XXVII. If you'll kill my babies, I'll kill you!

36 7 0
                                    

Dupa 1 luna...
Au trecut toate cele si din fericire glontul a fost orb, Alexia e din nou in puscarie, de data asta sta 9 ani pentru ucidere din "culpa" si folosirea unei arme fara autorizare.
Ne-am mutat in Arizona si locuim in cea mai mare vila din Arizona. Locuim eu, James, copiii, Li Mei, Nicole, colegele de la munca si colegii de-acolo si putem spune ca suntem cu totii cei mai buni prieteni ever!
Acum, sunt singura acasa si stau in sufragerie, in timp ce micutii Timmy si Erin Samantha stau in camera noastra. James e la filmari, fetele sunt la shopping, iar baietii... Nici nu stiu ce fac... Si se pare ca Jade si Mike, unii dintre prieteni vor fi parinti. Jade e in luna a 6 a si mereu imi cere sfaturi. Pot spune ca suntem ca-n familie! Iar cand Timmy si Erin vor implinii 1 luna. Sincera sa fiu... Stau acasa degeaba, doar tre sa imi hranesc copiii, sa-i schimb si sa-i culc. Sunt 3 lucruri easy. As fi vrut sa merg la mall cu fetele, dar tre sa am grija de ei... Si mna... Datoria de mama... Si e super sa fi mamica, imi place. Si eu care credeam ca va fi complicat, dar chiar nu e...
Acum citesc linistita o revista despre idolele mele, Kendall Jenner si Kim Kardashian. Le ador! Si chiar m-am intalnit cu ele, am facut poze si se pare ca-s dragute si de treaba. Multi spun ca sunt fitoase arogante fara bun simt, dar nu-i adevarat... Si m-am mai intalnit si cu Beyonce Knowles, Christina Aguillera, Madonna si Kylie Jenner. A fost o experienta de neuitat, iar eu care credeam ca nu se va intampla... Dar acum... Sunt foarte fericita ai nu vad ce s-ar putea sa se intample mai rau...
Dar deodata... Auzi un planset. Aceasta s-a dus repede sa vada ce e, iar cand a vazut cine mai era acolo ramasese masca...
-Tu cine esti? Lasa-mi copiii! Daca le faci ceva, jur ca te duc in iad!
-Cine as putea sa fiu? Sunt cel care iti readuce iadul la viata, sunt dusmanul tau, sunt cel ce a violat-o pe ma-ta, sunt dracu in persoana, iar eu pana nu iti distrug viata... Nu ma las!
-Daca nu lasi cutitul jos, jur ca trag! zise Karla luand pistolul din buzunar. Daca te atingi de copiii mei, jur ca trag! Asa ca arunca-l, ca sa nu se intample ceva... Tata!
-Bine, cum doresti!
Acesta a aruncat cutitul, dar... Cutitul l-a strapuns pe Timmy. Karla si-a pierdut mintile, voia sa traga, dar ceva a oprit-o. Ingerul pazitor a oprit-o sa nu faca asta si arunca pistolul. Fata isi luase micuta fiica si fugea de teama sa nu o omoare criminalul, dar... Cand acesta era gata-gata sa strapunga cutitul in amandoua, fetele si-au facut aparitia. L-au impiedicat pe om, iar fata a sunat la politie.
Karla, simtea in adancul sufletului tristete si dezamagire. Dar... Ceva in ea s-a trezit, setea de razbunare, asa ca lua un briceag si l-a omorat pe om. Fetelor nu le venea sa creada ce a facut.
Dar ca sa ascunda toate astea, fata, a luat briceagul si dupa i-a frecat mainile acestuia ca sa creada ca el s-a sinucis.
Cand politia a venit, fetele le-au dat explicatie, si le-a crezut  iar din fericire, Karla a scapat.
Nimeni nu credea ca fata poa' sa faca asta, dar orice mama, pentru copilul ei, ar face orice...
Erin plangea neincetat, iar fata a calmat-o si s-a culcat inapoi.
Karla e fericita, dar fara nicio remuscare.
Dar n-o sa stie cum o sa ii zica lui James...

Ei...Where stories live. Discover now