altı.

254 40 21
                                    

bir çoban, tarlasının yanındaki ormanın ardında biri toprağın altında, diğeriyse üstünde olmak üzere iki ceset buldu. 

kişilerin yaklaşık 9 aydır kayıp olan IM CHANGKYUN ve YOO KIHYUN olduğu açıklandı.

yaklaşık bir ay arayla vefat eden kişilerin, ölüm nedenlerinin aşırı dozda uyuşturucu kullanımı olduğu tespit edildi.

























bu ficte anlattığım şeyi  anlamayanlar için açıklamak istiyorum, eğer tamamen anladıysanız ve böyle etkileyici olduğunu düşünüyor iseniz okumanızı tavsiye etmem.



changkyun yetimhanede büyüyor, serseri bir sokak çocuğu haline geliyor ve küçük yaşta uyuşturucu kullanmaya başlıyor. kihyun ona göre daha sağlıklı bir şekilde yaşıyor ama tanıştıklarında  o da uyuşturucu kullanmaya başlıyor. birbirlerini seviyorlar ve uyuşturucuyu bırakacaklarına yemin edip kaçıyorlar. kihyun yeminini bozuyor ve aşırı dozdan dolayı ölüyor. onun ölümü ardından changkyun yine uyuşturucuya başlıyor ve kötü psikolojiden dolayı aklını sıyırıyor. kihyun'u ölümünden kendini suçlu buluyor ve canına kıymaya çalışıyor ama başarılı olamıyor. sürekli bahsettiği bir arkadaş var o yine kihyun ama changkyun'un zihninden bir yansıma yani changkyun kendi kendine acı çekiyor en başında beri hem kaybettiği sevgilisi hem de pişmanlıkları yüzünden. sonunda bir gece o da yaşamına veda ediyor.

bakacak olursanız, changkyun'un anlatımı başından beri pek sağlıklı değil,  baştan okumak istersiniz her şeye daha fazla dikkat edersiniz. okuduğunuz için teşekkür ederim.

 okuduğunuz için teşekkür ederim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
lost stars┆kikyun [✓]Where stories live. Discover now