VIII. I'm not your toy!

36 10 0
                                    

Doamne... Trebuie sa evadez cumva din apartamentul groazei... Si sper sa pot realiza planul cum trebuie... Nu mai vreau sa stau cu dementul care imi face viata o povara! Din cauza lui am suferit mult si nu mai pot iubii! Dar cu James, nu se va intampla asa! Daca ar fi sa-l iubesc pe James si sa afle tata, mi-as da viata pentru el... Dar imi pare rau ca nu am putut sa fac asa si cu Alan... A fost numai vina mea ca el a murit din cauza tatei... Dar nu o sa se mai intample asta niciodata! Nu vreau sa-l regret si pe James! Alan a fost ceva frumos pentru mine, dar aici vreau sa pun PUNCT! Am trait o frumoasa poveste cu el... Alan si-a pus aici PUNCT. Trebuie sa-l uit, dar nu am cum. Si pun pariu ca James se intreaba ce s-a intamplat in urma cu 4 ani. Dar nu trebuie sa stie! O sa stie cand va fi momentul potrivit! Pana atunci... Nu! Totul va ramane un mister pentru James... Si mai bine ca l-am aparat pentru ca nu voiam sa aibe aceeasi soarta ca Alan... Daca, doamne fereste o avea, nu mi-o iertam niciodata! Si nici faza cu Alan nu mi-o iert nici acum! Imi pare rau si acum pentru greseala tatei... Dar daca ii face ceva lui James, jur ca va platii!
James e Ingerul meu salvator! Nu pot sa las pe nimeni sa ii faca ceva! James e cel mai bun prieten al meu si daca cineva ii face rau, va platii amarnic!
Sunt in stare sa fac orice pentru James! Prietenia noastra nu va avea un final! Noi vom continua "cartea" pana cand moartea ne va despartii!
Eu nu o sa mai iubesc niciodata pe nimeni deoarece nu vreau sa dispara din viata mea! Uneori, mi-e greu sa imi stapanesc sentimentul de iubire! Nu vreau "sa-l arat". Am facut asta cu Alan, dar cu James nu va fi asa! Pe James, nici nu cred ca pot sa-l iubesc ca pe un iubit, dar nu se va intampla niciodata chestia asta! Nu vreau ca toata lumea sa sufere! Eu si James suntem doar prieteni, nimic mai mult...
Daca tata nu l-ar fi omorat pe Alan, euforia iubirii mi-ar fi curs inca in vene, dar... Mi-a luat ce aveam eu mai scump... Si pentru asta nu am sa-l iert niciodata...
Offf... Imi pare rau ca mama nu mai e langa mine ca sa ma apere si sa-l potoleasca pe tata... Nu stiu ce a vazut mama la el... Dar... Pot spune ca e o hiena fara suflet...
Offf... Ce n-as da timpul inapoi ca sa o pot avea pe mama langa mine...
James POV:
/Tre sa o ajut cumva pe Karla sa plece de-acolo! Nu stiu cum o sa fac, dar sper ca planul nostru sa functioneze... Nu vreau, doamne fereste, sa ii se intample ceva si mai rau... Fata asta e awesome, dar daca i se va intampla ceva, jur ca o sa-i bat pe cei ce ii fac rau! Odata... Era sa o bat pe Alexia fiindca s-a luat de ea! Karla are ceva special pe care nu l-am mai intalnit la nicio fata... Nu imi place de ea, dar tin foarte mult la ea! Mai mult decat la mine...
Nu pot sa stau cu mainile in san, in timp ce ea e chinuita... Trebuie sa vin neaparat cu un plan ingenios... Neaparat si acum! /
Offf... Ce face James acum? Oare ca a vazut in ce chin traiesc si cum e tata, nu cred ca ar mai vrea sa vorbeasca cu mine... Nimeni nu ma place doar din cauza tatei... Ce are cu mine tata de imi face atata rau? Ce i-a facut mama in trecut incat imi face mie rau? Ce vrea de la mine?
Karla se tot intreba pana cand a intrat tatal ei in camera.
-Imbraca-te frumos! E cineva la noi. spuse acesta care a inchis usa fetei.
Fix de asta mai aveam chef... Daca face ceva gresit, jur ca plec de-acasa!
Imbracata cu o rochie neagra si cu lanticul+cerceii de la James, ma duc incetisor sa aud putin conversatia tatei cu cine vorbeste. Simt ceva murdar la mijloc... Si nimanui nu o sa-i placa... Nu o sa fiu jucaria tatei!
Karla s-a rezemat de un perete si fara sa o vada tatal ei si asculta conversatia.
-Ba, Robbie! Am o fata de 18 ani foarte sexy, e desteapta si daca o vrei si educata, o bati ca sa stii cine e seful. Va cunoasteti si voi si dupa o ceri in casatorie! E clar?
-Ba, mai intai tre sa o vad pe fata ta! Sa fie pe gustul meu si tu stii ca-s baiat finut si ca nu dau in fete.
-Pai ba, daca e a dracu, schimbi foaia cu ea!
-Da ma, da!
-O sa vina si ea ca sa o vezi...
Vrea sa ma vanda unui barbat? Nu sunt jucaria lui! Daca vrea, sa se casatoreasca el cu ala! Nu eu! Ala e un sontorog gras de 45 de ani! Eu nu ma vand! Nu am pret! Gata! Aici s-a ajuns!
-Eu nu ma marit cu el! De ce imi faci asta? Ce ai cu mine? Ce ti-am facut? Eu nu-l iubesc! E batran! Iubirea nu functioneaza asa! Nu sunt jucaria ta ca sa "te joci" cu mine cum vrei tu! Eu cu asta, nu ma marit, nici daca ma omori! Faci ce vrei, dar eu nu ma marit cu asta! Te insori cu el, vezi tu... Dar eu nu sunt jucaria ta! Nu ti-a ajuns ca l-ai omorat pe Alan? Imi faci viata un calvar! Termina! Lasa-ma!
-Futu-ti gatu' de copila! Te mariti cu el si gata! Fie ca iti place sau nu!
-NU! tipa Karla.
Karla fuge in camera ei si Adam dupa ea. Aceasta isi inchise camera.
-Karla, deschide sau sparg usa!
-Nu! Nu ma vei obliga sa ma casatoresc cu un batran!
-Ba o vei face, copil razgaiat! Acum deschide ca sparg usa!
-Nu!
Mi-e frica! Trebuie sa fac cumva sa scap de dementul asta! Nu ma marit ca asa vrea el... Nu sunt jucaria lui si punct!
Tre sa scap cumva... Dar sper sa reusesc! 

Ei...Where stories live. Discover now