loop dan naar Boy, die op een afstand stond te kijken.

"Denk is na man," zegt ie lachend. "Ze is goed man," zeg ik teleurgesteld. Boy begint zacht de lachen. "Rustig aan man," zegt hij daarna. "Die gast is trouwens haar stiefbroer, dus ze vind dat dat dan mag ofzo," vervolgt hij nog. Ik haal mijn schouders op en loop rustig verder.

We lopen naar de les en nemen plaats. Ik zit naast Boy en begin een beetje met hem te praten totdat zijn gezicht veranderd. Ik kijk om, om te kijken wat er aan de hand is. Ruben staat naast me. "Wat?" vraag ik kortaf. Hij kijkt ons een beetje verward aan. Ik trek een wenkbrauw omhoog en kijk hem vragend aan.

"Kan je vanmiddag misschien aan het project werken? Want volgende week heb ik niet veel tijd," vraagt hij zacht. "Dat doen we wel gewoon in de les ik ga daar echt niet mijn tijd aan verneuken man," zeg ik terwijl ik mijn boek uit mijn tas haal. "Maar we moeten de film in onze vrije tijd kijken," dringt hij aan.

Ik zucht en rol met mijn ogen. "Dat doe ik wel alleen," zeg ik. Hij knikt en loopt weg. "Gadverdamme," zeg ik chagrijnig tegen Boy, die begint te lachen. De docent begint de les biologie.

~

De klassengroep is hard aan het spammen. Ik lees een beetje me, ook al slaat het nergens op.

Felix: Er is een schoolfeest van die slet van een klas lager😂

Ruben: Haha

U: Amy?

Felix: Jaa

Boy: Zij is zo lelijk dude

Liam: Truee

Abbygail: Niet zoals jij dus 😏

Boy: Babe 😳

Liam: KLEF

U: Kots

Liam: RAYANN ik zie dat je online bent 😏

Liam: Gaat er iemand naar dat feest? 😂

Ruben: Denk het niet

Liam: Nee jij sws nie😂

Felix: Ga niet gemeen doen

Liam: Hou je kop s

Felix: Hou zelf je kop

Boy: Ik ga sws fk lachen😂😂

Rayan: Same

Abbygail: Nahh ik word sws niet binnengelaten

Abbygail: Heb nog steeds ruzie met dr lol

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heyy

How was your dayy?


How i Changed (Dutch) (19 Delen Online)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant