XXVIII. Inmormantarea...

45 8 2
                                    

Peste o saptamana...
Pana la urma... James a aflat... A fost socat de ce-am facut, dar mandru pentru ca am scapat de IAD. Si el e trist pentru moartea micutului Timmy...
Azi, e o zi ploioasa si toti suntem la inmormantarea lui... Avea doar o luna... Dar... Daca cei din iad fac rau celor din rai, atunci solutia este doar sa-i omori si sa iti aperi ceilalti copii.
Nu le doresc si altora ce am patit eu, iar presa parca innebunise... In toate ziarele scria: Adam Diamond si-a ucis nepotul si s-a sinucis de fata cu fata acestuia.
Celebrul criminal in serie, Adam Diamond s-a sinucis dupa ce si-a omorat nepotul.
Crima si sinucidere: Adam Diamond si-a ucis nepotul si dupa, a facut un gest necugetat: s-a sinucis. Oare fata lui, celebrul fotomodel Karla Diamond va trece peste?
Toata presa facea asa... Pana cand s-a potolit...
Mormantul diavolului nu exista... E dus in pustietate, mancand pasarile din el, iar mormantul micutului Timmy, e langa un copacel care tine cu crenguta un leagan si nimeni nu are voie sa vina in partea asta... Deoarece locul e cumparat si e strict interzis strainilor.
Toti il regretam si plangem in hohote... Mai ales eu si James... Il iubeam si inca-l iubim... Chiar daca e acolo sus si ne vegheaza...
Timmy, te iubim!😭
Apoi, spre seara, toti au plecat doar gandindu-se la micutul Timmy.
------------------------------------------------------
Hey... Sper ca v-a placut cartea!
Le multumesc mult lui Elapovesti si JONERYS123 pentru toata sustinerea, ca m-au sprijinit, ca mi-au oferit noi idei, ca mi-au fost alaturi pe tot parcursul acestei carti si ca au fost foarte dedicate amanuntelor si intamplarilor din vietile acestor personaje pe care le-au fascinat si v-au fascinat si pe voi.
Sincera sa fiu, nu credeam ca voi ajunge asa departe cu aventurile Karlei si lui James.
Nu credeam ca o sa ajung la finalul Jarlei...
Dar... Va promit ca a doua carte va fi si mai super!
Sper ca v-a placut din suflet cartea si nu uitati ca autoarea va iubeste si nu uitati de un follow si o parere despre carte.
Poate ca unora le-a placut, poate unora nu... Dar... Mie mi-a placut sa imi pun toate ideile si sentimentele in cartea asta! Mi-a placut sa vad cum v-au impresionat intamplarile Karlei, lui James sau amandurora, mi-a placut sa vad ca v-a tinut in suspans si ca vreti next. Dar sincera sa fiu... Cand imi spunea-ti ca vreti next, eu nu mai aveam idei pana cand mi-au venit la țanc si am inceput sa scriu.
Am pus mult suflet in cartea asta si asa voi face si cu altele...
Nu uitati ca va iubesc si sa imi spuneti care personaj v-a placut si daca ati fost impresionati.
Va pup!

Ei...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum